swipe
↓ citeste mai jos ↓
Câți copii are Flavia Mihășan și cum arată aceștia Câți copii are Flavia Mihășan și cum arată aceștia
1 / 6
Cum s-a schimbat relația cu iubitul ei după ce a devenit mamă Cum s-a schimbat relația cu iubitul ei după ce a devenit mamă
2 / 6
Flavia și iubitul ei își cresc singuri copiii Flavia și iubitul ei își cresc singuri copiii
3 / 6
Cum și-a revenit în formă după cele două sarcini Cum și-a revenit în formă după cele două sarcini
4 / 6
Gelozie între frați. Fiul cel mare al Flaviei a fost gelos când a venit pe lume fratele său Gelozie între frați. Fiul cel mare al Flaviei a fost gelos când a venit pe lume fratele său
5 / 6
Flavia Mihășan și-ar dori să aibă și o fetiță! Flavia Mihășan și-ar dori să aibă și o fetiță!
6 / 6

Ce mari au crescut copiii Flaviei Mihășan. Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă de băieți

Câți copii are Flavia Mihășan și cum arată aceștia

Flavia Mihășan (37 de ani) are doi băieți împreună cu iubitul ei, Marius Moldovan. Vedeta a devenit pentru prima oară mamă în 2019, aducând pe lume un băiețel pe nume Carol, acum în vârstă de 3 ani. În 2021, Flavia a născut din nou, tot un băiețel, pe care l-a botezat Tudor.

Ce mari au crescut copiii Flaviei Mihășan. Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă de băieți

Cum s-a schimbat relația cu iubitul ei după ce a devenit mamă

Flavia Mihășan și Marius Moldovan (la rândul său dansator și actor) formează un cuplu de mai bine de 3 ani. Cei doi s-au cunoscut la repetițiile pentru show-ul „Mamma mia” în 2018, iar un an mai târziu au devenit părinți. Flavia recunoaște că viață ei s-a schimbat radical de când a devenit mamă, mai ales pe plan personal. Vedeta încearcă să nu își neglijeze soțul, lucru care mărturisește că nu îi iese de fiecare dată:

„Mai avem timp seara pentru noi. Câteodată mai vine buni. A fost o perioadă, acum câteva săptămâni, când s-au întâlnit ambele bunici și atunci am putut să ieșim. E altceva. (…) Dar și când ieșim nu știm ce să facem. Suntem atât de obișnuiți cu haos-ul ăsta, cu unul fugind după un copil și celălalt după altul încât ne este ciudat. Asta nu înseamnă că nu petrecem timp unul cu celălalt. Copiii se culcă la 8 și jumătate seara. După ce adorm ei, dacă nu adoarme și vreunul dintre noi, că suntem rupți, atunci stăm de vorbă, petrecem timp ca și un cuplu”, a declarat amuzată Flavia Mihășan, potrivit Libertatea.ro.

Ce mari au crescut copiii Flaviei Mihășan. Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă de băieți

Flavia și iubitul ei își cresc singuri copiii

Flavia Mihășan a renunțat la televiziune pentru a se ocupa de cei doi copii ai săi. Vedeta spune că nu are parte de ajutor extern, mai ales acum că băiatul cel mare, Carol, merge la grădiniță. 

„Nu am ajutor. Suntem doar noi. Acum nu am nevoie. Am avut ajutor multe luni pentru că eram cu amândoi acasă înainte să meargă Carol la grădiniță. Dar acum dacă el merge la grădiniță”, a explicat Flavia, potrivit EGO.ro.

Ce mari au crescut copiii Flaviei Mihășan. Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă de băieți

Cum și-a revenit în formă după cele două sarcini

Flavia Mihăşan povestea, în urmă cu câțiva ani, că în perioada școlii generale era destul de plinuță, însă a ținut o dietă bazată e ciorbă de varză şi a început să facă foarte multă mişcare pentru a slăbi. Ea recunoaște că baletul a ajutat-o să se mențină în formă în toți acești ani, ea fiind absolventa Liceului de Coregrafie.

De altfel, întrebată cum a reușit să scape într-un timp atât de scurt de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, Flavia a răspuns că mișcarea, faptul că aleargă mereu după cei mici, o ajută să se mențină în formă:

„Nici eu nu știu cum de arăt așa după două sarcini. E genetic, e ceva. Fug și după băieții mei. Fug mult. Când mă duc în parc văd alte mămici îmbrăcate în rochițe, în nu știu ce. La mine nu. Trebuie să fiu în adidași și trening. Zici că vin după maraton. Și nu că fuge Tudor, amândoi fug. De cele mai multe ori în direcții opuse. Sunt mereu în dubii către cine să mă duc mai repede. Mă gândesc care se poate răni mai repede și mă duc spre bebe”, a povestit amuzată vedeta pentru EGO.ro.

Ce mari au crescut copiii Flaviei Mihășan. Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă de băieți

Gelozie între frați. Fiul cel mare al Flaviei a fost gelos când a venit pe lume fratele său

Flavia a recunoscut că fiul ei cel mare, Carol, a fost destul de gelos când a venit pe lume frățiorul sau mai mic, Tudor. Vedeta spune că a avut mari emoții când a venit acasă cu cel mic fiindcă nu știa cum va reacționa Carol:

„A fost o perioadă în care Carol era gelos. La început când el evident, fiind singur timp de doi ani și toată lumea învârtindu-se în jurul lui, s-a trezit că mai e cineva cu el. Când a venit bebe a rămas așa un pic confuz și se întreba cine e și de ce nu mai pleacă. Dar acum se iubesc foarte tare și e topit după fratele mai mic. Primul lucru când se trezește dimineața sau îl luăm de la grădiniță este să întrebe de bebi, că așa îi zice. Sunt super drăguți. Când au momente din astea sunt atât de fericită”, a mai dezvăluit Flavia pentru EGO.ro.

Ce mari au crescut copiii Flaviei Mihășan. Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă de băieți

Flavia Mihășan și-ar dori să aibă și o fetiță!

Chiar s-a visat dintotdeauna mamă de băieți, Flavia Mihășan recunoaște că i-ar plăcea să aibă și o fetiță. Ea spune că se gândește la acest lucru mai ales când merge în parc cu cei doi copii ai săi și vede fetițe de aceleași vârste cu ei jucându-se:

„De fiecare dată când merg în parc și văd fetițe de aceleași vârste, câte de drăguțe sunt și cât de drăguț se joacă și cum nu cad și se lovesc și iar cad și se lovesc și așa mai departe 24 de ore din 24, mi-ar plăcea. Însă, nu cred că o să se mai întâmple. Pentru noi, formula de doi copii și în special doi băieți este ce ne-am dorit și nu...Cel puțin în momentul ăsta este foarte bine așa cum e. Și în plus, sora mea care îmi este foarte apropiată, are două fetițe și îmi satisface nevoia de a giugiuli o fetiță când merg la ea.”, a mărturisit Flavia Mihășan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.