swipe
↓ citeste mai jos ↓
Meghan Markle încalcă din nou regulile. Cum a decis să-și nască fetița Meghan Markle încalcă din nou regulile. Cum a decis să-și nască fetița
1 / 12
Ce a răspuns prințul Charles la acuzațiile făcute de Meghan și Harry privind rasismul la Casa Regală Ce a răspuns prințul Charles la acuzațiile făcute de Meghan și Harry privind rasismul la Casa Regală
2 / 12
Replica prințului William la acuzațiile lui Meghan și Harry Replica prințului William la acuzațiile lui Meghan și Harry
3 / 12
Câți bani a moștenit prințul Harry de la mama sa, prințesa Diana. Suma este fabuloasa! Câți bani a moștenit prințul Harry de la mama sa, prințesa Diana. Suma este fabuloasa!
4 / 12
A recunoscut că a intenționat să se sinucidă la un moment dat A recunoscut că a intenționat să se sinucidă la un moment dat
5 / 12
A adus în discuție faptul că Familia Regală a Marii Britanii și-a manifestat îngrijorarea în ceea ce privește rasa copilului ei A adus în discuție faptul că Familia Regală a Marii Britanii și-a manifestat îngrijorarea în ceea ce privește rasa copilului ei
6 / 12
Viitorii părinți au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil Viitorii părinți au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil
7 / 12
Prințul Harry a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, Prințul Charles Prințul Harry a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, Prințul Charles
8 / 12
Ducii de Sussex susțin faptul că s-au căsătorit, de fapt, cu trei zile înainte de nunta oficială regală Ducii de Sussex susțin faptul că s-au căsătorit, de fapt, cu trei zile înainte de nunta oficială regală
9 / 12
S-au cunoscut în anul 2016 S-au cunoscut în anul 2016
10 / 12
Dezvăluirile lui Meghan la Oprah continuă: „Nu am făcut-o pe Kate să plângă. Dimpotrivă. S-a întâmplat exact invers” Dezvăluirile lui Meghan la Oprah continuă: „Nu am făcut-o pe Kate să plângă. Dimpotrivă. S-a întâmplat exact invers”
11 / 12
Răspunsul oficial al Reginei Elisabeta Răspunsul oficial al Reginei Elisabeta
12 / 12

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Meghan Markle încalcă din nou regulile. Cum a decis să-și nască fetița

Chiar dacă Ducii de Sussex au părăsit Casa Regală a Marii Britanii pentru a nu mai fi constant în atenția presei, interviul pe care l-au oferit celebrei Oprah Winfrey, precum și vestea că vor deveni din nou părinți, i-au adus din nou în prim-plan. Zvonul că Meghan Markle plănuiește să nască acasă a stârnit, de asemenea, controverse în rândul opiniei publice.

Meghan Markle, care urmează să nască vara această, plănuiește să își aducă pe lume fetița la reședința din Montecito în care locuiește alături de Harry și fiul lor, Archie. Fosta Ducesă de Sussex și-a dorit să nască astfel și în perioada în care era însărcinată cu Archie, însă acest lucru nu a fost posibil fiindcă depășise termenul și a fost dusă de urgență la un spital privat din Marea Britanie.

„Planul lui Meghan era să îl nască acasă pe Archie. În cele din urmă, medicii au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce îi interesa era să-l aducă pe lume în siguranță pe Archie. Dar are o casă frumoasă în California, este un cadru frumos pentru a da naștere fetiței”, a mărturisit o sursă apropiată cuplului, potrivit Page Six.

Potrivit specialiștilor, nașterea acasă ar putea fi o opțiune dacă sarcina este sănătoasă, fără risc și dacă se dorește o naștere naturală, fără anestezie epidurală sau alte intervenții. Nașterea acasă îi permite mămicii să fie înconjurată de prieteni și familie, un lucru extrem de important în această perioada în care partenerii nu au acces în spitale și maternități. Nașterea acasă nu este o opțiune pentru femeile însărcinate care au diabet, preeclampsie, hipertensiune arterială cronică, istoric de naștere prematură sau risc de naștere prematură.

Citește și: Cum arată casa spectaculoasă unde Prinţul Harry şi Meghan Markle își cresc băiețelul

Foto: Instagram

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Ce a răspuns prințul Charles la acuzațiile făcute de Meghan și Harry privind rasismul la Casa Regală

După replica prințului William la acuzațiile lui Meghan și Harry despre rasismul la Casa Regală, iată că a venit și rândul prințului Charles să își spună părerea despre faimosul interviu.

