swipe
↓ citeste mai jos ↓
Antonio Banderas Antonio Banderas
1 / 9
Orlando Bloom Orlando Bloom
2 / 9
Johnny Depp Johnny Depp
3 / 9
Michael Jackson Michael Jackson
4 / 9
Colin Farrell Colin Farrell
5 / 9
Ricky Martin Ricky Martin
6 / 9
Liam Neeson Liam Neeson
7 / 9
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo
8 / 9
Louis Tomlinson Louis Tomlinson
9 / 9

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Antonio Banderas

Odată ce s-a despărţit de Melanie Griffith, actorul a avut o relaţie din ce în ce mai strânsă cu fiica lui şi a fostei soţii, Stella. El a avut însă o relaţie bună şi cu cei doi copii ai actriţei provenite din relaţii anterioare (Alexander Bauer, fiul lui Melanie Griffith provenit din mariajul cu Steven Bauer şi Dakota Johnson, provenită din mariajul cu Don Johnson).

Antonia Banderas nu a ezitat să explice, de-a lungul timpului, că nu este simplu pentru un actor celebru să fie şi tată, în condiţiile în care nu este suficient alături de familia sa.

În urmă cu trei ani, starul a suferit un atac de cord, iar după această experienţă, a precizat că se va orienta mai mult spre ceea ce contează cel mai mult în viaţă: "Lucrurile adevărate? Ei bine, fiica mea este unul dintre ele...". Stella calcă pe urmele părinţilor ei, fiind pasionată de actorie.

Sursă foto: instagram.com/antoniobanderasoficial/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Orlando Bloom

Actorul are un fiu provenit din mariajul cu supermodelul Miranda Kerr. Cei doi s-au despărţit acum mai bine de 5 ani, iar de atunci acesta s-a dedicat tot mai mult fiului său. El a declarat de mai multe ori că atât ei, cât şi fosta soţie, se străduiesc să practice coparenting-ul pentru a fi cât mai mult alături de fiul lor, Flynn.

Anul acesta, Orlando Bloom a devenit pentru a doua oară tată după ce partenera sa, Katy Perry, a născut o fetiţă (Daisy).

Sursă foto: instagram.com/orlandobloom/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Johnny Depp

Starul din "Piraţii din Caraibe" este tatăl a doi copii, Lily- Rose şi John "Jack" Christopher Depp III. Mama lor este fosta parteneră a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis. Odată cu separarea lor, în anul 2012, acesta a îmbrăţişat rolul de tată singur.

În cadrul conflictului avut cu  Amber Heard, care l-a acuzat pe actor de violenţă domestică, Lily-Rose i-a luat ferm apărararea tatălui său, afirmând în mai multe interviuri despre el că: "Tatăl meu este cea mai iubitoare persoană pe care o cunosc, nu a făcut altceva decât să ne fie tată mie şi frăţiorului meu, oricine îl cunoaşte ar spune la fel despre el..."

Sursă foto: instagram.com/johnnydeppofficial/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Michael Jackson

Şi-a crescut mult timp copiii după despărţirea de mama acestora, Deborah Jeanne Rowe. El a primit custodia permanentă a copiilor săi, Paris şi Prince, în 1999. Michael Jackson mai are un fiu, Blanket.

Recent, fiica sa, Paris, a vorbit despre cum l-a perceput pe tatăl ei, despre rolul pe care l-a avut acesta în viaţa ei şi a fraţilor săi: "A fost lumea noastră. Şi noi am fost lumea lui...De fapt, am avut o viaţă destul de normală. Aveam şcoală în fiecare zi şi trebuia să ne descurcăm. Iar dacă ne descurcam bine, puteam alege în fiecare weekend unde am fi dorit să mergem, la un film sau să vedem animale sau orice altceva."

Sursă foto: instagram.com/michaeljackson/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Colin Farrell

Fiul său cel mare, James, s-a născut cu o boală genetică rară, Sindromul Angelman (se manifestă, printre altele, prin dificultăţi de vorbire, dezvoltare întârziată, tulburări de somn, dificultate de a comunica etc.). Pentru a-l ajuta şi pe el, dar şi pe alţi copii suferinzi, Colin Farrell a fondat "Foundation for Angelman Syndrome Therapeutics".

Nu a ezitat să dezvăluie ce a însemnat pentru el să fie tată singur pentru un copil bolnav şi le-a dat sfaturi părinţilor aflaţi în situaţii similare: "Dacă un părinte se află în situaţia de a-şi îngriji singur copilul bolnav, sugerez să aibă grijă şi de el însuşi, indiferent cum. Indiferent de bătălia care se dă în sufletul vostru, va fi mai uşor să o împărtăşiţi..."

Sursă: instagram.com/colinfarell/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Ricky Martin

S-a aflat în situaţia de a fi tată care îşi creşte copiii când s-au născut primii săi copii, Matteo şi Valentino (născuţi cu ajutorul unei mame-surogat). Ulterior, s-a căsătorit cu Jwan Yosef, în 2018 venind pe lume Lucia.

Cei doi mai au un copil, un băieţel, Renn-Martin Yosef.

Sursă foto: instagram.com/ricky_martin/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Liam Neeson

După moartea soţiei sale, actriţa Natasha Richardson, a rămas tată singur pentru doi băieţi, Daniel şi Micheál. De-a lungul timpului, a vorbit deschis despre dificultăţile unui părinte singur şi a precizat, în perioada în care fiii săi erau adolescenţi, că îşi făcea griji permanent pentru ei, temându-se să nu fie cuprinşi de tentaţia drogurilor: "Un adolescent le poate lua şi poate deveni dependent de ele, schimbându-şi viaţa sa şi pe a familiei sale pentru întotdeauna. Aceasta este grija mea constantă. Dar am încredere în ei, ştiu că sunt băieţi înţelepţi..."

Sursă foto: instagram.com/neeson_liam/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Cristiano Ronaldo

Unul dintre cei mai vestiţi jucători de fotbal din lume a devenit pentru prima dată tată în anul 2010, existând zvonuri potrivit cărora copilul s-ar fi născut prin intermediul unei mame-surogat. În anul 2017, Ronaldo a devenit tată pentru alţi doi copii, gemenii Mateo şi Eva. Pe atunci se afla de puţin timp într-o relaţie cu Georgina Rodriguez. De altfel, aceasta îi va dărui şi cel de-al patrulea copil, o fiică, Alana.

La un moment dat, celebrul fotbalist a explicat că fiului său cel mare i-ar plăcea să mai aibă fraţi şi surori: "Îşi doreşte şapte, număr magic şi nu cred că ar fi un lucru rău."

Sursă foto: instagram.com/cristiano/

9 tătici celebri care îşi cresc singuri copiii

Louis Tomlinson

Cântăreţul britanic a devenit tată singur la scurt timp după naşterea fiului său, Freddie. A avut o relaţie scurtă cu mama acestuia, Briana Jungwirth. Cei doi s-au luptat pentru custodia copilului, la un moment dat ajungând la un acord "temporar". Printre lucrurile pe care Louis Tomlinson i le-a reproşat adesea fostei sale partenere s-a numărat faptul că aceasta dorea să-şi expună cât mai mult fiul pe reţele de socializare, în timp ce el dorea mai multă discreţie.

Sursă foto: instagram.com/louist91/