swipe
↓ citeste mai jos ↓
Andreas Maxer este deja un mic artist! Andreas Maxer este deja un mic artist!
1 / 6
Ce probleme au avut Deea și Dinu Maxer cu Andreas Ce probleme au avut Deea și Dinu Maxer cu Andreas
2 / 6
Au fost la un pas să recurgă la ajutorul unul psiholog pentru Andreas Au fost la un pas să recurgă la ajutorul unul psiholog pentru Andreas
3 / 6
Deea si Dinu l-au mutat la alta școală, pentru că intra adesea în conflict cu ceilalți colegi Deea si Dinu l-au mutat la alta școală, pentru că intra adesea în conflict cu ceilalți colegi
4 / 6
Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație
5 / 6
Și-au împărțit copiii, după divorț. Care a fost motivul Și-au împărțit copiii, după divorț. Care a fost motivul
6 / 6

Ce mare a crescut Andreas, fiul Deei și al lui Dinu Maxer

Andreas Maxer este deja un mic artist!

Andreas Maxer are 12 ani și, asemenea părinților săi, este pasionat de muzică și iubește să fie pe scenă. Cântă de la 5 ani, iar la vârsta de 7 ani a apărut pentru prima dată pe micile ecrane, la „Teo Show”, unde a cântat o piesă compusă de tatăl lui, Dinu Maxer. La 9 ani, avea deja 8 videoclipuri și 9 piese lansate! Cel mai recent single al său se numește „Rexy” și are deja peste 7.500 de vizualizări pe YouTube. 

Andreas este și cea mai tânără voce difuzată la radio. Când avea doar 2 luni, Dinu Maxer i-a înregistrat gângurelile și le-a mixat într-o piesă house, care a fost difuzată în heavy-rotation, la Radio eFeM.

În afară de muzică, Andreas mai este pasionat de vlogging și de desen. Este modest și cuminte, și visează să devină pictor și cântăreț, spuneau Dinu și Deea Maxer, în urmă cu câțiva ani, potrivit click.ro

Ce mare a crescut Andreas, fiul Deei și al lui Dinu Maxer

Ce probleme au avut Deea și Dinu Maxer cu Andreas

Se pare că certurile dintre Deea și Dinu Maxer și-au pus amprenta asupra lui Andreas, care în ultimii ani le-a dat ceva de furcă celor doi. În urmă cu un an, Deea și Dinu mărturiseau că băiatul lor nu este foarte disciplinat la școală, cântă în timpul orelor și le distrage atenția colegilor săi. Ba mai mult, Andreas i-a spus, la un moment dat, profesoarei sale de limba engleză, care îl scosese la tablă, că el este vedetă și că nu are nevoie să știe engleză.

„Știți cum sunt băieții la sport, vor să alerge, să-și consume energia și împreună cu gașca de băieți fac boacăne, deranjează ora, e scos din oră. Îi place să fie în centrul atenției. Cu ceilalți profesori are așa o prietenie puțin dusă la limita de respect și noi lucrăm la asta. Cântă în oră, atrage atenția colegilor. Chiar la ora de engleză i-a spus doamnei că el nu vrea să scrie de pe tablă și în caiet pentru că el este vedetă și apare la televizor și ce îi trebuie lui engleză, ne-a șocat pe toți. I-am scos televizorul din cameră, am luat etapele pe rând, chestii pe care le fac pedepse, restricționat telefonul”, povestea Deea Maxer în urmă cu un an, în emisiunea „Showbiz Report”.

Ce mare a crescut Andreas, fiul Deei și al lui Dinu Maxer

Au fost la un pas să recurgă la ajutorul unul psiholog pentru Andreas

Dinu și Deea Maxer s-au confruntat ani la rândul cu derapajele școlare ale fiului lor și au fost chiar la un pas sa recurga la ajutorul unui psiholog. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Dinu Maxer spunea că a găsit soluția salvatoare pentru fiul lui:

„Luându-mă pe mine ca exemplu, l-am tratat pe Andreas de o chestie pe care toată lumea mă îndruma să îl trimit la psiholog. Și anume, el nu se înțelegea cu colegii din clasa I-IV. A avut niște tensiuni cu colegii care se repercutau asupra seriozității lui și a performanțelor școlare. Atunci a trebui să fac ceva. Toată lumea spunea că problema este la el.

Când eu a intrat în clasa a V-a, părinții mei au divorțat și a trebuit să mă mut la școală în alt județ. Stăteam în București, dar pentru un an și ceva a trebuit să ne ducem la bunici, în Hunedoara. Pentru mine, un copil de locul 9-10, așa eram în clasă din punct de vedere, nu al notelor, ci al poziției în funcție de colegi. Ideea e că nu eram printre primii. Însă, m-am ambiționat foarte mult după schimbarea de colectiv”.

