swipe
↓ citeste mai jos ↓
Mia Farrow Mia Farrow
1 / 10
Eddie Murphy Eddie Murphy
2 / 10
Mel Gibson Mel Gibson
3 / 10
Rod Stewart Rod Stewart
4 / 10
Mick Jagger Mick Jagger
5 / 10
Kevin Costner Kevin Costner
6 / 10
Clint Eastwood Clint Eastwood
7 / 10
Kris Jenner Kris Jenner
8 / 10
Fostul cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt Fostul cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt
9 / 10
Steven Spielberg Steven Spielberg
10 / 10

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Mia Farrow

Mia Farrow, actriță renumită din SUA în vârstă de 74 de ani, are un număr record de copii, situându-se în fruntea clasamentului, mai exact 14. Cu fostul soț Andre Previn are copiii: Matthew Previn, Sascha Previn, Soon-Yi Previn, Lark Previn, Fletcher Previn, Summer Daisy Previn (trei dintre ei sunt adoptați). Cu fostul partener Woody Allen are următorii copii: Moses Farrow, Dylan Eliza Malone Farrow și Satchel Ronan Farrow (doi au fost adoptați de Woody Allen). Mai sunt și o serie de copii pe care i-a adoptat singură: Tam Farrow, Isaiah Farrow, Gabriel Thaddeus Farrow, Kaeli-Shea Quincy Farrow, Frankie-Minh Farrow.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Eddie Murphy

Îndrăgitul actor în vârstă de 57 de ani a avut parte de multe relații amoroase, din care au rezultat nu mai puțin de 10 copii. Astfel, cu fosta soție Nicole Mitchell îi are pe Bria L.Murphy, Myles Mitchell, Shayne Audra, Zola Ivy și Bella Zahra. Apoi Eric Murphy s-a născut din relația cu Paulette McNeely, Christian Murphy din relația cu Tamara Hood, Angel Iris Murphy Brown din relația cu Melanie Brown. Alături de logodnica Paige Butcher este tată pentru Izzy Oona Murphy și Max Charles Murphy.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Mel Gibson

Un alt actor apreciat de public și destul de prolific, în vârstă de 63 de ani, care este tată pentru un număr mare de copii, respectiv 9. Cu fosta soție Robyn Denise Moore i-a avut pe Hannah, Edward, Christian, William, Louis, Milo și Thomas. Apoi, cu Oksana Grigorieva are fiica Lucia, iar cu Rosalind Ross are un copil, pe Lars.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Rod Stewart

Cântărețul în vârstă de 74 de ani este tată pentru 8 copii. Din relația cu Susannah Boffey a rezultat Sarah Streeter, care o fost dată spre adopție. Apoi cu prima soție Alana Hamilton a devenit tată pentru Kimberley Alana Stewart și pentru Sean Roderick Stewart. Cu fosta prietenă Kelly Emberg are un copil, Ruby Stewart. Cu a doua soție Rachel Hunter a devenit tată pentru Renee Cecili Stewart și Liam McAllister Stewart. Nu în ultimul rând, cu soția Penny Lancaster-Stewart are doi copii, repectiv Alastair Wallace Stewart și Aiden Patrick Stewart.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Mick Jagger

Și acest cântăreț, în vârstă de 75 de ani, are tot 8 copii. Astfel cu Marsha Hunt îl are pe Karis Hunt Jagger, apoi cu prima soție Bianca De Macias pe Jade Sheena Jezebel Jagger. Cu a doua soție a avut mai mulți copii, mai exact pe Elizabeth Lizzie Scarlett Jagger, James Leroy Augustin Jagger, Georgia May Ayeesha Jagger și Gabriel Luke Beauregard Jagger. Din relația cu Luciana Gimenez a rezultat Lucas Maurice Morad Jagger. Alături de prietena Melanie Hamrick are un copil, Deveraux Octavian Basil Jagger.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Kevin Costner

Actorul în vârstă de 64 de ani este tată pentru nu mai puțin de 7 copii. Astfel, cu fosta soție Cindy Silva, îi are pe Anne Annie Clayton, pe Lily McCall și pe Joseph Joe. Din relația cu Bridget Rooney a rezultat Liam, apoi alături de soția Christine Baumgartner îi are pe Cayden Wyatt, Hayes Logan și Grace Avery. Copiii variază ca vârstă între 10 și 30 de ani.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Clint Eastwood

Actorul și regizorul premiat cu Oscar, în vârstă de 88 de ani, are 7 copii. Cu Roxanne Tunis o are pe Kimber Tunis, apoi cu Jacelyn Reeves îi are pe Scott Reeves și Kathryn Reeves. Alături de fosta parteneră Frances Fisher este tată pentru Francesca Fisher-Eastwood, iar cu fosta soție Dina Ruiz o are pe Morgan Eastwood.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Kris Jenner

Renumita mamă de la Hollywood acum în vârstă de 63 de ani, Kris Jenner, are 6 copii, toți cel puțin la fel de renumiți ca și ea. Astfel, cu fostul soț Robert Kardashian îi are pe Kourtney, Kim, Khloe și Rob, iar cu soțul Bruce Jenner pe Kendall și Kylie.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Fostul cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt

Cei doi actori au împreună nu mai puțin de 6 copii, deși nu mai formează un cuplu. Aceștia sunt Maddox Chivan (adoptat), Zahara Marley (adoptat), Shiloh Nouvel, Pax Thien (adoptat) și gemenii Knox Leon și Vivienne Marcheline. În prezent copiii se află în grija mamei care are 43 de ani.

Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

Steven Spielberg

Regizorul în vârstă de 72 de ani încheie clasamentul cu un număr de 6 copii. Alături de fosta soție Amy Irving este tată pentru Max Samuel. Apoi, cu soția Kate Capshaw îl are pe Theo Spielberg (adoptat), Sasha Rebecca Spielberg, Sawyer Avery Spielberg, Mikaela George (adoptată) și Destry Allyn Spielberg. Soția sa mai are un copil dintr-o casnicie anterioară, Jassica Capshaw.