swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum și-a recroit viața în an de pandemie Cum și-a recroit viața în an de pandemie
1 / 7
Cum și-a luat viața de la capăt alături de fiul ei, cu doar 200 lei în cont Cum și-a luat viața de la capăt alături de fiul ei, cu doar 200 lei în cont
2 / 7
Cum își împarte timpul între proiecte și copilul ei Cum își împarte timpul între proiecte și copilul ei
3 / 7
Melania Medeleanu despre lupta cu infertilitatea Melania Medeleanu despre lupta cu infertilitatea
4 / 7
Melania Medeleanu: „Nu-mi aduc aminte de nici măcar o zi în viața mea în care să nu fi vrut copii” Melania Medeleanu: „Nu-mi aduc aminte de nici măcar o zi în viața mea în care să nu fi vrut copii”
5 / 7
Cum i-a schimbat viața nașterea fiului ei Cum i-a schimbat viața nașterea fiului ei
6 / 7
Melania Medeleanu: „Această conexiune dintre mamă și copil nu este doar o vorbă” Melania Medeleanu: „Această conexiune dintre mamă și copil nu este doar o vorbă”
7 / 7

Cum și-a luat Melania Medeleanu viața de la capăt alături de fiul ei, în an de pandemie: „Aveam 200 lei în cont”

Cum și-a recroit viața în an de pandemie

Dincolo de infectarea cu COVID-19, anul 2020 a fost, pentru fosta prezentatoare TV, unul plin de provocări din cauza planurilor eșuate și proiectelor care nu au mai prins contur. Totodată a fost anul în care a trăit din plin cele mai frumoase experiențe, pe care probabil dacă ar fi fost prinsă în zeci de proiecte, nu le-ar mai fi putut trăit la adevărata lor intensitate.

2020 a fost anul în care băiatul ei a început să vorbească și să își contureze personalitatea. Într-un an negru, Melania a fost nevoită să scoată la lumina partea ludică din ea: „Paradoxal, pentru mine, dincolo de perioada în care am fost infectată cu Covid, a fost un an din care mi-am luat foarte mult. A fost anul în care copilul meu a început să vorbească și să aibă atitudine – nu știam că începe așa devreme perioada asta – și asta m-a făcut să mă uit cu atenție la cine sunt eu în raport cu el – că față asta serioasă care sunt eu nu se potrivește deloc cu ghidușul care e el, deci a trebuit să învăț să scot la lumina partea ludică din mine. Și, zău, e neașteptat de complicat”, a mărturisit Melania pentru puterea.ro.

Cum și-a luat Melania Medeleanu viața de la capăt alături de fiul ei, în an de pandemie: „Aveam 200 lei în cont”

Cum și-a luat viața de la capăt alături de fiul ei, cu doar 200 lei în cont

Anul 2020 a fost cel în care Melania Medeleanu, ca noi toți, de altfel, a fost nevoită să se reinventeze și să se adapteze forțat unei noi realități. A fost anul în care a luat-o de la zero din punct de vedere profesional și chiar dacă nu a fost deloc ușor, fosta prezentatoare TV spune că nu i-a lipsit entuziasmul.

„Omul serios a avut zona lui de desfășurare – un proiect luat de la 0, cu 200 de lei în cont și mult entuziasm și planuri care s-au făcut ferfeniță în ziua în care în România s-a declanșat starea de urgență. Câteva clipe de regrupare și apoi turat motoarele într-un an, cât le-am turat în ultimii 5 la un loc. Am recroit cu bucuria celui care înțelege că visurile apar ușor, dar se transformă în realitate doar dacă pui în ele timp, atenție, grijă, muncă”, spune Melania.

Cum și-a luat Melania Medeleanu viața de la capăt alături de fiul ei, în an de pandemie: „Aveam 200 lei în cont”

Cum își împarte timpul între proiecte și copilul ei

Melania Medeleanu are un băiețel de 2 ani, Radu, și recunoaște că încă nu a reușit să găsească un echilibru între muncă și viața de mamă. Speră că cel mic să fie un copil independent și înțelegător.

„E clar că atunci când Radu câștigă, ritmul în care gestionez inerentele piedici ale câte unui proiect scade. Iar atunci când sunt focusată pe rezolvarea de probleme, Radu strigă după mine mai des decât de obicei. N-am reușit să găsesc echilibrul și, că să fiu sinceră, nici nu-mi dau prea multe șanse. Sper că cresc un copil independent și înțelegător”, a povestit Melania pentru puterea.ro.

Cum și-a luat Melania Medeleanu viața de la capăt alături de fiul ei, în an de pandemie: „Aveam 200 lei în cont”

Melania Medeleanu despre lupta cu infertilitatea

Melania Medeleanu a născut la începutul anului 2019 la fel de discret cum și-a purtat sarcina. Fosta prezentatoare TV s-a luptat ani de zile cu infertilitatea și a povestit de mai multe ori cât de greu i-a fost să facă față întrebărilor celor din jur despre când va avea un copil.

