swipe
↓ citeste mai jos ↓
Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 15 ani Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 15 ani
1 / 6
Cum s-au cunoscut Adelina și Cristi Chivu Cum s-au cunoscut Adelina și Cristi Chivu
2 / 6
Cum se înțeleg după 15 ani de căsnicie: „Nu ni s-au dat șanse la început” Cum se înțeleg după 15 ani de căsnicie: „Nu ni s-au dat șanse la început”
3 / 6
Anul acesta vor aniversa nunta de cristal Anul acesta vor aniversa nunta de cristal
4 / 6
Adelina și Cristi Chivu au doua fiice împreună Adelina și Cristi Chivu au doua fiice împreună
5 / 6
Cum își educă cei doi fetițele Cum își educă cei doi fetițele
6 / 6

Ce mai fac și cum arată acum Adelina și Cristi Chivu. Sunt căsătoriți de 15 ani și au 2 fiice

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 15 ani

Adelina și Cristi Chivu formează un cuplu de peste 15 ani, iar împreună și-au construit o familie frumoasă, alături de cele două fiice - Anastasia și Natalia.

Cei doi au fost dintotdeauna apreciați pentru discreția de care dau dovadă când vine vorba de viața lor personală. Recent, însă, Adelina, care a revenit în România pentru a participa la emisiunea „La Măruță”, a oferit câteva detalii despre cum au decurs primele întâlniri dintre ea și fostul fotbalist și a dezvăluit care este secretul căsniciei lor longevive.

Ce mai fac și cum arată acum Adelina și Cristi Chivu. Sunt căsătoriți de 15 ani și au 2 fiice

Cum s-au cunoscut Adelina și Cristi Chivu

Adelina și Cristi Chivu s-au cunoscut în anul 2007. El era unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști de la vremea respectivă, iar ea era una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri sportive. După un an, în 2008, cei doi și-au unit destinele.

Adelina a povestit, în emisiunea „La Măruță”, cum au decurs primele întâlniri dintre ea și fostul fotbalist:

„Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui”, a dezvăluit Adelina în emisiunea „La Măruță”.

Ce mai fac și cum arată acum Adelina și Cristi Chivu. Sunt căsătoriți de 15 ani și au 2 fiice

Cum se înțeleg după 15 ani de căsnicie: „Nu ni s-au dat șanse la început”

Deși nimeni nu credea că relația lor va trece testul timpului, iată că Adelina și Cristi Chivu sărbătoresc anul acesta 15 ani de căsnicie. Adelina recunoaște că la început și ea era de aceeași părere, însă și-a dat seama foarte repede că fostul fotbalist este sufletul ei pereche:

„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești 15 ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu dădeam șanse dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. Am avut timp să ne fie dor unul de altul, fiind plecat atât de des. Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi pentru că nu avem foarte mult timp unul pentru altul”, a povestit Adelina Chivu la emisiunea „La Măruță”.

Ce mai fac și cum arată acum Adelina și Cristi Chivu. Sunt căsătoriți de 15 ani și au 2 fiice

Anul acesta vor aniversa nunta de cristal

Adelina și Cristi Chivu împlinesc 15 ani de căsnicie pe 6 iunie, iar în popor acest prag mai este numit și „Nunta de Cristal”. Potrivit adevărul.ro, nunta de cristal este momentul în care partenerii înțeleg că au ajuns aici fiindcă s-au protejat reciproc, ceea ce nu este deloc departe de adevăr în cazul cuplului Adelina și Cristi Chivu. Iată cum plănuiesc cei doi să marcheze acest eveniment:

„Acum am aflat că se numește nunta de cristal. Pentru mine, să organizez petrecerea este de domeniul SF. Aniversarea este pe 6 iunie, iar el cam începe campionatul. Are meciuri din trei în trei zile (n.r. antrenor la Inter U19). Acum, când a fost Mondialul, a mai fost liber. El următoarea perioadă liberă o are în luna mai”, a povestit Adelina Chivu.

Ce mai fac și cum arată acum Adelina și Cristi Chivu. Sunt căsătoriți de 15 ani și au 2 fiice

Adelina și Cristi Chivu au doua fiice împreună

Adelina și Cristi Chivu au două fiice împreună, Natalia, în vârstă de 14 ani, și Anastasia, în vârstă de 12 ani, pe care se străduiesc să le țină cât mai departe de ochii curioșilor. Deși cei doi postează deseori imagini cu cele două, fetițele sunt mereu surprinse cu spatele sau din profil, în așa fel încât să nu li se vadă chipurile. 

Anastasia și Natalia au, la rândul lor, conturi pe Instagram, însă sunt private.

Ce mai fac și cum arată acum Adelina și Cristi Chivu. Sunt căsătoriți de 15 ani și au 2 fiice

Cum își educă cei doi fetițele

Tot în emisiunea „La Măruță”, Adelina Chivu a mărturisit că e focusează foarte mult pe educația fiicelor sale și, că orice mama de adolescent, se străduiește să le expună pe acestea cât mai puțin informației din social-media, care este de cele mai multe ori nocivă.

„Am început să resimt trecerea timpului, pentru că fetele mele deja sunt domnişoare şi văd diferenţa, e nonstop la mine în casă. Dar nu aş da nimic din ce am acum doar pentru a fi mai tânără sau mai frumoasă. Acum mă concentrez să le formez pe ele – să se aranjeze, să fie îngrijite, decente, simple, fine… Pentru că, din păcate, anturajele şi social media pot atrage tinerele adolescente şi în zone care mie nu mi se par cele mai bune exemple”, a precizat Adelina Chivu.