swipe
↓ citeste mai jos ↓
”Împreună cu mine e cel mai frumos Om și cel mai frumos Om” ”Împreună cu mine e cel mai frumos Om și cel mai frumos Om”
1 / 6
Smiley și Gina, de nedespărțit. Cei doi sunt împreună la munte Smiley și Gina, de nedespărțit. Cei doi sunt împreună la munte
2 / 6
Gina Pistol s-a retras din televiziune! Ar avea deja 4 luni de sarcină! Gina Pistol s-a retras din televiziune! Ar avea deja 4 luni de sarcină!
3 / 6
Cum s-a dat de gol blondina că este însărcinată Cum s-a dat de gol blondina că este însărcinată
4 / 6
Smiley și Gina formează un cuplu de 4 ani Smiley și Gina formează un cuplu de 4 ani
5 / 6
Smiley va juca într-un film! Interpretează rolul unui tânăr depresiv! Smiley va juca într-un film! Interpretează rolul unui tânăr depresiv!
6 / 6

Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic

”Împreună cu mine e cel mai frumos Om și cel mai frumos Om”

Îndrăgitul artist, care și-a petrecut începutul de toamnă la munte, înregistrând un film, a postat o fotografie alături de un mesaj care i-a pus pe fanii lui pe gânduri: ”Împreună cu mine e cel mai frumos Om și cel mai frumos Om ????. Va țin la curent…”, sună mesajul pe care Smiley l-a șters ulterior, când urmăritorii lui au început să lase comentarii legate de sarcina Ginei.

”Cel mai frumos om (Ginuța) și cel mai frumos om....adică bebe???? Eu asta am înțeles din mesajul tău. Sunteți cei mai frumoși și va urmărim cu drag”, sună comentariul unei fane.

Captura comentariu la postarea lui Smiley

Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic

Smiley și Gina, de nedespărțit. Cei doi sunt împreună la munte

Pentru că s-a retras, pentru următoarea perioadă, din televiziune, Gina nu a stat pe gânduri și l-a însoțit pe iubitul ei la munte, la filmările pentru noul său proiect. Deși sunt foarte discreți când vine vorba de relația lor și foarte rar se afișează împreună pe social media, de această dată Smiley a postat o poză cu el și Gina, într-o ipostază romantică.

Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic

Gina Pistol s-a retras din televiziune! Ar avea deja 4 luni de sarcină!

Recent au apărut speculații legate de decizia Ginei Pistol de a se retrage, pentru moment, din televiziune. Apropiații cuplului susțin că vedeta are deja patru luni de sarcină, acesta fiind și motivul pentru care a decis să ia o pauză de la tot ce înseamnă showbiz-ul românesc. Se pare că această hotărâre ar fi fost luată la indicațiile medicului, care i-a recomandat vedetei să evite efortul fizic, inclusiv statul în picioare multe ore, precum și activitățile stresante.

Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic

Cum s-a dat de gol blondina că este însărcinată

Chiar dacă nici Smiley, nici Gina nu au confirmat că așteaptă un copil, prezentatoarea TV a postat recent un mesaj pe Instagram în care spune că trece printr-o perioada foarte frumoasă.

”Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuită) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”, a scris Gina.

Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic

Smiley și Gina formează un cuplu de 4 ani

Smiley și Gina formează un cuplu de aproape 4 ani, dar au recunoscut acest lucru de curând, ei fiind foarte discreți când vine vorba de relația lor.

Artistul a declarat acum ceva timp că nu și-au ascuns nicio clipă relația, doar că au vrut să se ferească atât cât au putut de gurile rele. ”Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea.”, a dezvăluit Smiley pentru Unică.ro

Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic

Smiley va juca într-un film! Interpretează rolul unui tânăr depresiv!

Smiley a anunțat recent printr-o postare pe conturile lui de socializare că a început filmările la un nou film românesc în care a fost distribuit. Pelicula se filmează în munți, iar artistul interpretează rolul unui bărbat depresiv, îmbătrânit de probleme - așa cum chiar el a menționat - o stare în contrast cu felul în care se simte în viață de zi cu zi, având în vedere că ar urmă să devină tătic.

„Luna asta am început-o prin munți înregistrând un film, ”Odată pentru totdeauna”, regizor: Iura Luncașu . Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6 și adorm după miezul nopții. pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit”, a scris Smiley.

Smiley a mai avut roluri secundare în filmele „Selfie”, „Oh, Ramona!” şi „Naşa”, dar şi un rol principal în serialul „Cu un pas înainte”.