swipe
↓ citeste mai jos ↓
Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară
1 / 6
I-au dăruit fiului lor un ursuleț de pluș de peste 22.000 de dolari! I-au dăruit fiului lor un ursuleț de pluș de peste 22.000 de dolari!
2 / 6
Pe băiețel ar fi trebuit să îl cheme „Wolf”, însă cei doi părinți s-au răzgândit Pe băiețel ar fi trebuit să îl cheme „Wolf”, însă cei doi părinți s-au răzgândit
3 / 6
Și bogații plâng! Kylie Jenner a recunoscut că a avut depresie postnatală Și bogații plâng! Kylie Jenner a recunoscut că a avut depresie postnatală
4 / 6
Kylie și Travis mai au o fetiță de 4 ani, Stormi Webster Kylie și Travis mai au o fetiță de 4 ani, Stormi Webster
5 / 6
Kylie a ținut ascunsă prima sarcină Kylie a ținut ascunsă prima sarcină
6 / 6

Kylie Jenner este mama a doi copii acum. Cum arată ursulețul de pluș de 22.000 de dolari pe care i l-a oferit fiului ei

Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară

Anul acesta, la începutul lunii februarie, Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a două oară. Mezina clanului Kardashian-Jenner a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe 2 februarie, la o zi după ziua de naștere a fiicei sale, Stormi, și a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde a postat și prima poză cu micuțul.

Kylie Jenner este mama a doi copii acum. Cum arată ursulețul de pluș de 22.000 de dolari pe care i l-a oferit fiului ei

I-au dăruit fiului lor un ursuleț de pluș de peste 22.000 de dolari!

Ca și acum trei ani, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Stormi, Kylie Jenner a postat pe YouTube un clip emoționant despre experiența sarcinii. În materialul video, vedeta dezvăluie și cum arată camera fiului ei, iar fanii săi nu au putut să nu observe că, printre jucării, se afla și un ursuleț de pluș marca Louis Vuitton, care costă peste 22.000 de dolari! Un chilipir pentru Kylie, care în 2019 a fost numită de Forbes „cea mai tânăra miliardară din lume”.

Kylie Jenner este mama a doi copii acum. Cum arată ursulețul de pluș de 22.000 de dolari pe care i l-a oferit fiului ei

Pe băiețel ar fi trebuit să îl cheme „Wolf”, însă cei doi părinți s-au răzgândit

Încă de când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară și că urmează să aducă pe lume un băiețel, Kylie a dezvăluit și numele pe care îl alesese pentru acesta: Wolf (traducere: Lup). Dar, cum socoteala de acasă rareori se potrivește cu cea din târg, după ce a născut Kylie Jenner a dezvăluit că numele micuțului nu va mai fi „Wolf”, pentru că a simțit că nu i se potrivea.

„Numele fiului nostru nu mai este Wolf. Nu am simțit că îl reprezintă. Am vrut să împărtășesc cu voi pentru că tot vedeam Wolf peste tot”, a dezvăluit Kylie în urmă cu câteva zile, pe Instagram.

Kylie Jenner este mama a doi copii acum. Cum arată ursulețul de pluș de 22.000 de dolari pe care i l-a oferit fiului ei

Și bogații plâng! Kylie Jenner a recunoscut că a avut depresie postnatală

Depresia postnatală a ocolit-o pe Kylie Jenner în 2018, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Stormi. De dată această, însă, lucrurile au stat complet diferit. Recent, Kylie a vorbit, pe Instagram, despre cât de dificilă a fost până acum experiența ei postpartum

„Vreau doar să le spun tuturor proaspetelor mămici că perioada postpartum nu a fost ușoară pentru mine. Este foarte greu. Nu este ușor, din punct de vedere mental, fizic, spiritual, este o nebunie. Nu am vrut să mă întorc la viață fără să spun asta. Poate că pe Internet pare că este mult mai ușor pentru mine sau alte persoane, dar nu. A fost greu. Nici măcar nu credeam că voi reuși să ajung la acest antrenament astăzi, dar sunt aici și mă simt mai bine. Așa că, mămici, aveți încredere că va fi mai bine și că vă veți descurca”, a transmis Kylie pe Instagram, la câteva săptămâni după ce a născut pentru a două oară.

Kylie Jenner este mama a doi copii acum. Cum arată ursulețul de pluș de 22.000 de dolari pe care i l-a oferit fiului ei

Kylie și Travis mai au o fetiță de 4 ani, Stormi Webster

Kylie și Travis mai au împreună o fetiță, pe Stormi, în vârstă de 4 ani. Într-un interviu pentru publicația Evening Standard, Kylie a vorbit despre experiență de mama, povestind că de când a devenit părinte, a învățat foarte multe despre ea însăși. Vedeta a mai explicat și de ce și-a numit fiica „Stormi”.

„S-a întâmplat, pur și simplu. De la „Stormi” am ajuns la „Stormi”. Mai erau o grămadă de alte nume care mi-ar fi plăcut, că să fiu sinceră, dar simt că Stormi și-a ales singură numele, că și cum doar această ar fi fost singura opțiune”, a povestit Kylie.

Kylie Jenner este mama a doi copii acum. Cum arată ursulețul de pluș de 22.000 de dolari pe care i l-a oferit fiului ei

Kylie a ținut ascunsă prima sarcină

Fiindcă nu a vrut ca toată presă să își îndrepte atenția către ea și bebelușul încă nenăscut, Kylie a ținut ascunsă prima sarcină. Ea a dezvăluit lumii întregi că urmează să devină mamă abia la câteva zile înainte să nască, prin intermediul unui clip emoționant postat pe rețelele de socializare.

„Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculaţii. Știu că sunteţi obişnuiţi să fiţi alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să țîn sarcina ascunsă de restul lumii. Ştiam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieţii mele în cel mai pozitiv, sănătos şi fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Ştiam că bebeluşul va simţi fiecare emoţie prin care trec eu, aşa că am făcut asta pentru viaţa şi fericirea noastră.

Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă şi o experienţă care îţi schimbă viaţa şi o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii şi familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasă şi sănătoasa mea fetiţă a venit pe lume pe 1 februarie şi abia aşteptam să împărtăşesc această veste. Nu am crezut că pot simţi o asemenea iubire şi fericire. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, scria Kylie pe Instagram, în urmă cu 4 ani.