Potrivit revistei People, Charles se simte extrem de dezamăgit cu privire la cele spuse de propriul sau fiu, Harry. O sursă apropiată Casei Regale susține că „prințul Charles crede în diversitate, iar acțiunile sale de până acum confirmă acest lucru. A fost prima persoană care a susținut generația „Windrush” (n.e.: caraibienii care au ajuns în Marea Britanie între anii 1948 și 1973) și contribuțiile pe care acești oameni le-au adus societății britanice. A făcut multe și pentru comunitatea musulmană. Dintre toți membrii Casei Regale, el a fost printre puținii care au luat aceste probleme în serios”.

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Replica prințului William la acuzațiile lui Meghan și Harry

Prințul William, fratele lui Harry, a răspuns acuzațiilor celor doi privind rasismul din cadrul Casei Regale. El a negat că familia ar fi rasistă la prima sa apariție publică după interviul lui Meghan și al lui Harry cu Oprah. Întrebat de un reporter, în timpul unei vizite oficiale la o școală din estul Londrei, dacă Familia Regală este rasistă, Ducele de Cambridge a răspuns ”cu siguranță nu suntem o familie rasistă”. Prințul William a mai spus și că încă nu a apucat să discute cu fratele lui despre interviul problematic dar că ”voi vorbi cu el cu siguranță cât de curând”. În cadrul interviului Harry și Meghan au adus acuzații fmailiei, spunând că unul dintre membrii familie s-a arătat îngrijorat de culoare pielii copilului lor. 

  • Surse: CNN, CBS
  • Sursă foto: Getty Images

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Câți bani a moștenit prințul Harry de la mama sa, prințesa Diana. Suma este fabuloasa!

În cadrul interviului cu Oprah prințul Harry a mai dezvăluit și faptul că nu a mai primit niciun ban de Familia Regală și că el și familia sa s-au descurcat cu banii primiți moștenire de la mama sa. Prințesa Diana a lăsat celor doi frați o avere fabuloasă. Fiecare a primit 8.9 milioane de dolari, la care de-a lungul timpului s-au mai adăugat sume din investiții și dobânzi. Harry și William au început să primească o parte din moștenire la 25 de ani și abia la 30 de ani moștenirea a ajuns să fie pe numele lor, ajungând să primească fiecare 13,8 milioane de dolari. 

Am fost tăiat de la bani la începutul anului 2020. Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut-o face”, a spus Harry în intervuil cu Oprah, despre mutarea în Statele Unite alături de soția sa, Meghan și de fiul lor Archie. „Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi”, a subliniat prințul. 

  • Surse: US Magazine, People Magazine, CBS
  • Surse foto: Getty Images

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

A recunoscut că a intenționat să se sinucidă la un moment dat

În interviul pe care Prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah, Ducesa de Sussex a făcut dezvăluiri șocante. Una dintre acestea se referă la faptul că a mărturisit că, în perioada în care era însărcinată cu fiul ei, Archie, a avut intenția să se sinucidă din cauza presiunilor pe care le resimțea atunci: „Nu îmi mai doream să trăiesc- era un gând înspăimântător foarte real și constant.”

A precizat că nu i-a spus atunci soțului ei ce simțea întrucât își dorea să nu îl facă să sufere: „Îmi era într-adevăr rușine să admit asta mai ales în fața lui Harry, întrucât știam cât de multe pierderi suferise. Dar știam că dacă nu i-aș fi spus, aș fi făcut-o - nu îmi mai doream să trăiesc.”

La rândul său, Prințul Harry a recunoscut că a fost „terifiat” de ceea ce a afirmat soția sa. El a adăugat faptul că în acea perioadă nici el nu știa ce avea de făcut, tot ce își dorea fiind să o susțină: „Nu aveam idee ce să fac, și eu eram pe un teren întunecat, dar voiam să fiu acolo pentru ea.”

Sursă poză: captură youtube.com

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

A adus în discuție faptul că Familia Regală a Marii Britanii și-a manifestat îngrijorarea în ceea ce privește rasa copilului ei

În același interviu, Meghan a adus în prim-plan faptul că au existat discuții referitoare la fiul ei și al Prințului Harry, susținându-se că acesta nu ar trebui să primească niciun titlu regal și să nu se bucure de protecția de care aveau parte membrii familiei regale: „Ei nu doreau să fie prinț...ceea ce ar fi fost diferit de protocol și ar fi urmat să nu aibă parte de protecție...Nu o să beneficieze de securitate. Nu o să primească un titlu regal...Și au existat și discuții și îngrijorări legate de cât de închisă la culoare va fi pielea lui.”

Când Oprah Winfrey i-a cerut mai multe detalii despre discuțiile ce țineau de nuanța pielii fiului său, Archie, Prințul Harry nu a dorit să insiste, nu a vrut să dezvăluie cine a făcut comentariile respective, rezumându-se la următoarea afirmație: „Nu voi dezvălui niciodată acea conversație. A fost bizară. Am fost puțin șocat.”

