swipe
↓ citeste mai jos ↓
Amina este originară din Cecenia Amina este originară din Cecenia
1 / 6
Este comparată cu un înger Este comparată cu un înger
2 / 6
Anumite persoane nu sunt convinse de faptul că ochii Aminei au culori diferite Anumite persoane nu sunt convinse de faptul că ochii Aminei au culori diferite
3 / 6
În cazul Aminei s-a vorbit inclusiv de prezența sindromului Waardenburg de tip 1 În cazul Aminei s-a vorbit inclusiv de prezența sindromului Waardenburg de tip 1
4 / 6
Fotografa care a surprins-o consideră că a descoperit perfecțiunea Fotografa care a surprins-o consideră că a descoperit perfecțiunea
5 / 6
O fotografie care o înfățișează pe Amina Ependieva a ajuns și pe Reddit O fotografie care o înfățișează pe Amina Ependieva a ajuns și pe Reddit
6 / 6

Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!

Amina este originară din Cecenia

Fetița care suferă de albinism s-a născut în decembrie 2008 în capitala Ceceniei (o regiune ce face parte din Federația Rusă), Grozny. Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul „protv.ro” și preluate de pe „medialeaks.ru”, colegii Aminei au declarat că aceasta este mai frumoasă în realitate decât în fotografiile în care a fost surprinsă de fotografa Amina Arsakova. 

Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!

Este comparată cu un înger

Cei care au avut ocazia să descopere această fotografie a fetiței pe Instagram au fost uimiți de frumusețea ei și nu au ezitat să vină cu diverse comentarii prin care să-și exprime admirația. Spre exemplu, un utilizator de Instagram a asemănat-o cu „un înger”, iar alții au venit cu comentarii precum:

  • „Încântătoare”;
  • „Este o frumusețe”;
  • „A fost la fel de ascunsă precum un diamant. În afară de aceste fotografii nu există alte informații despre ea. Ar fi interesat să aflăm diverse lucruri despre ea și să-i putem admira frumusețea și pe viitor”.

 

Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!

Anumite persoane nu sunt convinse de faptul că ochii Aminei au culori diferite

Așa cum reiese din informațiile oferite de „news.italy24.press”, anumite persoane care au văzut fotografiile cu Amina Ependieva s-au întrebat dacă nu cumva fotograful ei a recurs la diverse trucuri pentru a prezenta imagini unice ale fetiței cu albinism. Spre exemplu, s-a adus în discuție utilizarea unor lentile de contact de culori diferite sau folosirea unor efecte speciale.

În realitate, ochii Aminei sunt dovada prezenței afecțiunii congenitale numită heterocromie iriniană. În cazul ei, este vorba despre heterocromie completă: când irisurile au culori total diferite.

Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!

În cazul Aminei s-a vorbit inclusiv de prezența sindromului Waardenburg de tip 1

După ce fotografiile cu Amina au fost descoperite, anumite persoane nu s-au ferit să afirme că fetița se confruntă cu sindromul Waardenburg, o afecțiune genetică responsabilă de pielea depigmentată, de ochi deschiși la culoare și de prezența șuvițelor de păr alb. În plus, alte manifestări ale acestui sindrom, când este de tip 1, sunt petele albe pe piele, pe păr, ochii mari și distanțați, surditatea.

În ciuda acestor presupuneri, fotografia a primit în special comentarii pozitive, precum sunt și acestea: „O frumusețe rară”, „Atât de frumoasă”, „Este precum o mică prințesă a gheții”.

Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!

Fotografa care a surprins-o consideră că a descoperit perfecțiunea

Întrucât a avut ocazia să o fotografieze pe fetița cu albinism și heterocromie, Amina Arsakova nu s-a abținut să nu-și însoțească această imagine de următorul comentariu: „Căutările mele pentru a surprinde perfecțiunea au dat iar roade”.

Utilizatorii de Instagram au împărtășit punctul de vedere al fotografei, postând mesaje cum ar fi:

  • „O frumusețe universală uimitoare”;
  • „Tot ceea ce are omenirea mai frumos!”;
  • „Este minunată”;
  • „Natura i-a recompensat pe părinții acestui copil”.

Are 11 ani, suferă de albinism și este una dintre cele mai frumoase fetițe din lume!

O fotografie care o înfățișează pe Amina Ependieva a ajuns și pe Reddit

Amina va împlini 15 ani în luna decembrie, iar fotografiile pe care Amina Arsakova le-a postat pe contul ei de Instagram primesc în continuare aprecieri.

O imagine cu fetița unică prin prezența albinismului și a heterocromiei a ajuns și pe „Reddit”, iar persoanele care au văzut-o nu s-au abținut să nu-și exprime admirația pentru frumusețea adolescentei. Iată câteva exemple de astfel de comentarii:

  • „Arată fantastic”;
  • „Este o minunăție”;
  • „Seamănă cu o păpușă”;
  • „Wow, este superbă. Sper că afecțiunile genetice de care suferă să nu-i scurteze viața”.

Nu ai văzut ceva mai frumos! Două surori albino șochează lumea cu fotografii spectaculoase