swipe
↓ citeste mai jos ↓
O relație de lungă durată O relație de lungă durată
1 / 6
Sarcina nu este confirmată de cuplu, dar ... Sarcina nu este confirmată de cuplu, dar ...
2 / 6
Cei doi au deja o familie mare Cei doi au deja o familie mare
3 / 6
Gina a avut mereu o siluetă de invidiat Gina a avut mereu o siluetă de invidiat
4 / 6
Poftele în sarcină nu se discută Poftele în sarcină nu se discută
5 / 6
O carieră de succes O carieră de succes
6 / 6

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

O relație de lungă durată

Cei doi s-au cunoscut când Gina a venit la un concert „Damian Drăghici&Brothers”, organizat la Sala Palatului din București. În cadrul acelui concert a fost invitat pe scenă și Smiley, care a cântat alături de Damian Drăghici piesa „Domnișoară, domnișoară”.
Gina Pistol venise la concert alături de un grup de prieteni și l-a cunoscut pe Smiley la sfârșitul spectacolului.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

Sarcina nu este confirmată de cuplu, dar ...

Chiar dacă îndrăgostiții nu au vrut încă să confirme faptul că vor deveni părinți, într-o fotografie recentă se poate sesiza cum, deși Smiley încearcă să o strângă în brațe pe Gina Pistol, burtica acesteia, care dovedește sarcina, este evidentă. Mai mult decât atât, în ultima vreme fanii au putut observa cum aceasta poartă haine mai largi și că s-a mai rotunjit la față.

În descrierea imaginii cu ei, Smiley a pus următorul mesaj: „O duminică liniștită vă doresc! Aminți-vă de voi, de ce vă bucură, de ce vă motivează… și începeți săptămâna viitoare cu optimism și încredere! Va fi bine!”

Printre comentariile apărute după postarea lui Smiley se numără: “Felicitări, un cuplu frumos, sarcină ușoară Ginei!”, “Doi oameni modești, frumoși, cu suflete mari! Frumusețea fiecăruia dintre voi este potențată de frumusețea celuilalt. Vă admir, vă iubesc și vă doresc să vă fie binecuvântată viața împreună!”, “Să vă bucurați de fetiță, va fi o scumpă”, “Frumos cuplu, mă bucur să văd așa, deja v-am văzut și în realitate. Cu respect, Călina”, “Dumnezeu și Măicuța Domnului să fie cu voi și să vă dea mult noroc și fericire. O sarcină ușoară, vă iubesc” .

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

Cei doi au deja o familie mare

Gina Pistol este cunoscută pentru faptul că adoră animalele, participând inclusiv la campanii de sprijinire a animalelor fără stăpân.

A avut la un moment dat în casă trei pisici și un cățel, îndeplinindu-și dorința de a avea un pisoi rasa Maine Coon. Ea și-a achiziționat și un motan de 600 de euro, un pedigree, comandat din Germania, care a primit numele Rock. Astfel, în casa ei au fost: Thomas (pisoi birmanez), Tom (siamez), Lillo (un cățel Pomeranian).

După ce a hotărât să-i dea și mamei sale două dintre animalele sale de companie (pe Tom și pe Lillo), a rămas alături de Thomas și de Rock (motanul pedigree).

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

Gina a avut mereu o siluetă de invidiat

În acest scop, vedeta se străduiește să facă multă mișcare și să aibă mare grijă la ceea ce mănâncă. În cadrul unui interviu de anul trecut, a mărturisit că: „Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele și am evitat să consum produse cu zahăr...consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume,fructe, gătite sau crude și...hidratare, un aspect foarte important”. A precizat și că dieta pe care o urmează o ajută să-și mențină energia, dar și un ten luminos: „Mă simt mult mai bine cu acest stil de viață. Am multă energie și observ că tenul meu arată mai luminos, pielea este mai strălucitoare”.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

Poftele în sarcină nu se discută

De când este însărcinată, Gina Pistol recunoaște că are numeroase pofte. Printre acestea se numără și cele de dulciuri, iar în aceste condiții nu a ezitat să facă o comandă și la un restaurant tradițional românesc.

A mărturisit că îi este poftă adesea de gogoși, dar și de clătite, preparate însă după rețete vechi: „Mie, gogoșile astea îmi aduc aminte de mamaie. Bine, nu le făcea așa, în forma asta, dar gustul este același”.

Gina Pistol a dezvăluit și prin intermediul unei rețele de socializare ce îi mai place să mănânce în perioada sarcinii: „Și mi-am comandat niște ardei, roșii de grădină, acolo am clătite și, aici, am un pui de țară. Abia aștept să gătesc! Da, foarte bun!”.

Ea și Smiley vor deveni părinți anul viitor. Surse apropiate celor doi au ținut să vină cu următoarele detalii: „Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

O carieră de succes

Dacă la vârsta de 17 ani a lucrat pe post de operatoare xerox și apoi ca vânzătoare la un magazin cu articole sportive, treptat Gina Pistol a început să devină tot mai cunoscută în lumea televiziunii.

A pozat în revista „Playboy” după ce a fost remarcată de Dan Silviu Boerescu, iar în anul 2005 a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde”. După aceea a jucat în seriale precum „La Bloc” sau „Margo, iubire de cartier”, colaborând o perioadă și cu grupul „Divertis”.

Recent a fost prezentatoare pentru show-ul „Asia Express”, iar în prezent pentru „Chefi la cuțite”.