swipe
↓ citeste mai jos ↓
Katy Perry se află pe ultima sută de metri cu sarcina Katy Perry se află pe ultima sută de metri cu sarcina
1 / 7
Vedeta a adormit într-un magazin! Vedeta a adormit într-un magazin!
2 / 7
Katy Perry a anunțat că este însărcinată în luna martie Katy Perry a anunțat că este însărcinată în luna martie
3 / 7
Vedeta și-a tinut sarcina departe de ochii presei cât de mult a putut Vedeta și-a tinut sarcina departe de ochii presei cât de mult a putut
4 / 7
Katy Perry va naște luna aceasta! Katy Perry va naște luna aceasta!
5 / 7
Acesta este primul copil al cuplului Katy Perry și Orlando Bloom Acesta este primul copil al cuplului Katy Perry și Orlando Bloom
6 / 7
Orlando Bloom mai are un copil din căsnicia cu Miranda Kerr Orlando Bloom mai are un copil din căsnicia cu Miranda Kerr
7 / 7

Katy Perry, probleme în sarcină: ce a făcut cand a ajuns într-un magazin

Katy Perry se află pe ultima sută de metri cu sarcina

Katy Perry se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Este în permanență obosită, așa cum chiar ea a dezvăluit în repetate rânduri, dar cu toate acestea nu spune ”nu” unei ședințe de shopping, mai ales dacă este vorba de cumpărături pentru bebelușul care va veni pe lume chiar luna aceasta.

Katy Perry, probleme în sarcină: ce a făcut cand a ajuns într-un magazin

Vedeta a adormit într-un magazin!

Să recunoaștem, mămici, ultima luna de sarcina parcă ni se pare cea mai lungă și cea mai obositoare dintre toate. Iar Katy nu se sfiește să recunoască acest lucru și să facă glume pe seama sarcinii. Recent, artista a fost surprinsă, probabil chiar de către partenerul ei, Orlando Bloom, în timp ce ațipise pe un fotoliu confortabil dintr-un magazin de articole pentru copii.

”Am obosit”, a fost mesajul pe care Katy l-a transmis alături de imaginea de peste 2 milioane de like-uri.

Katy Perry, probleme în sarcină: ce a făcut cand a ajuns într-un magazin

Katy Perry a anunțat că este însărcinată în luna martie

Katy Perry a anunțat în luna martie a acestui an că este însărcinată în cel mai inedit mod. Dacă majoritatea vedetelor își anunță sarcina printr-o postare pe social media sau prin intermediul pictorialelor pentru revistele glossy, artista în vârstă de 35 de ani a ales să facă anunțul în videoclipul piesei ”Never Worn White”. Cântăreața apărea într-o superbă rochie albă, strălucind parcă mai tare că niciodată. Spre finalul videoclipului, Katy își arată burtica.

Katy Perry, probleme în sarcină: ce a făcut cand a ajuns într-un magazin

Vedeta și-a tinut sarcina departe de ochii presei cât de mult a putut

Vedeta a recuoscut într-un live pe contul ei de Instagram că se bucură că nu mai trebuie să ascundă faptul că este însărcinată. ”Sunt atât de fericită că nu mai trebuie să port haine largi și să car după mine genți imense”, a mărturisit Katy.

Katy Perry, probleme în sarcină: ce a făcut cand a ajuns într-un magazin

Katy Perry va naște luna aceasta!

Katy este destul de rezervată în legatură cu momentul în care va veni pe lume bebelușul său, însă nu s-a putut abține să le dea fanilor ei un mic indiciu, dezvăluind că va naște ”vara aceasta. Nu voi da naștere numai copilului meu, ci și unei surprize pe care o așteptați cu toții”, a mai menționat vedetă referindu-se la lansarea noului ei album, ”Smile”.

La începutul acestei luni, artista a anunțat că lansarea albumului, care trebuia să aibă loc pe 28 august, va fi amânată, iar presa americană este de părere că bebelușul va veni pe lume înaintea acestui eveniment.

Katy Perry, probleme în sarcină: ce a făcut cand a ajuns într-un magazin

Acesta este primul copil al cuplului Katy Perry și Orlando Bloom

Acesta este primul copil al cuplului Katy Perry și Orlando Bloom. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, iar la începutul anului trecut, actorul a cerut-o în căsătorie pe artista despre care spune că este femeia vieții lui. Din păcate, Katy și Orlando au fost nevoiți să își amâne nunta de două ori din cauza pandemiei de coronavirus, însă artista a menționat că nu se mai grăbesc să facă acest pas. Vor, în primul rând, să își vadă bebelușul sănătos.

Katy Perry, probleme în sarcină: ce a făcut cand a ajuns într-un magazin

Orlando Bloom mai are un copil din căsnicia cu Miranda Kerr

Atât Katy, cât și Orlando au mai fost căsătoriți înainte să formeze un cuplu. Katy a avut o căsnicie tumultoasă cu actorul Russel Brand, de care a divorțat în 2012, după doar doi ani de mariaj. Orlando a fost, la rândul sau, căsătorit timp de 3 ani cu supermodelul Miranda Kerr, care în 2011 i-a dăruit un băiețel, Flynn.