Ce fac și cu ce se ocupă copiii lui Marcel Pavel. Aristul este extrem de mândru de familia lui

Ce fac și cu ce se ocupă copiii lui Marcel Pavel. Aristul este extrem de mândru de familia lui

Mariana Voinea

Marcel Pavel, celebrul tenor cu o voce de aur și o prezență scenică elegantă și distinsă este foarte mulțumit de familia sa. Căsătorit de 33 de ani cu soția sa Violeta, cei doi se bucură de copiii lor cuminți, educați, care i-au moștenit talentul muzical. Richard, Sasha și Iuvenalia le aduc părinților lor fericire și mulțumire pe toate planurile.

Celebrul cântăreț cu o voce de aur, Marcel Pavel, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu rusoaica Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova cu care este căsătorit de peste 30 de ani și cu care are trei copii, doi băieți și o fată, mândria lui și a soției sale.

Marcel Pavel se bucură de succes în industria muzicală și o familie frumoasă cu trei copii educați cu care se mândrește

mama tata fata

Marcel Pavel are o carieră de succes în industria muzicală, fiind foarte cunoscut pentru melodiile sale celebre, melodia de referință fiind „Frumoasa mea”. Dar pe lângă succesul în muzică, Marcel Pavel are și o familie cu care se mândrește, artistul împreună cu soția sa sunt părinți a trei copii: Sasha și Richard, cei doi băieți și Iuvenalia, fetița lor.

Marcel Pavel declara în urmă cu ceva timp că a reușit spre surprinderea lui să rămână discret în ceea ce privește viața personală, fiind alături de soția sa de 33 de ani fără incidente majore. În ceea ce privește înțelegerea în familie, Marcel Pavel mărturisește că împreună cu soția sa formează un cuplu obișnuit în care nu există numai fericire, ci și contradicții, dar pe care nu le expune la televizor și nu compromite intimitatea familiei.

Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții. Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit. Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele așa, nu mi-ar face mie bine”, a mărturisit artistul la o emisiune TV la care a fost invitat.

„Copiii mei sunt foarte bine educați, nu au bani să arunce în vânt prin discoteci, prin cluburi, prin restaurante, să facă figuri, să facă aroganțe”

baieti dau mana

Marcel Pavel împreună cu soția lui sunt foarte mândri de băieții lor care sunt deja mari și care și-au îndreptat atenția către lucruri mai înălțătoare în viață decât distracția în cluburi și discoteci. Marcel Pavel s-a căsătorit cu soția sa Violeta în anul 1992, iar cuplul are trei copii, pe Sasha și pe Richard, amândoi interesați de o carieră muzicală, iar în 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță frumoasă artistului. Tenorul României este un tată mândru care a reușit să le însufle copiilor principii sănătoase, o educație frumoasă, reguli clare, printre care modestia și bunul simț care sunt primordiale.

Băieții fac foarte bine. Sasha, rătăcit ca întotdeauna, nu e decis. Dacă îl mușcă gândacii, mor ăia. Nu are astâmpăr. A făcut 13 ani de pian, s-a apucat de prestidigitație. A făcut magie, și pe aia o știa bine, a abandonat-o după o lună. Dar, bine, și eu am fost cam la fel”, a declarat Marcel Pavel pentru o emisiune la Antena Stars.

Comparativ cu alți adolescenți din generația copiilor săi, Marcel Pavel mărturisește că are doi băieți cuminți pe care i-a îndrumat întotdeauna să fie corecți și să își aleagă prietenii potriviți pentru că anturajul îi poate distruge.

I-am zis: Întotdeauna să fii corect, alege-ți prietenii potriviți, anturajul te distruge, ai grijă mare’. Asta cu DJ-ala, am văzut că se câștigă foarte bine. Culmea la el, este că el este muzician”, a completat artistul.

Despre Richard, celălalt fiu al său, Marcel Pavel mărturisește că își dorește să devină profesor de muzică: „Îi voi căuta un post de profesor acum. Și claxoane, dacă sună șapte mașini, el știe fiecare notă. Eu trebuie să iau de la el, că eu nu am auz absolut”, a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

Foarte mândru de copiii săi bine educați, Marcel Pavel susține că băieții nu își petrec timpul prin discoteci, cluburi, restaurante, nu fac figuri, nu fac aroganțe, pentru că tatăl lor nici nu le permite și familia nici nu are această posibilitate.

Chiar dacă aveam posibilitatea, nu le permiteam! Mulți copii au sfârșit aiurea făcând asta, nu dau nume și cunosc familii extraordinar de înstărite care au nefericirea asta. Chiar nu apreciez deloc! Nu apreciez pentru că acest cuvânt <șmecher> a devenit așa, o virtute la noi, a fi șmecher ”, a declarat cântărețul în cadrul unei emisiuni online, Fresh by Unica.

