Cele mai noi imagini cu copiii familiei regale. Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton

Cele mai noi imagini cu copiii familiei regale. Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Prințul George, cel mai mare dintre copiii prinților de Wales, a împlinit anul acesta 10 ani. Sora lui, Prințesa Charlotte, are 8 ani, iar mezinul familiei, Prințul Louis, are 5 ani. La fel ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, familia regală britanică dezvăluie felicitarea oficială de Crăciun. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi nu numai cum arată familia Prințului William în această felicitare, ci și care au fost felicitările de Crăciun pe care prinții de Wales le-au ales în ultimii doi ani. 

Cum arată copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton în fotografia regală de Crăciun de anul acesta

Spre deosebire de anii trecuți, pentru acest an prinții de Wales au ales, pentru felicitarea regală de Crăciun, o fotografie alb-negru. Aceasta a fost făcută la Palatul Windsor, unde Prințul William și familia lui s-au mutat anul trecut. Din fotografie se poate observa cât de mult au crescut copiii familiei regale, toți cei trei purtând cămăși albe, precum părinții lor. Dacă Prințesa Charlotte și Kate Middleton poartă blugi, Prințul George și tatăl său poartă pantaloni negri, iar Prințul Louis are și el pantaloni închiși la culoare, dar scurți. În plus, Charlotte și fratele ei mai mic, Louis, au teniși. Prinții de Wales și-au pus fiecare brațele în jurul băieților, iar Prințesa Charlotte stă pe scaun în mijloc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

După ce i-a surprins pe acești membri ai familiei regale în fotografia pentru felicitarea de Crăciun, fotograful Josh Shinner a ținut să precizeze, pe contul său de Instagram, cât de încântat a fost pentru că a avut parte de o astfel de experiență: „A fost o adevărată plăcere să-i fotografiez pe Prințul de Wales, pe Prințesa de Wales și pe membrii familiei lor pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta. Ședința foto a fost fără îndoială una dintre cele mai agreabile și mai relaxante pe care le-am avut vreodată și pot spune că am învățat și noi glume datorită copiilor...” 

Văzând felicitarea descrisă, după ce mai demult a stat de vorbă cu revista „PEOPLE”, un apropiat al familiei regale a precizat că prinții de Wales se străduiesc să le ofere celor trei copii o copilărie normală și că țin să petreacă toți cinci cât mai mult timp împreună: „Se vede că acești copii sunt fericiți. Pentru că vine dintr-un mediu diferit, Kate apreciază mult timpul petrecut în familie. Practic, ea nu a fost crescută în mediul aristocrat în care părinții își văd copiii pentru puțin timp pe parcursul unei zile”. 

Recent, Prințul William și soția lui au fost văzuți alături de copiii lor, pe 8 decembrie, cu ocazia celui de-al treilea eveniment „Together At Christmas” organizat la Westminster Abbey. Evenimentul menționat s-a organizat pentru a celebra persoanele și organizațiile care și-au susținut comunitățile în perioada pandemiei. 

printii de Wales cantand in cadrul unui eveniment organizat de Westminster Abbey

În ce ipostaze au mai apărut în ultimii doi ani, inclusiv în felicitările de Crăciun, copiii prinților de Wales

Anul acesta, Prințul George a fost în centrul atenției, în condițiile în care a fost Paj de Onoare cu ocazia încoronării bunicului său, Regele Charles, la Westminster Abbey. Rolul Pajului de Onoare este să fie alături de persoana care va fi încoronată pe tot parcursul zilei în care va avea loc acest eveniment. În afară de nepotul său, Regele Charles a avut alți trei paji în ziua încoronării, pe 6 mai, aceștia având inclusiv responsabilitatea de a ridica marginile mantiei regale. Mai mult, Prințul George l-a însoțit pe bunicul său și când acesta a ajuns la balconul de la Palatul Buckingham. 

familia regala la balconului Palatului Buckingham cu ocazia incoronarii Regelui Charles

Cei trei copii ai prinților de Wales au putut fi văzuți alături de părinții lor și în felicitarea de Crăciun de anul trecut. Și atunci au purtat toți ținute casual și au fost surprinși de fotograful Matt Porteous în timp ce se bucurau de o plimbare, ținându-se de mână, într-o zi însorită, în Norfolk. De altfel, Prințul William și Kate Middleton obișnuiesc să petreacă weekend-uri, vacanțe și diverse sărbători la Anmer Hall, casa lor din regiunea Norfolk. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

În vara anului trecut, Prințul William a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu copiii săi cu ocazia Zilei Tatălui.

Printul William fericit alaturi de copiii lui

În 2021, fotografia regală de Crăciun i-a înfățișat pe Prinții de Wales și pe cei trei copii în vacanța pe care au petrecut-o în Iordania.

