swipe
↓ citeste mai jos ↓
Moment dificil pentru Britney Spears: a pierdut sarcina. Ce mesaj a transmis vedeta Moment dificil pentru Britney Spears: a pierdut sarcina. Ce mesaj a transmis vedeta
1 / 7
Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil
2 / 7
Vestea a fost confirmată și de Sam Asghari, iubitul lui Britney Spears Vestea a fost confirmată și de Sam Asghari, iubitul lui Britney Spears
3 / 7
Britney și-a dorit enorm un copil cu Sam Asghari, însă nu a avut voie să rămână însărcinată Britney și-a dorit enorm un copil cu Sam Asghari, însă nu a avut voie să rămână însărcinată
4 / 7
În septembrie 2021, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui său, după 13 ani! În septembrie 2021, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui său, după 13 ani!
5 / 7
Britney mai are 2 copii, pe care o bună perioadă de timp nu a avut voie să îi vadă Britney mai are 2 copii, pe care o bună perioadă de timp nu a avut voie să îi vadă
6 / 7
Britney Spears, una dintre cele mai de succes și controversate artiste feminine din secolul 21 Britney Spears, una dintre cele mai de succes și controversate artiste feminine din secolul 21
7 / 7

Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

Moment dificil pentru Britney Spears: a pierdut sarcina. Ce mesaj a transmis vedeta

Superstarul pop, Britney Spears (40 de ani) și logodnicul ei, Sam Asghari (28 de ani), au anunțat într-o postare comună în Social Media că, din păcate, au pierdut sarcina, dar că ”vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”. Britney, care a reușit să scape de tutela părinților ei care îi controlau viața a spus de multe ori, chiar și în sala de judecată că dorește să fie liberă, să se căsătorească și să aibă mai mulți copii. În luna aprilie artista spunea că este însărcinată. Din păcate, o lună mai târziu a anunțat pierderea sarcinii, scriind un mesaj emoționant în Social Media:

Cu cea mai adâncă tristețe trebuie să anunțăm că am pierdut bebelușul nostru miraculos devreme în sarcină. Este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm înainte să anunțăm, dar eram entuziasmați de vestea bună. Dragostea noastră unul pentru celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercă să ne extindem frumoasa familie. Suntem recunoscători pentru toată susținerea voastră. Vă rugăm să ne oferiți intimitatea de care avem nevoie în acest moment dificil.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Postarea a adunat aproape 2 milioane de aprecieri în numai 24 de ore. Logodnicul lui Britney a comentat la postare, spunând că ”vom avea un miracol cât de curând”. Printre miile de comentarii de susținere, au fost și mesaje scrise de celebrități, precum Paris Hilton, Chiara Ferragni, Sara Sampaio.

Surse: Instagram

Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil

Britney Spears anunțase în aprilie, pe Instagram, că urmează să devină din nou mamă. Era un pas important pentru Britney, care în cei 13 ani petrecuți sub tutela tatălui său nu a avut voie să mai rămână însărcinată. Vedeta mai are încă doi copii, Sean și Jaden, și spera să aducă pe lume gemeni:

„Am slăbit atât de mult în vacanță din Maui, că acum să pun totul la loc. Am crezut, inițial, că am mâncat prea mult și că din cauza această am făcut burtică, dar soțul meu mi-a spus că aș putea fi însărcinată. Așa că mi-am făcut un test și, ei bine, a ieșit pozitiv. O să am un copil! Și burtică crește atât de repede încât mă întreb dacă nu cumva sunt doi acolo. Cred că aș fi extaziată! Evident, nu voi mai ieși în public atât de mult, fiindcă nu vreau să fiu fotografiată de paparazzi (nu că n-aș fi fost deja). E greu pentru că la prima sarcina am avut depresie prenatală și a fost absolut oribil. Nu se vorbea atât de mult despre asta la vremea respectivă. Acum nu mai e așa și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mai trebuie să ne simțim rușinate să vorbim despre asta. De dată asta voi face multă yoga, în fiecare zi! Să aveți parte de multă fericire și iubire”, a scris Britney în postarea de pe Instagram, prin care anunță că este însărcinată.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

Vestea a fost confirmată și de Sam Asghari, iubitul lui Britney Spears

La scurt timp după ce Britney a anunțat că urmează să devină din nou mamă, iubitul acesteia, Sam Asghari, a confirmat vestea. Acesta a precizat că abia așteaptă să devină tată și că știe că nu îl așteaptă o călătorie tocmai ușoară:

„Căsătoria și copiii sunt o parte firească a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Paternitatea este un lucru pe care l-am așteptat întotdeauna cu nerăbdare. Știu că nu va fi ușor și că va fi cel mai important „job” al meu de până acum”, a scris modelul pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Potrivit Men's Health, Asghari s-a născut în Teheran, Iran, fiind cel mai mic dintre frații săi. El a emigrat în America și s-a stabilit în Los Angeles împreună cu tatăl său când avea 12 ani. El a declarat pentru revistă: „A trebuit să-mi părăsesc prietenii și familia de care eram foarte apropiat și am știut că mă mut și nu mă mai întorc niciodată”.