Ce pasiuni are prințesa familiei, Iuvenalia?

tata fiica imbracata in printesa

Iuvenalia este fiica cea mică a lui Marcel Pavel și a soției lui, Violeta, care a împlinit deja 10 ani și este pasionată de balet. Prințesa familiei este foarte talentată și a debutat în anul 2022 în cadrul unei serbări școlare pe scena Operei Române din București. Atunci fetița a demonstrat că pășește pe urmele mamei sale, dansând balet pe o scenă celebră și făcându-și părinții mândri. 

La momentul respectiv, Marcel Pavel declara că vrea ca fiica lui să își urmeze copilăria, să se bucure de lucrurile simple și nu să devină un artist care abandonează totul la o vârstă fragedă: „Nu vreau să fac din copilul meu un așa – zis geniu sau o persoană publică, din moment ce ea abia a deschis ochii către lumea artei. Nu vreau să procedez precum alți părinți, care, după părerea mea, comit o greșeală. La vârsta de 14 ani, copiii devin vedete, iar peste încă un an, abandonează”.

Urmează depresiile, pentru că mulți dintre acești copii se obișnuiesc să fie glorioși de mici, dar, în timp li se schimbă ideile și concepția despre viață. Ei trăiesc cu amintirile copilăriei și se lovesc de niște aspecte dure în perioada adolescenței și la maturitate, care le opresc evoluția”, susținea artistul în privința evoluției fiicei sale pe scenă.

În emisiunea Teo Show la care a fost invitat Marcel Pavel și fiica lui, aceștia au făcut dezvăluiri despre relația tată-fiică. În opinia tatălui, Iuvenalia este un copil frumos, inteligent și echilibrat. Micuța studiază la școală pianul, iar în timpul liber practică balet, actorie și canto, domenii care îi plac și pe care dorește să le urmeze în viață.

O familie de artiști frumoasă reușită, împlinită, un tătic și o mămică binecuvântați, trei copii frumoși, sănătoși, cuminți care le aduc numai împliniri, Marcel Pavel și soția lui Violeta merită toate aprecierile noastre.

Surse foto: facebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: click.ro b1tv.rospynews.ro

Articolul urmator
Ce mari și frumoase au crescut fetele lui Pavel Bartoș! Este un tătic extrem de mândru

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    De ce tatăl lui Elon Musk spune că nu este mândru de fiul lui, cel mai bogat om din lume
    De ce tatăl lui Elon Musk spune că nu este mândru de fiul lui, cel mai bogat om din lume

    Elon Musk este antreprenor, fiind CEO al „Tesla”, dar și fondator și inginer șef al „SpaceX”. Recent, tatăl său, Errol, a acordat un interviu unui post de radio...

    Fiica cea mare a lui Pavel Bartoș a devenit majoră! Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul
    Fiica cea mare a lui Pavel Bartoș a devenit majoră! Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul

    Pe Pavel Bartoș îl cunoaște o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu că îndrăgitul actor și prezentator tv este tată de fete. Acesta are trei fiice, iar...

    Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Fiul său a murit la naștere. Ce mesaj au transmis fotbalistul și partenera lui de viață
    Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Fiul său a murit la naștere. Ce mesaj au transmis fotbalistul și partenera lui de viață

    Cristiano Ronaldo și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, trăiesc cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Cei doi ar fi trebuit să devină părinți de gemeni...

    Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata
    Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata

    În urmă cu 15 ani Florin Piersic Jr. și Dorina Chiriac, doi dintre cei mai apreciați actori ai României, primeau pe lume pe Sonia, fetița lor de nota 10. Acum fetița lor...

    12 lucruri pe care să le faci dacă soțul alege familia lui în locul tău
    12 lucruri pe care să le faci dacă soțul alege familia lui în locul tău

    Odată ce te căsătorești, cel mai mult îți dorești să ai parte de dragostea și de atenția soțului tău. Cu toate acestea, nu este exclus ca, la un moment dat, să sesizezi că...

    Sunt o femeie extrem de credincioasă, dar o să-mi iubesc copilul indiferent de credințele lui
    Sunt o femeie extrem de credincioasă, dar o să-mi iubesc copilul indiferent de credințele lui

    Când mama are credințe religioase foarte puternice, iar fiul ajuns la adolescență o anunță că este ateu, rezultă o scrisoare foarte emoționantă, scrisă cu toată dragostea...

    Un tată vrea ca fiica lui să poarte numele fostei lui iubite decedate: „Soția mea nu este de acord”
    Un tată vrea ca fiica lui să poarte numele fostei lui iubite decedate: „Soția mea nu este de acord”

    Subiectul foștilor parteneri de cuplu este unul sensibil, mai ales pentru actualii parteneri din viața noastră. Acest bărbat i-a propus soției sale să-și numească fiica după fosta...

    Soțul meu și cu familia lui credeau că l-am înșelat. Mi-au cerut un test de paternitate și când a ieșit pozitiv, s-au albit la față
    Soțul meu și cu familia lui credeau că l-am înșelat. Mi-au cerut un test de paternitate și când a ieșit pozitiv, s-au albit la față

    O mamă revoltată pentru că soțul ei i-a cerut testul de paternitate după nașterea fetiței lor își varsă amarul pe site-ul Reddit. Acuzații, umilințe și violențe din partea...

    © 2024 Qbebe