swipe
↓ citeste mai jos ↓
Câți copii are Pavel Bartoș și ce vârste au Câți copii are Pavel Bartoș și ce vârste au
1 / 6
Ce pasiuni au fiicele sale Ce pasiuni au fiicele sale
2 / 6
Pavel Bartoș nu este un tată strict. Le-a permis mereu fiicelor sale să greșească Pavel Bartoș nu este un tată strict. Le-a permis mereu fiicelor sale să greșească
3 / 6
Fiicele sale = cei mai mari critici ai actorului Fiicele sale = cei mai mari critici ai actorului
4 / 6
Pavel Bartoș și soția lui au vrut că fetele lor să fie bine ancorate în realitate Pavel Bartoș și soția lui au vrut că fetele lor să fie bine ancorate în realitate
5 / 6
Cine este soția lui Pavel Bartoș și cu ce se ocupă Cine este soția lui Pavel Bartoș și cu ce se ocupă
6 / 6

Ce mari și frumoase au crescut fetele lui Pavel Bartoș! Este un tătic extrem de mândru

Câți copii are Pavel Bartoș și ce vârste au

Actorul are trei fete cu Anca Bartoș, femeia care îi este alături de aproape 20 de ani. Fiica cea mare, Eva, a împlinit 18 ani anul trecut, Rita are 14 ani, iar mezina familiei, Sofia, are 9 ani. Pavel se mândrește cu fetele sale și spune că face tot posibilul pentru a profita de momentele pe care le petrece cu acestea:

„Fiica cea mare e foarte înaltă şi foarte frumoasă.Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie”, mărturisea Pavel Bartoș în urmă cu câțiva ani, pentru click.ro.

Ce mari și frumoase au crescut fetele lui Pavel Bartoș! Este un tătic extrem de mândru

Ce pasiuni au fiicele sale

Pavel Bartoș spune că fiicele sale sunt „cu capul pe umeri” și că au moștenit-o pe mama lor la „minte și la frumusețe”. Actorul a făcut și câteva dezvăluiri despre pasiunile celor trei fete ale sale și a mărturisit că Sofia, majora familiei, cântă și dansează, iar Ritei îi place foarte mult să picteze. Evei, pe de altă parte, îi place foarte mult matematica.

„Fetele mele au o relaţie foarte bună cu muzica. În primul rând, iubesc muzica lui Smiley foarte mult, sunt îndrăgostite de ea. Cea mică, Sofia, cred că va fi artistă, pentru că dansează, cântă toată ziua. E şi fina lui Smiley şi e îndrăgostită de tot ceea reprezintă el. Când ne uităm la emisiune, în reluare, cântă dansează, nu suportă să spună nimeni vreun lucru despre naşul ei, Smiley. Îi ceartă pe toţi dacă zic ceva de rău. Ea cred că e artista familiei.

Ritei îi place foarte mult picteze, este o fire aristocratică. Iar Eva e mai pe logică, îi place foarte mult matematica. Pe Anca, soţia mea, toate au moştenit-o la minte şi la frumuseţe. Sunt cu capul pe umeri.”, a mărturisit actorul, potrivit bzi.ro.

Ce mari și frumoase au crescut fetele lui Pavel Bartoș! Este un tătic extrem de mândru

Pavel Bartoș nu este un tată strict. Le-a permis mereu fiicelor sale să greșească

Pavel Bartoș are o relație foarte frumoasă și armonioasă cu fiicele sale și mărturisește că se străduiește să le ofere o educație bună, permițându-le să mai și greșească. Nu se consideră un tată perfect, însă încearcă zi de zi să fie părintele pe care fetele lor și-l doresc:

„Când eram mici, părinții ne spuneau să nu facem aia, să nu facem aia, să nu cumva să îi facem de râs la ședință. Eu am încercat să fiu puțin altfel, să fiu un altfel de tată, le-am permis copiilor mei să greșească. Le-am dat voie, dar nu pentru că voit se greșește, nu, le-am spus: „Din greșeli câteodată înveți mult mai multe, important este să înveți ceva din greșeala respectivă și să mergi mai departe.” Știu că asta stimulează creația, curajul, îndrăzneala. Este foarte important acest lucru. Principala calitate a unui părinte este să își iubească copilul necondiționat. După învățăm. O să învăț până mor să fiu un tătic perfect. Cred că sunt tăticul perfect pentru copiii mei, adică încerc să fiu, că este mult spus. Încerc să fiu tăticul pe care îl doresc.”, a povestit actorul, pentru Ego.ro.