In 2016, Sam a obținut un rol în videoclipul lui Spears pentru piesa „Slumber Party”. Acesta spune ca atunci cand a vazut-o pentru prima data pe vedetă, a avut fluturi în stomac: „Mi-a spus: "Bună, sunt Britney", iar eu am spus: "Îmi pare rău, cum spuneai că te cheamă?". Am încercat să fiu amuzant”. Și se pare că a reusit sa intre în grațiile artistei! Cei doi au făcut schimb de numere de telefon, au ieșit la sushi și de atunci sunt împreună.

Acum Asghari conduce „Asghari Fitness”, care oferă membrilor programe de antrenament personalizate și planuri de masă personalizate.

Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

Britney și-a dorit enorm un copil cu Sam Asghari, însă nu a avut voie să rămână însărcinată

Încă de când l-a cunoscut pe Sam Asghari, în 2016, Britney și-a dorit să se căsătorească cu acesta și să îi dăruiască un copil, însă nu a avut voie să rămână însărcinată, întrucât timp de 13 ani s-a aflat sub tutela tatălui său. Anul trecut, într-o pledoarie emoționantă, de 23 de minute, adresată judecătoarei Brenda Penny de la Curtea Superioară din Los Angeles, vedeta a mărturisit că în toți acești ani a fost obligată să poarte un sterilet pentru a nu mai face copii și că tot ce își dorește acum este să își întemeieze o familie cu Sam Asghari:

„Vreau să pot să mă căsătoresc și să am un copil. Cât încă voi fi sub tutela tatălui meu, nu voi avea voie să fac asta. Am un sterilet că să nu pot rămâne însărcinată și am vrut în repetate rânduri să merg la medic pentru a mi-l îndepărta, însă nu am fost lăsată, pentru că nu se dorește că eu să mai fac alți copii”.

Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

În septembrie 2021, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui său, după 13 ani!

În anul 2008, Britney Spears a avut acea cădere nervoasă care a împins-o să își radă tot părul din cap sub privirile îngrozite ale paparazzilor, care filmau momentul. De atunci, tatăl ei, Jamie Spears, a devenit custodele său și i-a controlat, până de curând, întreaga viață și averea. În septembrie 2021, după ce fanii vedetei au creat mișcarea #FreeBritney și au readus în atenția publicului faptul că idolul lor se află sub tutela tatălui său, instanța a decis să-i suspende lui Jamie Spears rolul de tutore.

Britney a povestit că, timp de 13 ani, i s-a interzis accesul la telefon, laptop sau orice alt gadget și nu a avut voie să își vadă prietenii și nici măcar să rămână însărcinată. Era, în schimb, forțată să susțină concerte și să ia medicamente în așa fel încât să performeze la capacitate maximă.

Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

Britney mai are 2 copii, pe care o bună perioadă de timp nu a avut voie să îi vadă

Aceasta este a treia sarcină pentru Britney Spears, care mai are doi copii, Sean (16 ani) și Jayden (15 ani), cu dansatorul Kevin Federline. Inițial, cei doi ajunseseră la un acord în ceea ce privește custodia băieților, însă, potrivit presei de peste Ocean, Kevin a obținut, între timp, custodia exclusivă a copiilor, în timp ce Britney a primit dreptul de vizită.

După ce Britney a ieșit de sub tutela tatălui sau, instanța i-a acordat lui Kevin Federline 70% din custodia fiilor săi, iar Britney a primit 30% din drepturile de custodie nesupravegheată. Potrivit avocatului lui K-Fed, decizia a fost luată în interesul celor doi copii.

Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

Britney Spears, una dintre cele mai de succes și controversate artiste feminine din secolul 21

La scurt timp după ce s-a lansat în muzică cu piesa „...baby one more time”, Britney Spears a devenit figură pop internațională și „una dintre cele mai de succes și controversate artiste feminine din secolul 21”, potrivit revistei Rolling Stone. Primul ei album a intrat în „Cartea Recordurilor” cs cel mai de succes album pentru adolescenți din toate timpurile, iar înainte să împlinească 20 de ani în 2001, deja vânduse mai mult de 37 de milioane de albume în toată lumea.

Succesul a continuat odată cu lansarea celui de-al doilea album intitulat „Oops!... I Did It Again”, transformând-o pe artistă într-un pop icon. În același timp Britney este și cel mai bine vândut artist adolescent al tuturor timpurilor cu peste 50 de milioane de albume vândute până la 20 de ani conform Guiness Book, mass-media atribuindu-i titlul onorific de „Prințesa Muzicii Pop”. Britney este și cea mai mult căutată persoană pe internet de la apariția acestuia!