Printii de Wales si copiii lor in vacanta petrecuta in Iordania

În plus, prinții de Wales nu ezită să arate cum își implică și copiii când participă la diverse acțiuni de voluntariat. 

printii de Wales si copiii lor la o actiune de voluntariat

Unde vor petrece anul acesta Crăciunul prinții de Wales și copiii lor

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de „PEOPLE”, cei cinci vor petrece Crăciunul la Sandringham. Așa cum dezvăluie și datele furnizate de „Mirror”, în prima zi de Crăciun vor fi la Sandringham House. În dimineața zilei de 25 decembrie, femeile și bărbații din familia regală vor lua micul dejun separat până când vor merge împreună, la ora 11, la slujba de Crăciun oficiată la St.Mary Magdalene. Nu se știe exact de ce se procedează așa, dar apropiații familiei regale susțin că astfel femeile au mai mult răgaz să se aranjeze ca să fie pregătite pentru momentele în care vor fi fotografiate după ieșirea de la slujbă. 

Darren McGrady, care a fost chef al familiei regale, a explicat, într-o intervenție pentru „Daily Mail”, în ce constă micul dejun al membrilor familiei regale în prima zi de Crăciun: „Bărbații au parte de un mic dejun consistent, cu ouă, ciuperci, șuncă și rinichi la grătar. În ziua de Crăciun, femeile optează, în general, pentru un mic dejun lejer, care constă în grapefruit, pâine prăjită și cafea și care le este servit în camere...”

După încheierea slujbei de la St.Mary Magdalene, membrii familiei regale se întorc pe jos de la biserică pentru a-i saluta pe toți cei care vin să-i vadă. Când se întorc la Sandringham House, se bucură de masa de Crăciun și de ceaiul de la ora 16:00.

Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton

Surse foto: instagram.com/princeandprincessofwales/, instagram.com/joshshinner/

Surse articol: dailymail.co.uk, goodhousekeeping.com, mirror.co.uk, nytimes.com, people.com 

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fetița lui Nicole Cherry! Cele mai recente imagini cu micuța au făcut deliciul publicului

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    7 ocazii când Kate Middleton a încălcat regulile vestimentare ale Casei Regale
    7 ocazii când Kate Middleton a încălcat regulile vestimentare ale Casei Regale

    Kate Middleton trebuie să respecte și ea codurile de vestimentație ce sunt impuse membrilor Familiei Regale britanice. De-a lungul timpului a fost însă surprinsă în mai...

    Mesajul lui Kate Middleton pentru mamele din întreaga lume: „Nicio mamă nu este imună la depresie și anxietate în această perioadă”
    Mesajul lui Kate Middleton pentru mamele din întreaga lume: „Nicio mamă nu este imună la depresie și anxietate în această perioadă”

    Prințesa de Wales, Kate Middleton, a transmis un mesaj de încurajare proaspetelor mămici care se luptă cu despresia și/ sau anexietatea după naștere.

    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare
    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare

    Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 16 ani și sunt căsătoriți de aproape 15 ani. Și-au dorit dintotdeauna să devină părinți, iar în prezent sunt...

    O familie împlinită! Ce mari au crescut copiii Cristinei Șișcanu și lui Mădălin Ionescu
    O familie împlinită! Ce mari au crescut copiii Cristinei Șișcanu și lui Mădălin Ionescu

    Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu de mai bine de 10 ani, cunoscându-se în redacția unuia dintre cele mai apreciate posturi de televiziune de la noi....

    Dietă de Ducesă: ce mănâncă în fiecare zi Kate Middleton pentru o siluetă impecabilă
    Dietă de Ducesă: ce mănâncă în fiecare zi Kate Middleton pentru o siluetă impecabilă

    Ducesa de Cambridge este mama a trei copii (Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis), fiind remarcată de fiecare dată nu numai pentru ţinutele sale, ci şi pentru...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii faimoasei Kim Kardashian!
    Ce mari și frumoși au crescut copiii faimoasei Kim Kardashian!

    Kim Kardashian și Kanye West au format, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul internațional. Relația lor s-a înfiripat în 2012, când...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii Mirelei Vaida! Cum se descurcă vedeta cu trei voinici
    Ce mari și frumoși au crescut copiii Mirelei Vaida! Cum se descurcă vedeta cu trei voinici

    Mirela Vaida a făcut parte din mai multe formații (precum „Hora”, „D'Or” sau „VIP”), este solistă a Teatrului de Revistă „Constantin...

    Ce mari au crescut copiii Claudiei Pătrășcanu! Cum și-a refăcut vedeta viața după divorțul scandalos
    Ce mari au crescut copiii Claudiei Pătrășcanu! Cum și-a refăcut vedeta viața după divorțul scandalos

    Claudia Pătrașcanu a devenit cunoscută după ce a fost membră a formațiilor „Exotic” și „Sexxy”. În urmă cu mai bine de 10 ani, Claudia a început...

    © 2024 Qbebe