Sursă poză: instagram.com/princeharryofengland/

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Viitorii părinți au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Cei doi au vorbit cu bucurie despre faptul că al doilea copil al lor este fetiță. „Este fată”, a declarat cuplul. Meghan a anunțat că fetița se va naște în vara acestui an.

Luna trecută, potrivit Today, au confirmat că vor deveni iar părinți. O sursă apropiată a lor a declarat: „Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți că așteaptă cel de-al doilea copil.”

Prințul Harry, în interviul cu Oprah, a venit cu următoarea mențiune: „Să ai copii, unul sau doi, ar fi uimitor, dar să ai un băiat și apoi o fată, ce ai putea să vrei mai mult? Acum avem familia noastră. Vom fi noi patru și cei doi câini ai noștri și va fi extraordinar.”

Fetița ducilor de Sussex ar putea să primească titlul de „Lady”, dar este posibil ca aceștia să opteze pentru „Miss”, la care să se adauge ulterior numele Mountbatten-Windsor.

Sursă poză: captură youtube.com

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Prințul Harry a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, Prințul Charles

Întrebat despre cum este în prezent relația cu tatăl lui, Prințul Harry nu s-a ferit să afirme că, de când a anunțat că va părăsi Marea Britanie alături de soția sa, Prințul Charles nu a vrut să-i mai vorbească. Din acest motiv, se simte dezamăgit: „S-a oprit din a-mi mai prelua apelurile...Este mult de lucrat aici. Chiar mă simt dezamăgit.”

Referitor la acest aspect, a precizat că atât tatăl, cât și fratele său, Prințul William, sunt „prizonieri” și el fiind la fel până când a cunoscut-o pe Meghan: „Tatăl și fratele meu, sunt blocați. Nu pot scăpa. Îmi este milă de ei...Dar în momentul în care am întâlnit-o pe Meg și lumile noastre s-au ciocnit în cel mai uimitor mod...Și eu am fost prins în sistem, așa cum sunt cei din familia mea.”

A explicat că ultimele conversații pe care le-a avut cu Prințul Charles au fost înainte să se mute din Canada în SUA, în acea perioadă vorbind și cu bunica sa, Regina Elisabeta: „Am avut trei conversații cu bunica mea și două cu tatăl meu, înainte să înceteze să îmi mai preia apelurile.”

Prințul Harry a povestit că se simte foarte dezamăgit de atitudinea tatălui său și pentru că acesta ar fi trebui să-l înțeleagă: „Sunt foarte dezamăgit și pentru că și el a trecut prin ceva similar și ar fi trebuit să-și dea seama ce durere se simte, iar Archie este nepotul lui.” Încheie prin a spune că, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, că își iubește în continuare tatăl și că se va strădui ca relația dintre ei să se reia: „În același timp- Îl voi iubi mereu- dar există multă durere în ceea ce s-a întâmplat și voi continua să fac o prioritate din a încerca să vindec acea relație.”

Sursă poză: instagram.com/princeharryofengland/

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Ducii de Sussex susțin faptul că s-au căsătorit, de fapt, cu trei zile înainte de nunta oficială regală

O altă dezvăluire șocantă pe care au făcut-o Meghan Markle și Prințul Harry în cadrul interviului cu Oprah a fost că ei s-au căsătorit de fapt cu trei zile înainte să aibă loc nunta oficială. Meghan a precizat că „nimeni nu a știut” despre căsătoria secretă ce fusese oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, fără niciun invitat: „Ne-am căsătorit cu trei zile înainte de nuntă. Nimeni nu știe asta.”

Au dezvăluit și cum au luat această decizie: „L-am sunat pe Arhiepiscop și i-am spus: Uite cum stau lucrurile, acest spectacol este pentru lume, dar noi ne dorim să realizăm uniunea dintre noi...Așa că ne-am rostit jurămintele doar între noi, în curtea noastră, alături de Arhiepiscopul de Canterbury”.

Despre ziua nunții, Meghan a menționat că: „...cred că amândoi eram conștienți de faptul că nu aceea era de fapt ziua noastră. Aceea era ziua ce fusese planificată pentru lume.”

Sursă poză: instagram.com/princeharryofengland/

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

S-au cunoscut în anul 2016

S-au întâlnit pentru prima dată în vara anului 2016, prin intermediul unui prieten comun. În interviul pe care Prințul Harry i l-a acordat lui James Corden la Los Angeles, a evidențiat faptul că: „A doua oară când am întâlnit-o mi-am spus: „Wow, este foarte specială...A fost pur și simplu vorba despre cum ne-am ciocnit unul cu altul și pur și simplu ne simțeam atât de bine unul în compania celuilalt.”

