swipe
↓ citeste mai jos ↓
Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2022 Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2022
1 / 6
Prințul George seamănă leit cu tatăl său Prințul George seamănă leit cu tatăl său
2 / 6
Prințul Louis iubește să se plimbe cu trotineta Prințul Louis iubește să se plimbe cu trotineta
3 / 6
Prințesa Charlotte a fost extrem de apropiată de Regina Elisabeta a II-a Prințesa Charlotte a fost extrem de apropiată de Regina Elisabeta a II-a
4 / 6
Charlotte iubește să gătească alături de mama ei Charlotte iubește să gătească alături de mama ei
5 / 6
Imaginile care au topit inimi Imaginile care au topit inimi
6 / 6

Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2022

Prințul și Prințesa de Wales au intrat în spiritul sărbătorilor și au publicat felicitarea de Crăciun de anul acesta. Imaginea, realizată de fotograful Matt Porteous, îi surprinde pe cei doi soți alături de copiii lor, Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, în curtea reședinței lor din Norfolk.

Felicitarea anuală de Crăciun a Prințului și Prințesei de Wales a fost, desigur, aleasă cu câteva luni în urmă și urmează o temă familiară, prin care cuplul regal arată publicului cât de mult au crescut cei trei micuți ai lor.

Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton

Prințul George seamănă leit cu tatăl său

Prințul George de Wales a împlinit vârstă de 9 ani, pe 23 iulie. Este primul nepot al Regelui Charles al III-lea și al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urmă tatălui său. Din luna septembrie a acestui an, George și frații săi au început să frecventeze Lambrook, o școală pregătitoare independentă din Berkshire.

Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton

Prințul Louis iubește să se plimbe cu trotineta

Prințul Louis de Wales, copilul cel mic al cuplului William & Kate, a împlinit 4 ani pe 23 aprilie și este al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic.

La fel ca mulți copii de vârsta lui, Louis adoră să se plimbe cu bicicleta sau cu trotineta. În toamna anului 2020, Kate a împărtășit o actualizare despre cel mai mic copil al său în timpul unei convorbiri telefonice cu Mila, o fetiță în vârstă de patru ani - finalistă a proiectului fotografic Hold Still al Prințesei. Kate i-a spus micuței: „Louis a crescut atât de mult acum, este foarte rapid alergând și plimbându-se pe mică să trotinetă. Este foarte rapid. Nu pot ține pasul cu el”.

Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton

Prințesa Charlotte a fost extrem de apropiată de Regina Elisabeta a II-a

Prințesa Charlotte a împlinit 5 ani pe 2 mai. Este a treia în linia de succesiune la tron și seamănă foarte mult cu străbunica ei, regretata Regina Elisabeta a II-a, cu care a avut o relație extrem de apropiată.

Charlotte este un copil activ și iubește sportul, în special gimnastică. Mama ei a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, că cea mică face roată, stă în mâini și are abilități excelente de echilibru și de coordonare. Ea iubește, de asemenea, animalele, în special caii. A învățat să călărească încă de la vârstă de 17 luni.

Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton

Charlotte iubește să gătească alături de mama ei

Prințesei Charlotte îi place să gătească și să o ajute pe mama ei în bucătărie. În vara aceastui an, Kate Middleton și copiii ei s-au implicat într-un eveniment umanitar, care s-a desfășurat cadrul Jubileului de Platină al Reginei. Cu această ocazie, Charlotte, Louis și George, în frunte cu mama lor, au pregătit prăjituri, care ulterior au fost oferite oamenilor din regiunea Cardiff.

Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton

Imaginile care au topit inimi

Micuța prințesă a fost surprinsă în timp ce amesteca ingredientele pentru prăjituri, cu un zâmbet larg, bucurându-se de timpul de calitate petrecute în familie, alături de mama și frații ei.