swipe
↓ citeste mai jos ↓
Are o carieră de succes Are o carieră de succes
1 / 6
Formează un cuplu alături de Rareș Ciciovan Formează un cuplu alături de Rareș Ciciovan
2 / 6
Este mamă de băiat Este mamă de băiat
3 / 6
Este și mamă de fată Este și mamă de fată
4 / 6
A vorbit despre provocările prin care trece de când a devenit mamă A vorbit despre provocările prin care trece de când a devenit mamă
5 / 6
A cântat împreună cu copiii ei A cântat împreună cu copiii ei
6 / 6

Ce familie frumoasă are Georgiana Lobonț! Este un artist desăvârșit dar se ocupă atent și de cei doi copii minunați

Are o carieră de succes

Primul ei album de muzică populară, „Mi-o spus frunza fagului”, a apărut în anul 2010. Șapte ani mai târziu, Georgiana Lobonț și-a lansat cel de-al doilea album, bucurându-se de succes mai ales datorită cântecului „Vin nuntașii după mine”.

Artista s-a remarcat și în mediul online, pe YouTube. Astfel, în martie 2021, piesa „Tu vrei să mă păcălești” a intrat pe locul opt în „Trending!” și a reușit să adune peste 300.000 de vizualizări. După acest succes, a ținut să le mulțumească fanilor, așa cum reiese și din declarațiile ei pentru „PLAYTECH”: „Sunt copleșită, emoționată și fericită de succesul fulminant al noii piese Tu vrei să mă păcălești. Se află pe locul 8 în Trending! Nu mă așteptam să prindă așa mult. Este recordul meu! Este o bucurie imensă pe care nu o pot explica în cuvinte. Le mulțumesc fanilor mei pentru toată susținerea și iubirea lor. Ei sunt cei care contează și datorită lor sunt azi unde sunt...”

Într-un interviu pentru „FANATIK”, interpreta a precizat că se străduiește să abordeze diverse genuri muzicale: „Am trecut prin mai multe genuri muzicale, mai întâi a fost muzica populară, iar apoi am trecut prin muzică de petrecere, muzică ușoară și manele, ca să îmi confirm doar ceea ce credeam că ar trebui să fac și iată că mai apoi am avut succes cu ideile mele. Mi-am dorit complexitate de la artistul Georgiana Lobonț”.

Ce familie frumoasă are Georgiana Lobonț! Este un artist desăvârșit dar se ocupă atent și de cei doi copii minunați

Formează un cuplu alături de Rareș Ciciovan

Potrivit „Libertatea”, îndrăgita cântăreața l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț încă de când era la liceu, în clasa a IX-a: „Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme...La sfârșitul clasei a 12-a a venit acasă în vacanță și am început să avem o relație. Voia să mă ceară de nevastă, dar eu nu voiam pentru că mă vedeam prea mică și voiam să dau la facultate”.

De asemenea, într-un interviu pentru „Antena Stars”, a povestit că, inițial, părinții ei nu au fost de acord să fie soția lui Rareș: „Părinții mei nu au fost de acord să mă mărit. S-au opus. Îl vedeau pe Rareș ... el era hotărât în ceea ce spunea și avea tot felul de idei de oameni maturi, noi eram niște copii și probabil ei se gândeau că cine știe ce idei are, e un tânăr, nici nu au bani din ce să își facă ideile alea să se concretizeze și ziceau să mai stau, să îmi termin școala. Dar dragostea a fost foarte mare și ne-am căsătorit...”

Rareș Ciciovan este de profesie stomatolog, dar între timp a devenit impresarul soției sale. 

