swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum arată fiul de 30 de ani al lui Florin Busuioc Cum arată fiul de 30 de ani al lui Florin Busuioc
1 / 6
Prezentatorul nu are o relație foarte bună cu fiul lui Prezentatorul nu are o relație foarte bună cu fiul lui
2 / 6
Nu și-a iertat tatăl! I-a dedicat acestuia o piesă Nu și-a iertat tatăl! I-a dedicat acestuia o piesă
3 / 6
Fiul lui Florin Busuioc nu a părut impresionat de problemele de sănătate ale prezentatorului Fiul lui Florin Busuioc nu a părut impresionat de problemele de sănătate ale prezentatorului
4 / 6
Florin Busuioc ar fi încercat să reia legătura cu băiatul lui Florin Busuioc ar fi încercat să reia legătura cu băiatul lui
5 / 6
Florin Busuioc este căsătorit și are două fete Florin Busuioc este căsătorit și are două fete
6 / 6

Cum arată acum fiul uitat al lui Florin Busuioc. Nu și-a iertat tatăl niciodată!

Cum arată fiul de 30 de ani al lui Florin Busuioc

Florin Busuioc Jr. are acum 30 de ani și locuiește la Târgu-Mureș alături de mama lui, Marieta, o asistentă medicală. Marieta este fosta soție a prezentatorului TV, iar povestea lor de dragoste a început cu puțin înainte ca fiul lor să vină pe lume. Relația dintre Florin Busuioc și Marieta s-a răcit când actorul a fost transferat la Bucureșți și a început să stea tot mai departe de familie.

În urmă cu 12 ani cei doi au divorțat, iar Florin Busuioc Jr. a rămas cu mama lui, la Târgu-Mureș. Din păcate, tot acum 12 ani tatăl și fiul s-au văzut pentru ultima oară.

Cum arată acum fiul uitat al lui Florin Busuioc. Nu și-a iertat tatăl niciodată!

Prezentatorul nu are o relație foarte bună cu fiul lui

Florin Busuioc a vorbit cu regret în urmă cu ceva timp despre relația inexistentă dintre el și fiul său, însă spune că înțelege motivele pentru care acesta nu mai vrea să îl vadă:

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintră în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, spunea Florin Busuioc, potrivit VIVA!.

Cum arată acum fiul uitat al lui Florin Busuioc. Nu și-a iertat tatăl niciodată!

Nu și-a iertat tatăl! I-a dedicat acestuia o piesă

Florin Busuioc Jr. nu și-a iertat tatăl pentru faptul că l-a părăsit atunci când avea cea mai mare nevoie de el. Ba mai mult, băiatul a scos și o piesă care se numește ”Tată, de ce?” și ale cărei versuri vorbesc despre relația dintre cei doi.

”Asta e lumea mea/ E conturată prin durere/ Ceea ce clar se putea evita/ Atâta timp cât și ție îți păsă. Se poate repara doar dacă vom încerca. Nu am întrebări, așa cum te-ai aștepta/ Știu, te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița/ Ai crezut că timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu eșți de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?”, sună câteva fragmente din piesă compusă de Florin Jr., în urmă cu doi ani.

Cum arată acum fiul uitat al lui Florin Busuioc. Nu și-a iertat tatăl niciodată!

Fiul lui Florin Busuioc nu a părut impresionat de problemele de sănătate ale prezentatorului

În urmă cu doi ani, Busu a trecut printr-un moment de cumpănă, când a suferit un infarct la finalul unui spectacol de teatru pe care l-a jucat în Craiova. Din păcate, fiul lui Florin Busuioc nu a părut impresionat de problemele de sănătate ale tatălui său, mesajul sau fiind unul destul de rece.

„Am aflat, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoşire grabnică!”, a fost mesajul tânărului, potrivit VIVA!.

Foto: facebook.com/Busuflorin

Cum arată acum fiul uitat al lui Florin Busuioc. Nu și-a iertat tatăl niciodată!

Florin Busuioc ar fi încercat să reia legătura cu băiatul lui

Busu mărturisea, în urmă cu un an, că a încercat să reia legătură cu băiatul lui, însă acesta nu a vrut să audă de el. Ulterior, băiatul se pare că i-a scris, iar Busu speră că relația dintre cei doi să se îndrepte, în sfârșit, pe un făgaș normal.

”Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: ”Am fost un copil, am fost un prost”. Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret”, spunea Busu pentru Ok! Magazine, acum ceva timp.

Cum arată acum fiul uitat al lui Florin Busuioc. Nu și-a iertat tatăl niciodată!

Florin Busuioc este căsătorit și are două fete

În prezent, Florin Busuioc este căsătorit și are două fete. La câțiva ani de la divorțul de prima soție, actorul și-a refăcut viața alături Liliana, la rândul ei actriță, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 16 ani, și pe Catinca, de 11 ani.

Foto: arhiva personală