swipe
↓ citeste mai jos ↓
De ce își lasă copiii să bea bere fără alcool De ce își lasă copiii să bea bere fără alcool
1 / 6
Cum au început fetele ei să bea bere Cum au început fetele ei să bea bere
2 / 6
Și-au surprins fetițele band bere în timpul orelor online! Și-au surprins fetițele band bere în timpul orelor online!
3 / 6
Dax Shepard a fost ani de zile dependent de droguri și alcool Dax Shepard a fost ani de zile dependent de droguri și alcool
4 / 6
Nici Kristen Bell nu mai consumă alcool Nici Kristen Bell nu mai consumă alcool
5 / 6
Dax Shepard și Kristen Bell au doi copii împreună Dax Shepard și Kristen Bell au doi copii împreună
6 / 6

O mare vedetă de la Hollywood își lasă copiii să bea bere

De ce își lasă copiii să bea bere fără alcool

Kristen Bell a mărturisit în podcastul ”Say Yes”, realizat de Carla Hall, că fiicele ei au început să bea bere fără alcool dintr-un motiv absolut adorabil: pentru a sărbători faptul că tatăl lor, Dax Shepard, a scăpat de 16 ani de dependența de alcool!

”O să îmi aud o grămadă de vorbe din cauza asta. Dar da-mi voie să îți spun că nu îmi pasă. Soțul meu a adus aseară acasă un bax de șase beri fără alcool și am băut cu toții din ea. Faptul că fetele beau bere alături de tatăl lor, sărbătorind pe această cale că el nu mai bea alcool de 16 ani, parcă le face să se simtă mai aproape de el. Nu e nimic în neregulă cu asta. E ca și cum ar bea suc acidulat”, a mărturisit actrița în vârstă de 40 de ani, recunoscând în același timp că nu e prima oară când fetele ei beau bere fără alcool.

O mare vedetă de la Hollywood își lasă copiii să bea bere

Cum au început fetele ei să bea bere

Kristen spune că fiicele ei au mai comandat bere fără alcool și când au fost să ia masă cu toții la restaurant.

”Mai cer ocazional bere când mergem la restaurant. Dar povestea legată de cum au început să bea bere e amuzantă. Atunci când am avut primul copil și soțul meu a pus-o în port-bebe și am ieșit la plimbare prin cartier, el avea o bere fără alcool în mână, iar copilul a întins mânuța spre cutie, cerând să-i dea să bea.”, a explicat actrița.

O mare vedetă de la Hollywood își lasă copiii să bea bere

Și-au surprins fetițele band bere în timpul orelor online!

Cu aceeași nonșalanță, Kristen Bell a mărturisit că, într-o dimineață, și-a surprins fetele band bere fără alcool în timpul cursurilor online ținute pe Zoom.

„Au pauze de 15 minute în care li se permite să ia o gustare și să meargă la baie. Într-o zi, pe la 9:30, am intrat în camera lor să le verific și am văzut că amandouea beau bere fără alcool, în față profesorilor și colegilor, pe Zoom. La început îmi venea să întru în pământ de rușine, dar apoi mi-am amintit că nu îmi pasă. Noi le vorbim foarte mult fetelor despre cât de nociv este alcoolul pentru sănătate”, a declarat actrița.

O mare vedetă de la Hollywood își lasă copiii să bea bere

Dax Shepard a fost ani de zile dependent de droguri și alcool

Actorul Dax Sheppard a maturisit că până în 2005, a fost dependent de alcool, iar în liceu consuma droguri din cauza traumelor pe care le-a suferit în copilărie. Shepard a recunoscut de mai multe ori că a fost abuzat când era mic de către unul dintre vecinii lui.

Ani la rând actorul s-a învinovățit pe el însuși pentru abuzurile pe care le-a suferit, așa că s-a refugiat în droguri și ulterior în alcool. În urmă cu 16 ani, însă, a intrat la reabilitare și de atunci nu a mai gustat nicio picătură de alcool.

O mare vedetă de la Hollywood își lasă copiii să bea bere

Nici Kristen Bell nu mai consumă alcool

Într-un interviu acordat revistei ”Women's Health”, actrița mărturisea că nici ea nu mai consumă alcool de mai bine de 10 ani. A încercat vara trecută să bea un pahar de vin rose, însă a constatat că organismul ei nu mai funcționează la capacitate maximă după ce bea. „Când beau alcool, a două zi zici că sunt răcită”, a spus ea.

O mare vedetă de la Hollywood își lasă copiii să bea bere

Dax Shepard și Kristen Bell au doi copii împreună

Kristen Bell și Dax Shepard formează un cuplu de mai bine de 13 ani și s-au căsătorit abia când statul California a legalizat căsătoriile între persoanele de același sex. Adică în 2013, când în locul unei nunți fastuoase, au optat pentru o ceremonie la starea civilă.

Au două fetițe împreună, Lincold și Delta, de 7 și 5 ani.