Ce mari și frumoase au crescut fetele lui Pavel Bartoș! Este un tătic extrem de mândru

Fiicele sale = cei mai mari critici ai actorului

Pavel Bartoș spune că deși la început fiicelor sale le-a fost destul de greu să se obișnuiască cu ideea că tatăl lor este actor și că trebuie să interpreteze și roluri de personaje negative, acum acestea îi dau acum sfaturi și au devenit cei mai mari critici ai săi:

„Îmi zic: “Vezi că ai zis aia, acolo te-ai repetat!”. Bine, la început erau foarte drăguțe. Când erau mici se uitau când erau la televizor și îmi ziceau: “Tati, dar tu unde ești? Ești și la televizor, dar și acasă! Tu unde ești acum?”. Ziceam: “Sunt acasă!”. Mai au o problemă atunci când vine foarte multă lume să facă poze. Îmi zic: “Tati, dar chiar trebuie să faci cu toată lumea poze?”. Le zic: “Măi, tati, dacă lumea se bucură, asta face parte din meseria mea!”. Au înțeles în timp chestia aceasta. Bine, dacă vreau să petrec timp cu ele, atunci nu mă duc în lume. Este o chestie de asumare. Când dublam desene animate în “Prințesa și Broscoiul” îl dublam pe Malefic. Îmi ziceau: “Dar, tati, tu nu ești rău, ești bun!”. Ziceam: “Tati, sunt actor, trebuie să fac și asta!”, a explicat Pavel Bartoș, pentru ego.ro.

Ce mari și frumoase au crescut fetele lui Pavel Bartoș! Este un tătic extrem de mândru

Pavel Bartoș și soția lui au vrut că fetele lor să fie bine ancorate în realitate

Actorul nu le-a impus niciodată fiicelor sale un anumit parcurs profesional. Nu le-a forțat să urce pe scenă dacă acestea nu și-au dorit acest lucru, nu le-a înscris la școli private și nici nu le-a ferit de realitate și de problemele vieții de zi cu zi. Pavel spunea, în urmă cu câțiva ani, că el și soția lui și-au dorit să își țină fetele cu picioarele pe pământ, să vadă că există probleme și copii care nu au acces la ceea ce au ele:

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E soția mea, Anca. De fapt, soția mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru că eu am fost plecat multa vreme, a știut să le educe, a întreținut foarte frumos această familie. Le ținem cu picioarele pe pământ, tocmai de asta n-am vrut școală de fițe, am vrut să vadă că există probleme, că există copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trăit într-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer opțiuni. Le duc la pian, la dans, la înot. E foarte important ca ele să decidă”, mărturisea actorul în urmă cu câțiva ani.

Ce mari și frumoase au crescut fetele lui Pavel Bartoș! Este un tătic extrem de mândru

Cine este soția lui Pavel Bartoș și cu ce se ocupă

De mai bine de 19 ani lui Pavel Bartoș îi este parteneră de viață Anca Bartoș. Cei doi s-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara, pe vremea când erau studenți, iar Anca spune că a știut încă din prima clipă că actorul va fi soțul ei. 

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult. Frumușel, blond, ochi albaștri, verificat”, a declarat Anca Bartoș, potrivit kfetele.ro.

Puțini știu că soția indragitului prezentator TV este actriță, jucând în producții precum „La urgență” (2006)  și Ho, ho, ho 2: O loterie de familie” (2012). A prezentat, de asemenea, și o serie de emisiuni printre care „Slab sau gras” de pe Senso TV (2006). După ce a devenit mama, însă, Anca a renunțat actorie și televiziune, alegând să se dedice în totalitate familiei. 

Foto: mirificstudio.com