„Există un singur cuvânt potrivit aici: dureros. Și mai e ceva care adâncește și dă nuanțe acestui dureros. Sunt toate întrebările din jur: „nu faci și tu un copil?” sau „să pui cariera pe primul plan și să nu faci un copil înseamnă că nu pricepi ce este important în viață !? Întrebările și etichetările astea sunt crunt de dus, este absolut înfiorător să le auzi. Dacă îmi permite cineva un sfat, de câte ori vă vine să puneți întrebări de acest gen, închideți gură! Nu știți în ce loviți și cât de tare doare.”, spunea Melania acum ceva timp, într-un interviu pentru life.ro.

Citește și: Melania Medeleanu despre lupta cu infertilitatea: Există un singur cuvânt aici-„dureros”

Cum și-a luat Melania Medeleanu viața de la capăt alături de fiul ei, în an de pandemie: „Aveam 200 lei în cont”

Melania Medeleanu: „Nu-mi aduc aminte de nici măcar o zi în viața mea în care să nu fi vrut copii”

Melania vrut inițial să adopte un copil, însă ulterior a rămas însărcinată. A ales să își țină sarcina secretă, din mai multe motive. Teama că ar fi putut pierde sarcina a fost unul dintre ele.

„De când mă știu, de când eram copil, mă vedeam mamă. Nu-mi aduc aminte de nici măcar o zi în viața mea în care să nu fi vrut copii. Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu. Dar, pe de altă parte, tot simțeam că nu poate fi acesta capătul de drum. Așa că am pregătit actele pentru adopție, am trecut prin toate cursurile necesare și mi-am luat atestatul de părinte adoptator, am trecut prin toată birocrația necesară, pentru că în cele din urmă Universul să aleagă să mi-l trimită pe Radu. L-am primit pe Radu, acest dar uriaș, și am fost atât de copleșită încât n-au mai încăput alte lupte. Sunt însă pregătită să reiau demersurile și, cine știe, poate într-o zi, familia noastră se va mări și în acest fel.”, a mai dezvăluit Melania Medeleanu pentru life.ro.

Citește și: Cât de drăgălaș! Primele poze cu bebelușul Melaniei Medeleanu

Cum și-a luat Melania Medeleanu viața de la capăt alături de fiul ei, în an de pandemie: „Aveam 200 lei în cont”

Cum i-a schimbat viața nașterea fiului ei

De când a devenit mamă, viața Melaniei s-a schimbat radical și spune că „i s-a adăugat ceva, partea cea mai bună din ea, care lipsea". A recunoscut că în primele luni de după naștere a urmat o perioadă mai dificilă, până când a reușit să-l cunoască pe deplin pe fiul ei.

„Nu îți imagina că a funcționat totul din prima. Prima lună a fost așa un haos din toate punctele de vedere: nu știam dacă este zi sau noapte, dacă am dormit 5 sau 20 de minute, mâncatul era un lux (că să ai dimensiunea lucrurilor, am luat 16 kg în sarcină, iar după prima lună am rămas cu 6), nu apucăm să mănânc. Dușul era aspirațional, visam la el, îmi doream să termin fiecare zi cu un duș, dar mi-a ieșit doar parțial. Între timp s-au mai schimbat lucrurile. Am avut această perioadă mai dificilă la început, când a trebuit să ne obișnuim unul cu celălalt, dar acum pot să îl ascult două secunde și să disting imediat între tipul de plâns de somn, de foame, de „schimbă-mă, mami!” sau de nevoia de atenție.”, a mai mărturisit Melania.

Cum și-a luat Melania Medeleanu viața de la capăt alături de fiul ei, în an de pandemie: „Aveam 200 lei în cont”

Melania Medeleanu: „Această conexiune dintre mamă și copil nu este doar o vorbă”

Melania Medeleau spune că a înțeles ce înseamnă să nu ai timp abia după ce a venit pe lume Radu. De când s-a născut cel mic, fosta prezentatoare TV spune că a învățat să își stabilească corect așteptările.

„De când a apărut Radu am învățat să îmi stabilesc corect așteptările: să cred că pot să îi dau morcovul în 5 minute este o așteptare complet nerealistă. Mai adaugă 40 de minute pentru o linguriță și te apropii de adevăr. Iar dacă îmi imaginez că ies din casă în 10 minute, mai bine renunț. Eu credeam înainte că nu am timp. Ei bine, de-abia acum înțeleg ce înseamnă să nu ai timp.

Și am mai învățat ceva: această conexiune dintre mamă și copil nu este doar o vorbă. Au fost două momente când eu am fost extrem de tensionată. Atunci, copilul meu a plâns întruna. Așa încât, când ajung acasă, orice gând rău rămâne afară.”, a explicat Melania pentru life.ro.