swipe
↓ citeste mai jos ↓
Băiețelul lui Tily Niculae a împlinit 1 an! Ce mare și frumos a crescut mezinul Băiețelul lui Tily Niculae a împlinit 1 an! Ce mare și frumos a crescut mezinul
1 / 7
A devenit mamă pentru a doua oară primăvara aceasta A devenit mamă pentru a doua oară primăvara aceasta
2 / 7
Bebeluşul trebuie să urmeze câteva şedinţe de kinetoterapie Bebeluşul trebuie să urmeze câteva şedinţe de kinetoterapie
3 / 7
A povestit experienţa prin care a trecut când l-a născut pe Radu Teodor A povestit experienţa prin care a trecut când l-a născut pe Radu Teodor
4 / 7
A scăpat rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii din cauza unui şoc post-traumatic A scăpat rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii din cauza unui şoc post-traumatic
5 / 7
Mai are o fetiță Mai are o fetiță
6 / 7
Formează un cuplu alături de Dragoş Popescu de peste 10 ani Formează un cuplu alături de Dragoş Popescu de peste 10 ani
7 / 7

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui”

Băiețelul lui Tily Niculae a împlinit 1 an! Ce mare și frumos a crescut mezinul

Pe 26 martie, băiețelul lui Tily Niculae a împlinit 1 an. Cu acest prilej, actrița a rememorat ziua în care l-a adus pe lume pe Răducu și a postat un mesaj emoționant pe Instagram, alături de mai multe fotografii absolut adorabile cu cel mic.

„10:34, 3620 kg, 52 cm. M-am dus atât de sigură pe mine la maternitate, dar totuși, atât de singură. Dis de dimineață, m-a lăsat tatăl tău pe trotuar. Răbdarea nu era de partea mea! Tot ce îmi doream era să te țin în brațe. Știam că este locul cel mai sigur de pe pământ. Toată familia te-a dorit iar apariția ta în viața noastră, într-o zi când LUMEA a început să stea pe loc, sigur are o semnificație.

Vei face lumea mai bună. Sunt convinsă. Eșți bucurie și iubire! La mulți ani, Raducule! La mulți ani, pufosule! Să îți fie viața Lumina, așa cum este astăzi Soarele pe cer. Noi ti-am dat viață, tu vei prinde aripi”, a scris Tily Niculae.

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui”

A devenit mamă pentru a doua oară primăvara aceasta

Radu Teodor a venit pe lume pe 26 martie anul acesta, prin cezariană. Tily Niculae a povestit că: "Nu am avut opțiunea de a naște natural, pentru că aveam deja o cezariană la activ, în plus, copilașul era cu cordonul ombilical în jurul gâtului, era mare, placenta- îmbătrânită, începusa să-mi scadă lichidul, făceam și nişte injecții care ajutau la coagularea sângelui – care trebuiau întrerupte – deci nu puteam să aștept să se producă nașterea naturală".

După naştere, nu a ezitat să-şi exprime bucuria prin următorul mesaj: "26.03.2020 L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil.

De ziua soțului i-am făcut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu-Teodor, al cărui nume simbolizează Bucurie – Darul lui Dumnezeu, s-a născut sănătos și voios. 3,620 kg, 52 cm.".

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui”

Bebeluşul trebuie să urmeze câteva şedinţe de kinetoterapie

Fericita mamă a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni de televiziune în care a explicat de ce fiul ei, Radu Teodor, are anumite probleme generate de faptul că s-a născut în perioada marcată de restricţiile impuse de pandemia de coronavirus: "Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare. Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum". Prin urmare, micuţul are nevoie de şedinţe de kinetoterapie.

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui”

A povestit experienţa prin care a trecut când l-a născut pe Radu Teodor

Vedeta nu s-a ferit să dezvăluie provocările cu care s-a confruntat în perioada în care a stat în maternitate. Iată ce a relatat: "Au fost multe situații neplăcute. Am trecut de la extaz la agonie, fiind într-un loc cu atâția necunoscuți, fără acces la familie, cu un copil care mă aștepta acasă (n.r. Tily mai are o fetiță de opt ani, Sofia), care aștepta să-și întâlnească frățiorul și care suferea de atâtea și atâtea luni de zile că nu mai puteam să o iau în brațe. Au fost momente când personalul a intrat fără echipament de protecție la mine.
Vorbeam cu soțul meu și-l întrebam ce să fac, să întreb dacă oare nu mai au echipamente… Îmi era așa de jenă, știam situația… Până la urmă, mi-am dat seama că efectiv erau depășite. O parte intrau și se dezinfectau, altele uitau, unele purtau mănuși, altele nu, unele veneau cu mască, altele fără mască...".

Dificultăţile nu au ocolit-o nici când a ajuns acasă cu bebeluşul, temându-se că a contactat o infecţie cu noul coronavirus: "Când am ajuns acasă, a fost un tur de forță, mai ales la întâlnirea cu Sofia, fetița noastră, care mi-a simțit lipsa, mai ales că în perioada sarcinii nu prea mai aveam cum să mă ocup de ea așa cum ne-am fi dorit amândouă. În prima noapte am stat până la 3 dimineața cu ea în brațe, mă tot pupa și mă îmbrățișa, când pe mine, când pe cel mic. În a cincea spre a șasea zi de când am născut au început niște frisoane severe și m-am panicat din nou, Mie mi se făcuse testul de Coronavirus în maternitate, pentru ca era protocolul intern, dar am început să mă gândesc cu cine m-am întâlnit…".

După ce a stat de vorbă cu medicul, a aflat că simptomele avute erau de fapt legate de procesul de alăptare: "Am vorbit cu medicul pediatru și cu medicul cu care am născut, care mi-au spus că manifestările sunt în contextual alăptării. Eu, în maternitate, trecusem la limită pe lângă furia laptelui..."

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui”

A scăpat rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii din cauza unui şoc post-traumatic

Într-un interviu, proaspăta mămică a precizat că a slăbit 12 kilograme la şase zile după naştere, explicând că s-a întâmplat aşa pentru că a suferit un şoc post-traumatic generat de faptul că a născut în perioada de pandemie:

"Eu acum trec printr-un șoc post-traumatic. Cel mic a făcut o săptămână de viață. Mai stau câteva zile să mă liniștesc puțin, după care neapărat vreau să intru pe terapie. A fost ceva care m-a bulversat complet. Nu doar la suflet, ci și la corp. În șase zile, din 21 de kilograme câte aveam în plus, s-au dus 12 kilograme".

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui”

Mai are o fetiță

Tily Niculae a devenit pentru prima dată mamă în anul 2011, când a născut-o pe Sofia:"Dragostea vieții mele, Ai venit în brațele mele caldă și pufoasă. 12 august, 2011, 08:27-3,330 kg. Sunt zile și nopți de când te pup neîncetat. Mă emoționez ori de câte ori te privesc. La fel ca-n prima zi când te-am adus acasa.Universul a fost bun cu mine! Mi-a daruit cel mai grozav CADOU".

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui”

Formează un cuplu alături de Dragoş Popescu de peste 10 ani

Într-un interviu pentru o revistă de la noi, Tily Niculae a relatat că îl cunoaşte pe soţul ei, Dragoş Popescu, încă din anul 2006. Nu a ezitat să spună cum s-a îndrăgostit de acesta: „Eu m-am îndrăgostit de Popescu al meu, pentru că așa îi spun, la 18 ani. I-am spus din primul moment că el va fi tatăl copiilor mei, eu am simțit, cu toate că el s-a panicat. Apoi, la 24 de ani, ne-am căsătorit și un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetița noastră. L-am cunoscut pe vremea când eu jucam în primul serial de la Prima TV, „În familie”, și el era contabil la televiziunea respectivă. Dar eu eram minoră așa că nu s-a întâmplat nimic între noi atunci. Însă, peste patru ani, l-am reîntâlnit pe stradă, pe trotuar. El era împreună cu Raluza Lăzăruț, erau amici. Când l-am văzut i-am sărit în brațe și l-am întrebat direct dacă este cu ea sau nu. Mi-a zis că nu și a doua zi eram împreună la mare".