Mai demult, în primul interviu acordat după logodnă, Prințul Harry a relatat că a convins-o pe Meghan să îl însoțească în Botswana: „Am petrecut acolo cinci zile, ceea ce a fost fantastic. Am fost noi înșine, ceea ce a fost crucial să mă asigur că avem șansa să ne cunoaștem unul pe celălalt.”

În noiembrie 2016, și-a exprimat îngrijorarea față de hărțuirea la care fusese supusă Meghan în urma scandalurilor din presă, a pozelor defăimătoare, punctul său de vedere fiind vizibil într-un comunicat oficial: „Prințul Harry este îngrijorat de siguranța domnișoarei Markle și este profund dezamăgit de faptul că nu a putut să o protejeze. Nu este în regulă ca după câteva luni de relație cu el domnișoara Markle să fie supusă unor asemenea atacuri...Nu este o glumă- este viața ei și viața lui.”

La aproape un an de la acest anunț, în septembrie 2017, cei doi au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu cu ocazia Jocurilor Invictus de la Toronto.

În noiembrie 2017, Clarence House a făcut oficial anunțul logodnei dintre Meghan Markle și Prințul Harry: „Alteța Sa Regală Prințul de Wales este încântat să anunțe logodna Prințului Harry cu domnișoara Meghan Markle. Alteța Sa Regală și domnișoara Meghan Markle s-au logodit luna aceasta, mai devreme, la Londra. Prințul Harry a informat-o pe Regină și pe ceilalți membri ai Familiei Regale. Prințul Harry a primit și binecuvântarea părinților domnișoarei Meghan Markle.”

Nunta regală a avut loc pe 19 mai 2018, la St George's Chapel, de la Castelul Windsor.

Sursă poză: captură youtube.com

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Dezvăluirile lui Meghan la Oprah continuă: „Nu am făcut-o pe Kate să plângă. Dimpotrivă. S-a întâmplat exact invers”

Șirul dezvăluirilor șocante continuă! Meghan Markle a vrut să lămurească, odată pentru totdeauna, zvonurile și speculațiile din presă legate de un episod care s-a întâmplat fix înainte de nunta sa cu Harry. Cu câteva zile înainte de fastuoasa ceremonie, presa britanică ieșea în față cu titluri precum „Meghan a făcut-o pe Kate să plângă! Pretențiile viitoarei mirese legate de rochia lui Charlotte au dărâmat-o pe Ducesă”. 

Meghan a vorbit despre acel moment și spune că nu ea a făcut-o pe Kate Middleton să plângă, ci invers. Ea precizează totuși că Ducesa a recunoscut că a exagerat și că și-a cerut scuze:

„Nu am făcut-o pe Kate să plângă. Dimpotrivă. S-a întâmplat exact invers. Și nu vreau să dau vina pe nimeni, fiindcă a fost o săptămână foarte grea pentru toți (n.r.: săptămâna dinaintea nunții lui Meghan cu Harry). Era supărată în legătură cu ceva, dar și-a dat seama că a greșit și și-a cerut scuze. Mi-a adus chiar și flori și mi-a scris și un bilet în care a recunoscut că a greșit. A procedat exact cum aș fi făcut și eu dacă aș fi rănit pe cineva. Ceea ce m-a șocat este felul în care presa a orchestrat totul și cum au apărut știri cum că eu aș fi făcut-o pe ea să plângă”, a mărturisit Meghan în controversatul interviu.

„Cu câteva zile înainte de nuntă ea (n.r. Kate Middleton) era supărată în legătură cu rochiile pentru domnișoarele de onoare. Iar acest lucru m-a rănit foarte tare, mai ales în condițiile în care eu deja treceam printr-o perioadă foarte grea cu nunta, cu tot ce se întâmpla cu tatăl meu”, a mai precizat Meghan Markle, adăugând că și-ar fi dorit să poată să spună ceva la momentul respectiv, însă nu a avut voie.

Dezvăluiri șocante la Oprah: Meghan Markle a vrut să se sinucidă în timpul primei sarcini

Răspunsul oficial al Reginei Elisabeta

Pe 9 martie, la câteva zile de la premiera interviului lui Meghan și Harry cu Oprah, Casa Regală a emis un răspuns oficial prin care a subliniat că cei doi vor face mereu parte din familia regală și că acuzațiile de rasism sunt extrem de îngrijorătoare și că vor fi supuse unor investigații. 

Întreaga familie este întristată să afle adevăratele proporții ale provocărilor pe care ultimii ani le-au adus lui Harry și Meghan. Problemele puse în discuție, mai ales cea privind rasa, sunt îngrijorătoare. Dacă unele amintiri pot să difere, toate sunt luate foarte în serios și vor fi discutate de familie în privat. Harry, Meghan și Archie vor fi pentru totdeauna membrii iubiți ai familiei”, subliniază comunicatul emis din partea Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Surse: Daily Mail, Digi24, People Magazine