swipe
↓ citeste mai jos ↓
Namiko Ibacka a împlinit 4 ani Namiko Ibacka a împlinit 4 ani
1 / 7
Petrecerea s-a ținut la locul de joacă Petrecerea s-a ținut la locul de joacă
2 / 7
Namiko a vrut „petrecere de pirați” Namiko a vrut „petrecere de pirați”
3 / 7
Ce mesaj frumos i-a transmis Andreea Ibacka micuței Namiko Ce mesaj frumos i-a transmis Andreea Ibacka micuței Namiko
4 / 7
Ce mesaj i-a transmis Cabral fiicei sale Ce mesaj i-a transmis Cabral fiicei sale
5 / 7
„4 ani. Încă puțin și merg la facultate!” „4 ani. Încă puțin și merg la facultate!”
6 / 7
"Odată cu ea s-a născut și mama Andreea..." "Odată cu ea s-a născut și mama Andreea..."
7 / 7

Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

Namiko Ibacka a împlinit 4 ani

Au trecut deja 4 ani de când Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, a venit pe lume. Pe 4 decembrie, de ziua ei de naștere, cea mică a avut parte de a petrecere tematică pe cinste, cu activități care mai de care mai distractive, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Descoperă mai departe imaginile de la petrecere! ➡️

Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

Petrecerea s-a ținut la locul de joacă

Namiko și-a dorit enorm ca de la petrecere să nu lipsească cei mai buni prieteni ai săi, așa că după 2 ani de pandemie, în care petrecerile aniversare s-au ținut doar acasă, Cabral și Andreea Ibacka au decis să îi facă micuței pe plac. Astfel, petrecerea lui Namiko s-a ținut la un loc de joacă din București.

Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

Namiko a vrut „petrecere de pirați”

„După bebelușeală și o porție zdravănă de pandemie, aniversarea primilor 4 ani a venit cu dorințe clare din partea aniversatei, Namiko: PETRECERE LA LOCUL DE JOACĂ. CU PRIETENII MEI, mama și tata. Și cum orice petrecere contemporană are o tematică, nu se întâmplă așa fără brief, cum ne distram noi ca inconștienții la bairamurile de la bloc 🤣… sărbătorita a dat tonul.

Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? 🤔 Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe. 🏴‍☠️⛵️ După 1 lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa.

LA MULȚI ANI, Namiko! Ăăă, Elizabeth Swann.”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram, despre petrecerea micuței Namiko.

Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

Ce mesaj frumos i-a transmis Andreea Ibacka micuței Namiko

Andreea Ibacka a ținut să îi transmită fiicei sale un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere, prin intermediul unei postari pe Instagram. Iată ce i-a scris micuței:

„LA MULȚI ANI, celui mai frumos suflețel! ♥️ Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! Namiko face astăzi 4 ani 🎂 și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos!

Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare. Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă FAZAN.

De fapt, ea așa a fost dintotdeauna. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire semi buimac și ea avea ochii cât cepele, mega atentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100.

Și e familista convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem TOOOOȚI. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. TE IUBIM, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte!”, a scris Andreea pe Instagram.

Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

Ce mesaj i-a transmis Cabral fiicei sale

Cabral, pe de altă parte, i-a transmis lui Namiko un mesaj scurt, dar nu și lipsit de emoție:

„Namiko face azi 4 ani. ❤️ Când au trecut... știu. Dar parcă prea au zburat. Uaminilor, să vă fie și să ne fie bine toți copiii!”, a scris prezentatorul TV.

Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

„4 ani. Încă puțin și merg la facultate!”

Atât Namiko, cât și Tiago, mezinul familiei, au conturi de social media administrate de părinții lor. Cu ocazia zilei de naștere a micuței, Cabral și Andreea au făcut o postare amuzantă pe pagina de Facebook a micuței Namiko.

„4 ani. Încă puțin și merg la facultate!!!!”, scrie în dreptul unei imagini cu sărbătorita. 

Fetița lui Cabral a împlinit patru ani! Cum arată micuța Namiko acum

"Odată cu ea s-a născut și mama Andreea..."

Andreea Ibacka este o mămică împlinită, fără doar și poate! Are doi copii minunați, de care se bucură zilnic. Face tot posibilul să le fie aproape în ciuda proiectelor din carieră și pentru asta este demn de lăudat. 

Recent, frumoasa mămică a postat o serie de imagini cu Namiko, fetița ei cea mare, cu un mesaj cu totul și cu totul special. Micuța ei crește cu pași repezi și se minunează cât de mult se transformă, așa că pare că vrea să mai profite de ocaziile în care o mai poate curprinde și ține stâns în brațe. 

"Odată cu ea s-a născut și mama Andreea. Femeia Andreea avea ceva experiență la CV, însă mama Andreea a adus pe lume primul născut. Fără instrucțiuni.
Iar până nu mi-am iubit copiii, nu mă descoperisem întru totul!
Din lipsă de pricepere, nu de dragoste, cu ea am făcut câteva greșeli în plus. De fapt, tot ea îmi este profesor și oglindă de 4 ani și jumătate. Dincolo de cărți, de podcast-uri și de ce mai găsesc eu la îndemână în materie de #parenting, o ascult, o văd.
Namiko e astăzi responsabilă, motivată, deșteaptă, empatică, de ajutor, curajoasă, competitivă.
Uneori prea competitivă. Alteori prea vocală. Destul de rar, dar încă ne luptăm cu o serie de tantrumuri.
Aici în galeria foto mă aplec s-o îmbrățișez, cu inima plină. Dar ați văzut asta deja.
Ce nu știți e că uneori aș băga-o la mine în buzunar, dacă aș putea, din dorința de a mă însoți peste tot.
Nu e ziua ei, nu urmează nicio campanie publicitară de profil, dar mi-ar plăcea să las imaginile acestea aici, alături de o dorință clară aruncată în univers: să ne iubim la fel mult, mulți mulți ani după ce se va apleca ea să mă îmbrățișeze pe mine.
LOVE, mom!
Namiko Ibacka", a fost mesajul postat în online.