swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cât este de frumoasă fetița Andreei Bănică! Are deja 12 ani și ne-a cucerit pe toți Cât este de frumoasă fetița Andreei Bănică! Are deja 12 ani și ne-a cucerit pe toți
1 / 7
A postat un mesaj pe o reţea de socializare, motivând de ce nu a lăsat-o la şcoală pe Sofia Maria A postat un mesaj pe o reţea de socializare, motivând de ce nu a lăsat-o la şcoală pe Sofia Maria
2 / 7
Săptămâna trecută, a postat pe Facebook o imagine cu copiii ei din prima zi de şcoală Săptămâna trecută, a postat pe Facebook o imagine cu copiii ei din prima zi de şcoală
3 / 7
A devenit pentru prima dată mamă în anul 2009 A devenit pentru prima dată mamă în anul 2009
4 / 7
Fiul ei, Noah Andrei, s-a născut în 2016 Fiul ei, Noah Andrei, s-a născut în 2016
5 / 7
Are o familie fericită Are o familie fericită
6 / 7
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea formează un cuplu de mulţi ani Andreea Bănică şi Lucian Mitrea formează un cuplu de mulţi ani
7 / 7

Motivul pentru care Andreea Bănică nu şi-a trimis fiica la şcoală: "Am un sentiment ciudat..."

Cât este de frumoasă fetița Andreei Bănică! Are deja 12 ani și ne-a cucerit pe toți

În zorii zilei de 7 mai 2009, la ora 5 dimineața, Andreea Bănică o aducea pe lume pe fetița ei și a soțului ei, Lucian Mitrea. Maria Sophia a avut 3,350 g și 53 de centimetri la naștere și a primit un binemeritat 10. Au trecut mai mult de 12 ani de atunci, iar Sophia a devenit o adevărată domnișoară de care mama ei este deosebit de mândră. Andreea Bănică mai are și un băiețel, Noah Andrei, care va împlini 5 ani în noiembrie.

A fi mamă presupune multe sacrificii din partea unei femei. Iar când copiii mei îmi spun „te iubesc“ mă simt pe deplin definită și mândră de această titulatură. Mi-aș dori enorm să fiu cea mai bună mama pentru copiii mei. Oare o să reușesc? Cu siguranță o să aflu raăspunsul la această întrebare când vor fi mai mari și vor veni la mine cu flori și soare în suflet. Cred că recunostința lor de mai târziu va fi cea mai bună dovadă.”, scrie artista pe contul ei de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Motivul pentru care Andreea Bănică nu şi-a trimis fiica la şcoală: "Am un sentiment ciudat..."

A postat un mesaj pe o reţea de socializare, motivând de ce nu a lăsat-o la şcoală pe Sofia Maria

Andreea Bănică nu s-a ferit să mărturisească faptul că îşi face griji pentru toată familia ei şi că tot ce îşi doreşte este ca pandemia să treacă. În aceste condiţii, a hotărât că este cel mai bine ca fiica ei să înveţe exclusiv online şi nu în sistem hibrid. Ea a insistat şi asupra respectării normelor de igienă şi a prezenţei spiritului civic pentru ca situaţia să revină cât mai repede la normal: "Am decis să nu îmi trimit prințesa la şcoală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat... trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă şcoală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpam mai repede de acest virus Covid 19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace... poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua masuri și ei la rândul lor.
Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă, însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectam mereu și purtăm măști ceea ce vă rog și pe voi să faceţi."

Motivul pentru care Andreea Bănică nu şi-a trimis fiica la şcoală: "Am un sentiment ciudat..."

Săptămâna trecută, a postat pe Facebook o imagine cu copiii ei din prima zi de şcoală

Pe 14 septembrie, a pus pe Facebook o fotografie cu ea şi cu cei doi copii, Sofia Maria şi Noah Andrei. Cu ocazia acelei postări, a precizat că este în căutarea unei grădiniţe pentru Noah şi a a scris următorul mesaj: "Prima zi de şcoală a fost online. Neobişnuit, dar Sofia a zis că a fost bine, ei îi place online şi i se pare că se concentrează mai bine. Peste 2 săptămâni ar trebui să meargă oficial la şcoală, apoi tot online (fac pe rând). Noah iîncă nu a început grădiniţa, dar suntem în căutări şi pentru el. La voi cum a fost? Succes în noul an şcolar! Să fie liniştit şi fără peripeţii!"

Motivul pentru care Andreea Bănică nu şi-a trimis fiica la şcoală: "Am un sentiment ciudat..."

A devenit pentru prima dată mamă în anul 2009

Atunci s-a născut fiica ei, Sofia Maria, prin cezariană, primind nota 10 la naştere. La scurt timp, proaspăta mămică a recunoscut faptul că în primele luni cu Sofia i-a lipsit ajutorul părinţilor ei (la vârsta de 23 de ani, Andreea Bănică îşi pierduse ambii părinţi): "Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc."

Motivul pentru care Andreea Bănică nu şi-a trimis fiica la şcoală: "Am un sentiment ciudat..."

Fiul ei, Noah Andrei, s-a născut în 2016

Acesta s-a născut în noiembrie 2016, tot prin cezariană, ca şi sora sa, Sofia. Atunci viitoarea mamă a ţinut să transmită următorul mesaj: "Abia aștept să îmi cunosc puiuțul, să îl țin în brațe și să îi întorc bobârnacele pe care mi le-a dat în toată perioada asta."

Motivul pentru care Andreea Bănică nu şi-a trimis fiica la şcoală: "Am un sentiment ciudat..."

Are o familie fericită

Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, au explicat de mai multe ori faptul că, deşi sunt foarte fericiţi alături de cei doi copii, nu intenţionează să devină din nou părinţi: "Este suficient. Mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea că ne-am oprit la doi copii și că suntem fericiți așa cum suntem. Mi-ar fi plăcut să fac mai mulți copii poate mai devreme. Pe la 25 de ani mi-ar fi plăcut să fac 2-3 copii, dar așa a fost momentul să fie acum."

Motivul pentru care Andreea Bănică nu şi-a trimis fiica la şcoală: "Am un sentiment ciudat..."

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea formează un cuplu de mulţi ani

În cadrul mai multor interviuri, îndrăgita cântăreaţă a precizat că îl cunoaşte pe cel care i-a devenit soţ de pe vremea când era adolescentă şi îi mulţumeşte pentru că împreună au construit o familie frumoasă: "Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată. Uite că și după atâția ani suntem tot împreună, mai fericiți și mai uniți ca niciodată. Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată."