swipe
↓ citeste mai jos ↓
Ada Condeescu, dezvăluiri despre a doua naștere. I-a pus băiețelului ei un nume 100% românesc Ada Condeescu, dezvăluiri despre a doua naștere. I-a pus băiețelului ei un nume 100% românesc
1 / 8
Vedeta a născut: „Băiețelul nostru e perfect sănătos și deja atât de curios” Vedeta a născut: „Băiețelul nostru e perfect sănătos și deja atât de curios”
2 / 8
Ada are și o fetiță Ada are și o fetiță
3 / 8
Surpriza de la GOPO Surpriza de la GOPO
4 / 8
Filmografie impresionantă Filmografie impresionantă
5 / 8
O mai cunoaștem și din “Loverboy”, unde a jucat rolul lui Veli. O mai cunoaștem și din “Loverboy”, unde a jucat rolul lui Veli.
6 / 8
A fost felicitată de Angelina Jolie A fost felicitată de Angelina Jolie
7 / 8
Câștigătorii premiilor GOPO 2020 Câștigătorii premiilor GOPO 2020
8 / 8

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

Ada Condeescu, dezvăluiri despre a doua naștere. I-a pus băiețelului ei un nume 100% românesc

La finalul anului 2020, actrița Ada Condeescu a născut natural cel de-al doilea copil la maternitatea Medicover. Ea mai are o fetiță, Ecaterina, care are 3 ani. Ada a dezvăluit că numele băiețelului este Alexei Ioan și că este fericită și abia așteaptă să facă botezul. 

A declarat în direct la emisiunea Vorbește Lumea că totul este bine și că nașterea fiului ei a fost un moment cu adevărat emoționant. „Sunt bine. Suntem bine. Avem un copil mai tăcut decât celălalt copil la vârsta lui. Avem și ajutor. Încercăm să dormim printre picături, cum e când ai un bebeluș. Și fetița noastră se mai trezește în timpul nopții. O să avem timp să dormim când vor crește copiii. După naștere ne-am întâlnit și a fost așa un moment foarte emoționant și frumos pentru că ne-am reunit după restricțiile impuse de pandemie. N-am putut avea vizitatori, dar am făcut o reuniune în fața maternității. Ecaterina n-are deocamdată momente de gelozie. Să sperăm că o să o țină așa în continuare. Îl iubește foarte mult. Îl pupă toată ziua.”, a mărturisit actrița.

Aceasta a declarat și că își dorește un botez mare, ca pe vremuri:„Nu ne-am hotărât când va avea loc botezul. Vrem să vedem ce se întâmplă cu pandemia. Ne ferim să nu contractăm acest virus. Cam așa ne doream, un botez mai mare, ca la fetiță, cât de cât să simtă și el că are alai, rude, prieteni. Nu vrem să treacă neobservat. Nu prea am făcut filmări nici la Ecaterina, am preferat să ținem momentele memorabile în mintea noastră. Nu regret. Dar mă gândesc cum va fi când voi îmbătrâni și voi vrea să răsfoiesc prin fotografii. Cât despre botez, vrem să fie cu oameni mulți, ca pe vremuri”.

Actrița este lăudată de fanii ei pe contul de Instagram pentru că a reușit să își revină foatrte repede din punct de vedere fizic după naștere,a vând, la numai 10 săptămâni de când l-a adus pe lume pe Alexei Ioan, o siluetă de invidiat. 

Surse poze: instagram.com/adacondeescu/

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

Vedeta a născut: „Băiețelul nostru e perfect sănătos și deja atât de curios”

Ada Condeescu a născut natural, așa cum își dorea! Actrița a mărturisit pe contul ei de Instagram că a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă nu a dezvăluit și numele pe care îl va purta cel mic. 

„Fericire pură! Aproape 24 de ore de când a venit pe lumea nouă minune! Băiețelul nostru perfect sănătos și deja atât de curios! Îi mulțumesc medicului meu și întregii echipe pentru atenția, devotamentul și implicarea cu care m-au însoțit în această extraordinară experiență a nașterii naturale! Ne simțim perfect iar în câteva ore vom fi deja acasă!! Yuhuuuu! Încă nu-mi vine să cred!”, a scris Ada. 

Foto: instagram.com/adacondeescu

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

Ada are și o fetiță

La 29 de ani Ada a născut o fetiță. Actrița formează un cuplu cu regizorul Cătălin Mitulescu, care este cu 17 ani mai mare ca ea. ”Pe fetița noastră o cheamă Ecaterina. Ne plăcea mult numele, dar a venit cumva el la noi. Ne-am tot gândit și răzgândit, dar am rămas la el. Are forță și noblețe, asta mi-a plăcut cel mai mult. Voiam să fie un nume de sfântă, iar povestea Sfintei Ecaterina este una cu adevărat puternică. Soțul meu este minunat! Nu cred că există cineva atât de iubitor și de devotat. Și nu exagerez. Mă ajută mult, mai ales când sunt foarte obosită, mă încarcă extraordinar și îmi dă putere. Suntem tare uniți și fericiți, iar asta creează magie în jur!”, povestea Ada la o lună după naștere pentru Viva.

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

Surpriza de la GOPO

La Gala Premiilor GOPO 2020 Ada a surprins când a apărut cu ”o burtică” de gravidă. Și deși nu a spus absolut nimic despre asta, chiar și atunci când a dat interviuri pentru televiziuni, când a fost întrebată care sunt planurile ei pentru la toamnă, din privirea ei și din emoția din glas a reieșit că planurile ei vor cuprinde și apariția celui de-al doilea copil.

 

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

Filmografie impresionantă

Ada Condeescu are 32 de ani și se poate lăuda deja cu o filmografie impresionantă. O știm din filme excepționale precum “Eu când vreau să fluier, fluier”, unde a jucat rolul Anei la numai 22 de ani.

Am un simț extrem de dezvoltat în ceea ce privește firescul interpretării. Întotdeauna simt când e ceva fals în jocul meu, nu e nevoie să mi-o spună altcineva. În ceea ce privește documentarea, și ea e importantă, dar ține de personaj. Eu, în rolul meu de studentă la sociologie (Ana), am mers către lumea asta, a studenților de anul ÎI, m-a interesat să descopăr ce și cum sunt ei.”, povestea Ada despre rolul ei din “Eu când vreau să fluier, fluier”.

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

O mai cunoaștem și din “Loverboy”, unde a jucat rolul lui Veli.

Pentru acest rol a câștigat premiul "The Heart of Sarajevo" (Inima orașului Sarajevo) pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Când am aflat că voi juca în acest film, mi-am adus aminte de un interviu pe care îl văzusem la televizor cu directoarea Centrului de Recuperare a Victimelor Traficului de Carne Vie. Am făcut rost de el, l-am revăzut, am luat legătură cu doamna directoare, am mers la dansa, i-am explicat despre ce este vorba și apoi, două luni de zile, am bătut drumul către acest centru și am stat de vorba cu fetele de-acolo. Pentru că, realmente, nu înțelegeam acest mecanism psihologic: cum să ajungi că, din dragoste pentru un bărbat, să accepți, la cererea lui, să te culci și cu alți bărbați? După două luni de zile de discuții, presată de timp, la un moment dat am lăsat pudoarea și discreția la o parte, intrând în dialoguri abrupte cu fetele, dar tot nu înțelesesem cum venea treaba asta. Am început filmările cu strângere de inima, fiindcă, practic, mie îmi lipsea tocmai miezul puzzle-ului. Ei, și-atunci s-a întâmplat ceva magic: transpunându-mă în personaj, "devenind Veli", am ajuns în punctul în care am zis din tot sufletul: "Da, pentru Luca, sunt în stare să fac orice!". Adică, nu am mai perceput acel prag că pe un sacrificiu, ci că pe o formă de dăruire. Vezi, în clipă în care am abandonat rațiunea și am început "să gândesc" cu inima, totul s-a limpezit.”, a declarat Ada pentru Formula AS.

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

A fost felicitată de Angelina Jolie

Atunci când a primit premiul pentru Loverboy, Ada a fost extrem de emoționată, mai ales pentru că erau prezenți și Brad Pitt și Angelina Jolie. ”Mi-am spus că trebuie să mă uit în primul rând, acolo unde stăteau Brad Pitt şi Angelia Jolie. Nu-mi venea să cred că eu vorbesc şi ei mă ascultă! Am vorbit după premiere cu Angelina şi discuţia s-a prelungit în foaierul teatrului. M-a felicitat, m-a întrebat cum mă simt şi-am vorbit despre „Loverboy". Mi-a povestit despre proiectele ei, pe care le‑a făcut în Bosnia şi Herţegovina - există un film care va ieşi acum, în iarnă, în America. Angelina era entuziasmată de sufletul balcanic. Spunea că ea şi Brad Pitt se simt bine de fiecare dată când vin aici pentru că lumea nu uită să se distreze, cum, câteodată, se întâmplă în America.”

Apoi, mi-am spus că trebuie să mă uit în primul rând, acolo unde stăteau Brad Pitt şi Angelia Jolie. Nu-mi venea să cred că eu vorbesc şi ei mă ascultă! Citeste şi: Final de „Loverboy“ VIDEO „Loverboy“, un „film românesc sălbatic“, la Cannes „Loverboy“ şi Răzvan Rădulescu, la Sarajevo Ai şi schimbat câteva vorbe cu Angelina Jolie - ea într-o superbă rochie portocalie, tu într-o frumoasă rochie neagră. Ce v-aţi spus? Am vorbit după premiere şi discuţia s-a prelungit în foaierul teatrului. M-a felicitat, m-a întrebat cum mă simt şi-am vorbit despre „Loverboy". Mi-a povestit despre proiectele ei, pe care le‑a făcut în Bosnia şi Herţegovina - există un film care va ieşi acum, în iarnă, în America. Angelina era entuziasmată de sufletul balcanic. Spunea că ea şi Brad Pitt se simt bine de fiecare dată când vin aici pentru că lumea nu uită să se distreze, cum, câteodată, se întâmplă în America.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/cultura/istorie/video-ada-condeescu-actrita-la-sarajevo-m-a-felicitat-insasi-angelina-jolie-1_50b9ff387c42d5a663aec99a/index.htmlAtunci când a primit premiul pentru Loverboy, Ada a fost extrem de emoționată, mai ales pentru că erau prezenți și Brad Pitt și Angelina Jolie. ”Mi-am spus că trebuie să mă uit în primul rând, acolo unde stăteau Brad Pitt şi Angelia Jolie. Nu-mi venea să cred că eu vorbesc şi ei mă ascultă! Am vorbit după premiere cu Angelina şi discuţia s-a prelungit în foaierul teatrului. M-a felicitat, m-a întrebat cum mă simt şi-am vorbit despre „Loverboy". Mi-a povestit despre proiectele ei, pe care le‑a făcut în Bosnia şi Herţegovina - există un film care va ieşi acum, în iarnă, în America. Angelina era entuziasmată de sufletul balcanic. Spunea că ea şi Brad Pitt se simt bine de fiecare dată când vin aici pentru că lumea nu uită să se distreze, cum, câteodată, se întâmplă în America.”

Surpriză la Premiile Gopo: este însarcinată! Vedeta a dat vestea pe covorul roșu

Câștigătorii premiilor GOPO 2020

  • CEL MAI BUN FILM DE LUNGMETRAJ

La Gomera – producători: Marcela Ursu, Patricia Poienaru | România, Franța, Germania, Suedia (42 Km Film)

  • CEA MAI BUNĂ REGIE – Premiu oferit de Banca Transilvania

Corneliu Porumboiu pentru filmul La Gomera

  • CEL MAI BUN ACTOR ÎNTR-UN ROL PRINCIPAL – Premiu oferit de Mercedes-Benz

Iulian Postelnicu pentru rolul Vali din filmul Arest.

  • CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎNTR-UN ROL PRINCIPAL – Premiu oferit de Aqua Carpatica

Judith State pentru rolul Dana din filmul Monștri.

  • CEL MAI BUN ACTOR ÎNTR-UN ROL SECUNDAR

István Téglás pentru rolul Claudiu din filmul La Gomera

  • CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎNTR-UN ROL SECUNDAR

Rodica Lazăr pentru rolul Magda din filmul La Gomera

  • CEL MAI BUN SCENARIU – Premiu oferit de Dacin Sara

Corneliu Porumboiu pentru filmul La Gomera

  • CEA MAI BUNĂ IMAGINE

Tudor Mircea RSC pentru filmul La Gomera

  • CEL MAI BUN MONTAJ

Roxana Szel pentru filmul La Gomera

  • CEL MAI BUN SUNET

Andre Rigaut, Sophie Chiabaut, Niklas Skarp, Christian Holm pentru filmul La Gomera

  • CEA MAI BUNĂ MUZICĂ ORIGINALĂ

Pablo Pico pentru filmul Călătoria fantastică a Maronei

  • CELE MAI BUNE DECORURI

Simona Pădurețu pentru filmul La Gomera

  • CELE MAI BUNE COSTUME – Premiu oferit de Cellini

Ana Ioneci, Claudia Bunea pentru filmul Maria, Regina României

  • CEL MAI BUN MACHIAJ ȘI CEA MAI BUNĂ COAFURĂ

Domnica Bodogan, Nastasia Mateiu, Clara Tudose pentru filmul Maria, Regina României


  • CEL MAI BUN FILM DE DEBUT

Touch Me Not (r. Adina Pintilie)

  • CEL MAI BUN FILM DOCUMENTAR – Premiu oferit de Enel România

Distanța dintre mine și mine (r. Dana Bunescu, Mona Nicoară, produs de: Hi Film Productions, producători: Ada Solomon, Mona Nicoară, Diana Paroiu, Alexandru Solomon) România

  • CEL MAI BUN SCURTMETRAJ DE FICȚIUNE

Havana Cuba (r. Andrei Huțuleac, producător: Tudor Giurgiu, Libra Film).

  • CEL MAI BUN SCURTMETRAJ DOCUMENTAR

El iubește ochii mei (r. Enxhi Rista, producător: Viktoria Janssen, Lisa Wischer, Enxhi Rista) U.N.A.T.C. I.L.Caragiale, Film University Babelsberg KONRAD WOLF, România – Germania

  • TÂNĂRĂ SPERANȚĂ

Cătălina Mihai pentru rolul Heidi din filmul Heidi

  • CEL MAI BUN FILM EUROPEAN

Dolor y gloria/ Durere și glorie, regia: Pedro Almodóvar | Spania (distribuitor: Independența Film)

  • PREMIUL PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE

Adela Mărculescu

  • PREMIUL PENTRU ÎNTREAGA CARIERĂ

Virgil Andriescu

  • PREMIUL SPECIAL

Radu Cosașu

  • PREMIUL SPECIAL

Cristina Ionescu

  • PREMIUL PUBLICULUI

„Oh, Ramona!” (256.115 spectatori și încasări de 5.016.367 de lei) și „5Gang: Un altfel de Crăciun” (167.025 de spectatori și încasări de 3.162.478 lei)

  • PREMIUL RSC

Tudor Mircea