swipe
↓ citeste mai jos ↓
În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream
1 / 7
Dormitorul Dormitorul
2 / 7
Dressingul Dressingul
3 / 7
Cum arată camera lui Zeny. Are un dressing imens! Cum arată camera lui Zeny. Are un dressing imens!
4 / 7
Bucătăria Bucătăria
5 / 7
Grădina Grădina
6 / 7
Casa lăsată în urmă Casa lăsată în urmă
7 / 7

Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu. Unde își va crește fetița

În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream

Adelina Pestrițu are o relație frumoasă cu Virgil Șteblea, un tânăr om de afaceri. Ei au împreună o fetiță, Zenaida, care a facut 2 ani în februarie. Cei doi plănuiau de multă vreme să își schimbe locuința. „Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu “mici modificări”., scrie vedeta pe blogul ei.

Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu. Unde își va crește fetița

Dormitorul

Dormitorul este diferit de cel de la vechea casă, Adelina alegând aici decoruri închise la culoare și piese de mobilier și accesorii extravagante și opulente, dar cu note interesate de modern. ”Intotdeauna am visat sa am o casa cu lucruri personalizate si detalii care fac diferenta. Iar cand spun detalii nu ma refer doar la estetica lor, ci mai degraba la calitate, stil si eleganta. Am ales sa ne personalizam toate lenjeriile de pat.”, scrie vedeta pe Instagram. Însă alegerile ei scumpe nu au fost tocmai pe placul fanilor și comentarii nu au întârziat să apară:

  • De 8000 de lei o lenjerie ar trebui sa iti scrie cu aur pe ea pentru numele lui Dumnezeu!
  • Sunt oameni care nu au ce mânca ... Iar unii dau 8000 RON pe o lenjerie, alții deloc, unii prea mult. Mi-aș dori ca toți care aveți astfel de bani și mofturi sa rămâneți pe un salariu de 2000 RON, să vedem atunci cum ne achiziționam lenjerii la valoarea unor două camere unde cineva ar putea conviețui.
  • Adelina te contrazic! Nu tot ce e la pret foarte mare este si de calitate. Iti spun din experienta.
  • Codin Maticiuc renovează etajul 7 al spitalului Fundeni, secția destinată copiilor greu încercați! Nu cred ca le-ar prinde rău niște lenjerii italiene!

Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu. Unde își va crește fetița

Dressingul

Dressingul Adelinei este uriaș, cu secțiuni dedicate hainelor și accesoriilor, cu uun covor imens pe podea, un scaun cu animal print și chiar și un scaun de filmări cu numele ei pe el.

Waww, foarte frumos! Știam ca va fi waw! Imi plac foarte mult acele bare luminate pe care sunt puse hainele! Super”, scrie o fană pe Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu. Unde își va crește fetița

Cum arată camera lui Zeny. Are un dressing imens!

Deși Zeny este încă micuță și nu doarme singură, nu înseamnă că părinții ei nu i-au făcut propria cameră de prințesă. Atât pereții, cât și patul sunt roz, iar dressingul fetiței este suficient de mare pentru a-i servi și când va fi adolescentă. 

”De când ne-am mutat în noua noastră căsuță fiecare zi este o poveste. Avem activități și tabieturi noi și ne bucurăm de momentele petrecute împreună. Zeny este tare fericită de nouă ei camera decorată în culori deschise care completează starea noastră zilnică de bunadispozitie și entuziasm. Deși încă nu doarme singurică, sperăm că în curând să facem și acest pas. Doar când se va simți ea pe deplin pregătită. În schimb hainele pe care le poartă zi de zi le selectează după bunul plac.”, a scris Adelina pe Facebook, alături de câteva poze din camera fetiței. 

Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu. Unde își va crește fetița

Bucătăria

Nici la bucătărie Adelina nu a făcut rabat la calitate și la costuri. Astfel că toate electrocasnicele aparțin unuia dintre cei mai scumpi producători. Cromatica zonei de living și a  bucătăriei este una modernă, cu nuanțe închise de gri, presărate de alb, cu elemente de sticlă și oțel și cu inserții de tapet floral, atât pe pereți cât și pe tavan.

De data asta am hotarat ca lucrurile sa fie puse intr-o alta lumina unde calitatea, profesionalismul si eleganta sa primeze. Astea 3 caracteristici ar trebui sa fie primordiale in tot ceea ce facem”, mai scrie vedeta pe blogul ei. 

Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu. Unde își va crește fetița

Grădina

Grădina este simplă, cu un gazon verde, palmieri și pietre ornamentale. Întrebată de una dintre fanele ei cine udă grădina, Adelina a răspuns că au sistem de irigații automat. Alte comentarii au apărut imediat:

  • ”Ce curte frumoasa, cu aer de vacanta.”
  • ”Rochia - belea! Curtea- beton!”

Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu. Unde își va crește fetița

Casa lăsată în urmă

Casa pe care cuplul a lăsat-o în urmă poartă și ea urme din stilul Adelinei, nuanțe de gri, note moderne, sticlă multă și oglinzi și candelabre. Adelina încă nu a făcut un tur complet al noii case. Toții fanii așteaptă prima vizită completă prin care vedeta să arate detaliile noului cuib de familie unde își va crește fetița.

”Ador procesul de organizare a casei. Astfel intr-un timp foarte scurt revezi amintiri care iti arata ce om implinit esti”, scrie vedeta pe contul ei de Instagram.