Ce familie frumoasă are Georgiana Lobonț! Este un artist desăvârșit dar se ocupă atent și de cei doi copii minunați

Este mamă de băiat

Pe 10 decembrie, fiul Georgianei Lobonț, Eduard-Nicholas, va împlini 6 ani. Stând de vorbă cu „star POPULAR”, mama lui a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să aibă un băiețel, dar că nu i-a fost ușor să rămână însărcinată: 

„Imediat după căsătorie ne doream un copil. Dar am trecut printr-o cumpănă, tot încercam și nu rămâneam însărcinată. Am fost apoi la un medic dermatolog pentru că tot îmi apăreau niste coșuri pe față, medicul m-a pus să fac niște analize în urma cărora mi-au ieșit niște valori crescute. Doctorul mi-a zis clar că din cauza asta nici nu rămân însărcinată. Nu era grav, dar ne-am speriat foarte tare… mă temeam să nu rămân fară copii. Am luat tratamentul două luni și am rămas însărcinată. Când a venit Edi pe lume, a fost bucuria de pe lume pentru că ne doream un băiețel”.

Ce familie frumoasă are Georgiana Lobonț! Este un artist desăvârșit dar se ocupă atent și de cei doi copii minunați

Este și mamă de fată

În aprilie 2019, familia cântăreței de muzică populară s-a mărit după venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Irina Maria. Iată ce a spus fericita mamă la scurt timp după naștere, potrivit informațiilor disponibile pe „spynews.ro”: „Irinuca... cea mult așteptată. 29.04.2019. S-a născut natural, la 53 cm și 2900 g. Mulțumim pentru mesaje”.

Anul acesta, când fiica ei a împlinit 4 ani, Georgiana a ținut să-i transmită fetiței un mesaj emoționant, așa cum se poate sesiza și din informațiile oferite de „FANATIK”: „La mulți ani, prințesa noastră! Te iubim! 4 anișori. Nu știu când au trecut …dar mă bucur că ne-ai luminat viața tu și frățiorul tău!”

Ce familie frumoasă are Georgiana Lobonț! Este un artist desăvârșit dar se ocupă atent și de cei doi copii minunați

A vorbit despre provocările prin care trece de când a devenit mamă

Îndrăgita artistă a mărturisit că una dintre cele mai mari provocări pe care le are este să reușească să îmbine viața profesională cu cea de mamă. Ea a explicat că, de cele mai multe ori, apelează la bunici pentru a o ajuta cu creșterea copiilor. Când a fost invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, a venit cu următoarele precizări: „Nu știu dacă îmi doresc neapărat să găsesc bonă, pentru că îmi doresc foarte mult să-mi petrec timpul alături de copiii mei. Bunicii nu prea pot pentru că încă sunt tineri și lucrează. Poate că s-au și săturat, săracii. Trei luni, cât am fost plecată la evenimente chiar în fiecare zi, i-am lăsat la ei. Acum îi luăm cu noi. Îi mai lăsăm câte o zi, două la bunici”.

Tot în cadrul emisiunii menționate, a explicat de ce nu insistă asupra ideii de a avea bonă pentru copiii ei. Conform „antenastars.ro”, a declarat că: „Am avut două doamne drăguțe, care ne-au ajutat la început, dar copiii sunt atașați de noi. Degeaba e doamna cu noi, că tot de gâtul meu se prind și doamna nu prea își mai găsește rostul și folosul lângă noi”.

Ce familie frumoasă are Georgiana Lobonț! Este un artist desăvârșit dar se ocupă atent și de cei doi copii minunați

A cântat împreună cu copiii ei

Acum doi ani, în luna decembrie, Georgiana Lobonț și-a luat copiii la studio pentru a înregistra alături de ei colinde. Planul a fost să le facă o surpriză micuților, în contextul în care în colajul de colinde pe care l-a interpretat împreună cu ei se aud mult și vocile acestora. 

După înregistrări, a fost foarte încântată de reacția copiilor și, mai mult decât atât, i s-a confirmat că micuții îi moștenesc talentul artistic. Într-un interviu pentru „FANATIK”, vedeta a povestit că: „Am lansat un colaj de colinde cu copiii mei. Am fost cu ei la studio și am înregistrat cu ei. Le-a plăcut foarte mult la studio. Am observat că au ureche muzicală. A ieșit ceva frumos”.