swipe
↓ citeste mai jos ↓
Secretele unei căsnicii de 12 ani Secretele unei căsnicii de 12 ani
1 / 6
Cum au depășit greutățile în relație Cum au depășit greutățile în relație
2 / 6
Ce își reproșează reciproc cel mai des Ce își reproșează reciproc cel mai des
3 / 6
Andra și Cătălin despre începuturile relației lor Andra și Cătălin despre începuturile relației lor
4 / 6
Cătălin Măruță: „Andra era la fel de plină de viață și de frumoasă ca acum” Cătălin Măruță: „Andra era la fel de plină de viață și de frumoasă ca acum”
5 / 6
Cătălin Măruță: „Am simțit că suntem compatibili” Cătălin Măruță: „Am simțit că suntem compatibili”
6 / 6

Andra dă din casă despre relația ei cu Măruță: ”Atunci ne-am certat. În toate familiile există tensiuni”

Secretele unei căsnicii de 12 ani

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, când Măruță modera emisiunea ”Tonomatul DP2” la TVR 2. Pentru prezentator se pare că a fost dragoste la prima vedere, sau la prima cântare, pentru că a fost cucerit de vocea Andrei încă de când a auzit-o pentru prima dată cântând live, în emisiunea pe care el o modera.

Relația lor a început în urmă cu 14 ani, iar doi ani mai târziu, s-au căsătorit și au făcut doi copii, Eva Maria și David. Pentru mulți, Andra și Cătălin Măruță reprezintă imaginea cuplului ideal și par că se iubesc mai mult că oricând.

Andra dă din casă despre relația ei cu Măruță: ”Atunci ne-am certat. În toate familiile există tensiuni”

Cum au depășit greutățile în relație

Însă cum nicio relație nu e doar lapte și miere, într-un interviu pentru revista VIVA!, Andra a vorbit în exclusivitate despre problemele din spatele căsniciei de 12 ani și a recunoscut că au fost momente în care au simțit că nu mai comunica așa cum trebuie:

„Observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alțîi sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoțîi, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!”. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a dezvăluit Andra.

Cătălin Măruță a confirmat spusele artistei, spunând că ei mereu au mers mai departe pentru că de fiecare dată și-au dorit să fie împreună, nu să se blocheze în certuri.

Andra dă din casă despre relația ei cu Măruță: ”Atunci ne-am certat. În toate familiile există tensiuni”

Ce își reproșează reciproc cel mai des

În același interviu, Andra și Cătălin Măruță au dezvăluit și ce își reproșează unul altuia cel mai des. Se pare că munca și programul extrem de încărcat sunt principalii factori care declanșează micile certuri între cei doi:

„Andra îmi reproșa la un moment dat că muncesc prea mult, că nu reușesc să petrec destul timp cu ea sau dacă ajung acasă sunt epuizat și nu putem face ceva împreună. Avea dreptate, și eu simțeam asta, dar am rezolvat-o mai ales când emisiunea mea și-a mutat ora și am putut să ajung mai devreme acasă. Eu nu îi reproșez ei lucruri, nu prea am ce. Poate că e emotivă uneori, foarte sensibilă, pune la suflet lucruri prea puțîn importante, dar așa este ea și o iubesc pentru asta. Încerc doar să îi reamintesc că trebuie să nu țînă cont de tot și toate, să nu se consume inutil.”, a mărturisit prezentatorul TV.

Andra dă din casă despre relația ei cu Măruță: ”Atunci ne-am certat. În toate familiile există tensiuni”

Andra și Cătălin despre începuturile relației lor

Andra își amintește și acum faptul că la început îl privea pe Cătălin că pe un amic și dezvăluie care a fost momentul în care și-a dat seama că s-a îndrăgostit de acesta:

„Cred că toate poveștile de dragoste încep așa, cu o apropiere de cineva cu care simți că ai lucruri în comun. Eu și Cătălin ne-am apropiat și împrietenit treptat și fiecare experiență pe care am avut-o împreună îmi confirmă că avem în comun aceleași valori, principii, același fel de a fi. Asta m-a făcut să am mare încredere în el și să încep să îl iubesc.”, a dezvăluit Andra.

Andra dă din casă despre relația ei cu Măruță: ”Atunci ne-am certat. În toate familiile există tensiuni”

Cătălin Măruță: „Andra era la fel de plină de viață și de frumoasă ca acum”

La rândul sau, Cătălin Măruță își amintește cu drag de acea perioadă și de momentul în care a început să se îndrăgostească de cântăreață.

„Deși au trecut 12 ani, eu îmi amintesc de Andra la fel de plină de viață și de frumoasă că acum. Parcă nicio zi nu a trecut. Mă inspiră modestia ei, farmecul ei, talentul ei și capacitatea de a lucra enorm, în orice condițîi. Pe cât este de fragilă, că femeie, pe atât este de puternică atunci când vine vorba despre profesia ei. Poate trece prin munți, dacă e nevoie. Astăzi, 12 ani de la nuntă și 14 ani de când ne-am cunoscut, pot să spun că a rămas la fel. Poate a devenit doar un pic mai răbdătoare, datorită copiilor.”, spune Măruță.

Andra dă din casă despre relația ei cu Măruță: ”Atunci ne-am certat. În toate familiile există tensiuni”

Cătălin Măruță: „Am simțit că suntem compatibili”

Cătălin s-a dat seama destul de repede că Andra este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții:

„Am simțit că suntem compatibili și că ne sincronizăm și cu dorințele noastre. Eu, dacă eram mai tânăr, poate nu mă gândeam la căsătorie și la copii, a fost momentul perfect pentru amândoi să ne întâlnim. Știam că nu o sperie ideea de a ne petrece toată viața împreună, poate și pentru că avea acest model de mică, părințîi ei au fost și sunt un cuplu foarte sudat.”, a mai mărturisit Cătălin Măruță pentru VIVA!.