Ce mare a crescut Andreas, fiul Deei și al lui Dinu Maxer

Deea si Dinu l-au mutat la alta școală, pentru că intra adesea în conflict cu ceilalți colegi

Pentru că Andreas întră deseori în conflict cu colegii săi de clasă, Deea și Dinu au hotărât să îl mute pe acesta la o altă școală. Așa că odată cu trecerea în clasa a V-a, au cerut transferul lui intr-un alt colectiv. Acum, Andreas a devenit un alt copil. S-a maturizat, iar Deea și Dinu spun că acest lucru s-a întâmplat datorită colectivului:

„Odată cu trecerea în clasa a V-a, am fost la directoare și am cerut și pentru Andreas schimbarea colectivului. Vreau să spun că acum Andreas a devenit alt copil. Nu cred că este vorba de trecerea din clasa a IV-a, în clasa a V-a și s-a maturizat. Eu cred că din cauza colectivului a devenit alt copil”, a povestit Dinu pentru FANATIK.

Ce mare a crescut Andreas, fiul Deei și al lui Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație

Deea și Dinu Maxer și-au anunțat despărțirea prin intermediul unui mesaj comun postat pe rețelele de socializare. Vestea separării a picat ca un trăsnet pentru fanii celor doi, mai ales că mereu au pozat într-un cuplu fericit. Relația celor doi a început să scârțâie, însă, în urmă cu 3 ani, când a venit Maysa, fiica lor cea mică, pe lume. Deea și Dinu au vorbit pentru prima oară despre divorț în vara anului trecut, iar de atunci lucrurile nu au mai fost la fel în familia lor. În ultimele 7 luni, relația celor doi a fost destul de tensionată. Au încercat din răsputeri să facă în așa fel ca mariajul lor să funcționeze ca înainte, însă în zadar. Dinu a mărturisit recent, într-o emisiune TV, că ultimele 4 luni au fost epuizante și pline de certuri, care i-au afectat pe copiii lor, în special pe Andreas.

„Între mine și Deea sunt 16 ani. Eu am luat-o pe Deea ca prietenă de la 15 și așa am ținut-o până la 18 ani. Eu am trăit cu trei femei: cu adolescenta Deea, cu femeia Deea care a devenit mamă, gospodină, și după ce s-a născut Maysa am cunoscut o Deea matură, cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. La ea s-a umplut paharul! Eu am avut multe proiecte ratate! Ea avea frustrări față de mine. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR. Ea a simțit că mă lasă în urmă, așa cred (...) Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume. Prima dată cuvântul divorț a fost rostit în cuplul nostru pe 15 august 2022. Relația s-a transformat într-o relație platonică, banală. Eu credeam că așa trebuie să fie relația după 18 ani. În vară, ea a zis: ce facem, divorțăm?! Eu am zis că simt la fel! Mă refer și la viața intimă. Lucrurile romantice dispăruseră. Ne-am aruncat unul în brațele altuia și am avut 3 luni de iubire intensă. Eu m-am reconectat, ea nu a mai putut! Mie mi-a fost greu să renunț la relație. Am rugat-o să aștepte ca și eu să mă pot deconecta de la ea. Eu sunt acum în situația de acceptare. Nu există a treia persoană între noi. Noi suntem singuri. Eu am condus în căsnicie, după am tras amândoi la aceeași căruță, în ultimii ani însă, ea a preluat frâiele.”, a mărturisit Dinu Maxer în emisiunea „Exclusiv VIP”, potrivit Divahair.ro.

Ce mare a crescut Andreas, fiul Deei și al lui Dinu Maxer

Și-au împărțit copiii, după divorț. Care a fost motivul

Deea si Dinu Maxer au hotarat ca după divort, să își împartă copiii, astfel că Andreas a rămas în custodia tatălui, în timp ce mezina Maysa este acum cu mama. Dinu a declarat, în emisiunea „Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu, că Deea s-a mutat de acasă într-un apartament aflat în același bloc, astfel încât cei doi copii să nu simtă toată schimbarea atât de brusc.

Acesta a mai spus că fiul lor cel mare, Andreas, a primit foarte bine vestea divorțului, fiindcă nu își mai dorea certuri în familie. Cât despre Maysa, aceasta este încă prea mică pentru a-și da seama ce se întâmplă.

„Avem tutelă comună. Am hotărât să facem partajul, ea și-a cumpărat un apartament. Am făcut cu copiii un joc, casa fetelor și casa băieților. Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act.”, a explicat artistul.