swipe
↓ citeste mai jos ↓
Angelina Jolie și Brad Pitt au 6 copii Angelina Jolie și Brad Pitt au 6 copii
1 / 5
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt este primul copil biologic al celor doi Shiloh Nouvel Jolie-Pitt este primul copil biologic al celor doi
2 / 5
Gemenii Knox și Vivienne Gemenii Knox și Vivienne
3 / 5
La divorț Angelina a primit custodia copiilor La divorț Angelina a primit custodia copiilor
4 / 5
Copiii nu și-au mai văzut bunicii din 2016 Copiii nu și-au mai văzut bunicii din 2016
5 / 5

Brad Pitt, despre Shiloh, fiica lui: "Sunt mândru de transformarea ei"

Angelina Jolie și Brad Pitt au 6 copii

Angelina Jolie și actorul Brad Pitt și-au oficializat relația în 2004, după terminarea filmărilor la pelicula „Mr&Mrs. Smith”. După 12 de relație, adică în vara anului 2014, Angelina și Brad s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în castelul Miraval, în Correns, Franța. Ei au împreună trei copii biologici și trei copii adoptați.

Brad Pitt, despre Shiloh, fiica lui: "Sunt mândru de transformarea ei"

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt este primul copil biologic al celor doi

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt este primul copil biologic pe care cei doi îl au împreună. Shiloh s-a născut în 2006, în Namibia. Fotografiile de la nașterea lui Sihloh au fost vândute pentru mai bine de 5 milioane de lire sterline, sumă ce a fost donată în întregime organizației UNICEF. Sihloh apare adesea alături de mama sa la evenimente, dar susține faptul că nu își dorește o carieră în actorie.

Brad Pitt, despre Shiloh, fiica lui: "Sunt mândru de transformarea ei"

Gemenii Knox și Vivienne

În anul 2008, familia celebrului cuplu s-a mărit cu încă doi membrii, atunci când Angelina a dat naștere unei perechi de gemeni. Vivienne și Knox au apărut pe coperta Hello Magazine, pentru suma de 10 milioane de dolari, bani care au ajuns la fundația Jolie-Pitt. Knox și Vivienne s-au născut în Nisa. Vivienne a jucat alături de mama sa în filmul Maleficent pe când avea doar cinci ani, însă a mărturisit că nu vrea să devină actriță.

Brad Pitt, despre Shiloh, fiica lui: "Sunt mândru de transformarea ei"

La divorț Angelina a primit custodia copiilor

Actrița a primit custodie completă temporară, în vreme ce Brad Pitt a fost investigat de protecția copilului și i-au fost permise doar vizite supravegheate. Totul s-a rupt în urma unui incident în timpul unei călătorii cu avionul, când Brad a avut un comportament agresiv cu unul dintre copii, în prezența celorlalți minori, conform spuselor unei surse anonime, care a făcut plângere la poliția din Los Angeles. Cazul a fost preluat de Departamentul de servicii pentru familie și copii din Los Angeles, pentru a face cercetări amănunțite. 

Brad Pitt, despre Shiloh, fiica lui: "Sunt mândru de transformarea ei"

Copiii nu și-au mai văzut bunicii din 2016

Conform unor surse pentru publicația The Sun, cei șase copii ai lui Brad Pitt nu și-au mai văzut bunicii, adică pe părinții lui, din anul 2016. “Îmi pare rău pentru Jane. Își iubește nepoții. Dar ea și Angie nu s-au înțeles bine niciodată. Jane este o credincioasă conservatoare care nu aprobă căsătoria între homosexuali, în vreme ce Angelina este o liberală care a ieșit și cu femei, prin urmare nu este o rețetă de prietenie reușită. Însă nimeni nu s-a gândit că lucrurile vor degenera atât de mult”, a declarat William, tatăl lui Brad Pitt și bunicul copiilor.