swipe
↓ citeste mai jos ↓
1.	Bethenny Frankel 1.	Bethenny Frankel
1 / 11
2.	Beyoncé Knowles 2.	Beyoncé Knowles
2 / 11
3.	Giuliana Rancic 3.	Giuliana Rancic
3 / 11
4.	Christina Applegate 4.	Christina Applegate
4 / 11
5.	Brooke Shields 5.	Brooke Shields
5 / 11
6.	Molly Sims 6.	Molly Sims
6 / 11
7.	Rachel Zoe 7.	Rachel Zoe
7 / 11
8.	Jennifer Lopez 8.	Jennifer Lopez
8 / 11
9. Coco Rocha 9. Coco Rocha
9 / 11
10.Tamera Mowry 10.Tamera Mowry
10 / 11
11.	Kristin Cavallari 11.	Kristin Cavallari
11 / 11

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

1. Bethenny Frankel

Atunci când starul de televiziune și renumitul mogul de afaceri Behenny Frankel a întâmpinat probleme în alăptare, a declarat că a simțit că a eșuat complet și s-a simțit vinovată că nu mai poate alăpta. A reușit să suplimenteze mesele fiicei sale cu lapte praf, aceasta fiind cea mai bună soluție pentru ele.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

2. Beyoncé Knowles

Deși cântăreața a declarat că a adorat perioada alăptării, a ales să treacă la lapte praf după 10 săptămâni și nu a arătat că i-ar fi rușine. Decizia sa ajută la susținerea ideii că fiecare are un drum diferit în viață și că nicio mamă nu ar trebui să se simtă obligată să țină cont de un lucru care nu este în beneficiul său.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

3. Giuliana Rancic

După ce a reușit să devină mama lui Eddie Duke cu ajutorul unei mame surogat, alăptarea nu a reprezentat o opțiune pentru Giuliana Rancic. Mame precum este ea ajută la destigmatizarea hrănirii bebelșului cu biberonul.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

4. Christina Applegate

După ce a suferit o dublă mastectomie în urma luptei cu cancerul de sân, opțiunile sale erau limitate. Mămica vedetă a declarat că a reușit cu toate acestea să creeze o legătură puternică cu fiica sa prin intermediul meselor cu biberonul, înlăturând astfel zvonurile care susțineau contrariul.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

5. Brooke Shields

În anul 2005 Brooke Shields a semnat un contract de imagine cu o firmă de lapte praf. Actrița a declarat că s-a implicat în acest parteneriat pentru că laptele praf a ajutat-o în lupta pe care a dus-o cu depresia post partum, arătând astfel că și vedetele au propriile lupte de purtat.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

6. Molly Sims

În cadrul unui interviu televizat, mămica supermodel Molly Sims a declarat că a renunțat la alăptare după ce a încercat timp de 3 luni. Se pare că bebelușul său a venit pe lume cu un dinte, ceea ce a făcut alăptarea insuportabilă pentru vedetă.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

7. Rachel Zoe

Regină a stilului și a modei, Rachel Zoe nu are niciun fel de remușcare că și-a hrănit băieții Skyler și Kaius cu lapte praf. Deși nu a discutat niciodată despre opțiunea de a nu alăpta, faptul că a fost deseori fotografiată cu biberonul ajută la destigmatizarea hrănirii cu biberonul.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

8. Jennifer Lopez

Vedeta și-a hrănit gemenii, Max și Emme, cu lapte praf încă de la naștere. Deși a primit câteva remarci acuzatoare cu privire la alegerea sa, nu s-a simțit prost că a luat această decizie și a făcut ce a crezut că este mai bine pentru ea și copiii săi.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

9. Coco Rocha

Modelul și mogulul Coco Rocha și-a alăptat fiica până când a rămas fără lapte la vârsta de 5 luni, optând apoi pentru lapte praf. Deși au existat multe voci acuzatoare, vedeta a rămas neclintită în decizia sa, arătând că este posibil să îți hrănești copilul și cu lapte praf.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

10.Tamera Mowry

Când a adus pe lume primul copil, a considerat că alăptarea este dificilă; nu reușea să își mențină producția de lapte și se simțea epuizată emoțional. Spune despre alăptare că este o experiență diferită cu fiecare copil, căci cu al doilea nu a avut probleme. Însă subliniază că nu este nicio rușine indiferent în ce mod îți hrănești copilul.

11 vedete care nu și-au alăptat copiii

11. Kristin Cavallari

Nu în ultimul rând, această vedetă susține hrănirea bebelușului cu biberonul. A stârnit însă un val de reacții din cauza faptului că nu își hrănește copilul cu lapte praf, ci cu ingrediente reale, organice, conform spuselor sale, abordare care nu este susținută de medici.