swipe
↓ citeste mai jos ↓
Shakira cere discreție pentru cei doi fii ai săi, după un an de „asediu neîncetat şi necruţător din partea presei” Shakira cere discreție pentru cei doi fii ai săi, după un an de „asediu neîncetat şi necruţător din partea presei”
1 / 7
Milan Piqué Mebarak are 10 ani Milan Piqué Mebarak are 10 ani
2 / 7
Este pasionat de surfing și... muzică! Este pasionat de surfing și... muzică!
3 / 7
Milan este și un dansator talentat! Milan este și un dansator talentat!
4 / 7
Sasha Piqué Mebarak, fiul cel mic al Shakirei, are 8 ani Sasha Piqué Mebarak, fiul cel mic al Shakirei, are 8 ani
5 / 7
Sasha este pasionat de surfing, tenis și karate Sasha este pasionat de surfing, tenis și karate
6 / 7
Sasha a creat ilustrația pentru unul dintre single-urile Shakirei Sasha a creat ilustrația pentru unul dintre single-urile Shakirei
7 / 7

Tu știi cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué? Uite ce mari sunt!

Shakira cere discreție pentru cei doi fii ai săi, după un an de „asediu neîncetat şi necruţător din partea presei”

Shakira și Gerard Piqué au fost subiectul preferat al presei tabloide după ce s-a aflat că au pus punct relației lor. Cei care au avut cel mai mult de suferit în urma acestei despărțiri au fost, bineînțeles, cei doi fii ai lor, Sasha și Milan, care au intrat, fără să vrea, în vizorul paparazzilor și al televiziunilor în căutarea senzaționalului. După mai bine de un an de „asediu neîncetat şi necruţătordin partea presei”, Shakira le cere jurnaliștilor să respecte dreptul la intimitate al copiilor săi și să nu îi mai urmărească pe aceștia la școală sau în timpul liber. 

Iată cum sună întreaga decratie a artistei:

„Dragi prieteni, jurnaliști și reprezentanți ai mass-media,

În această perioadă plină de schimbări în viața mea ca persoană publică, este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în ceea ce mă privește. Cu toate acestea, copiii mei, Milan și Sasha, au avut un an foarte dificil, suferind un asediu neîncetat şi necruţătordin partea paparazzilor și a presei din Barcelona.

Acum, când intră într-o nouă etapă a vieții lor, rog presa, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate! Vă rog să vă abțineți de la a-i urmări până la ieșirea sau intrarea în școală, de la a-i aștepta la ușa casei noastre sau de a-i urmări la activitățile lor extrașcolare și recreative, așa cum s-a întâmplat în fiecare zi în Barcelona, pentru a obține fotografii sau imagini mai bune.

Am încredere că jurnaliștii și fotografii sunt sensibili la empatici cu privire la situația care se confruntă Milan și Sasha și că se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ținând cont de faptul că este vorba despre sănătatea și integritatea fizică și emoțională a doi copii de 8 și 10 ani care își doresc doar să poată ieși pe stradă și să meargă la școală simțindu-se în siguranță și liniștiți că nu vor fi persecutați sau supuși privirii constante a camerelor de luat vederi.

Vă adresez această rugăminte nu ca artistă, ci o mamă care dorește să protejeze și să se îngrijească de bunăstarea psihologică și emoțională a copiilor săi, astfel încât aceștia să poată trăi o viață sănătoasă și fericită, așa cum merită orice copil. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin”, a scris Shakira pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Tu știi cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué? Uite ce mari sunt!

Milan Piqué Mebarak are 10 ani

Pe 22 ianuarie 2013, Shakira l-a adus pe lume pe Milan, în Barcelona, Spania. Potrivit artistei, mumele „Milan” înseamnă drag, iubitor și grațios în limba slavă; în limba romană veche, dornic și muncitor; iar în sanscrită, unificare. La fel ca tatăl său, bebelușul Milan a devenit membru al FC Barcelona la naștere.

Cum arată fiul lui Johnny Depp la 18 ani. Fotografie rară cu Jack, la plimbare cu iubita lui

Tu știi cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué? Uite ce mari sunt!

Este pasionat de surfing și... muzică!

În decembrie 2021, Shakira a dezvăluit că lui Milan îi place să facă surfing și că este un pianist talentat. Cântăreața a distribuit un videoclip cu Milan cântând la pian alături de un alt băiat care cânta la vioară. „Acest concert virtual este micul omagiu al lui Milan pentru dragul nostru Bela, care a plecat învățându-ne atât pe noi, părinți, cât și pe copii, dragostea, respectul și devotamentul pentru munca fiecăruia și cum să-i facem pe copiii noștri să simtă că ceea ce fac este cel mai important lucru din lumea noastră”, a scris ea. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Tu știi cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué? Uite ce mari sunt!

Milan este și un dansator talentat!

Milan se pare ca a moștenit și pasiunea Shakirei pentru dans. În august 2021, băiatul s-a alăturat mamei sale și fratelui său Sasha pentru a dansa pe hit-ul „In Da Getto” al lui J Balvin, într-un videoclip de pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Tu știi cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué? Uite ce mari sunt!

Sasha Piqué Mebarak, fiul cel mic al Shakirei, are 8 ani

Cel de-al doilea fiu al Shakirei și al lui Piqué, Sasha Piqué Mebarak, s-a născut pe 29 ianuarie 2015. Ca și fratele său mai mare, Sasha s-a născut la Barcelona. În urma nașterii sale, părinții au explicat numele lui Sasha într-un mesaj pe site-ul Shakirei: „Numele Sasha este de origine greacă și rusă și înseamnă apărător al omenirii și „războinic”, au scris ei. 

Cum arată fiica lui Kate Winslet. Are 19 ani şi calcă pe urmele mamei sale!

Tu știi cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué? Uite ce mari sunt!

Sasha este pasionat de surfing, tenis și karate

În iunie 2021, Shakira a postat pe Instagram o fotografie în care sărbătorea faptul că Sasha a luat prima sa lecție de surf. A purtat un costum de neopren în instantaneu și s-a pozat cu instructorii săi de surfing. În vara următoare, Shakira a împărtășit mai multe fotografii cu fiii ei bucurându-se de apă la parcul de surf Wavegarden din Sao Paulo, Brazilia.

Sasha a demonstrat unele abilități atletice și dincolo de surfing. În 2017, Shakira a împărtășit un videoclip cu Sasha, pe atunci în vârstă de 2 ani, jucând tenis, aruncând la coș și coborând pe un tobogan, cu legenda: „Micul meu atlet!”. Un an mai târziu, cântăreața a postat un alt videoclip cu Sasha exersând tenis cu tatăl său.

Shakira l-a înscris pe Sasha și la karate! În februarie 2022, artista a distribuit un videoclip cu fiul ei cel mic câștigând locul întâi la un turneu de arte marțiale. „Data viitoare, dacă nu vor să țip atât de mult, vor trebui să-mi puna botniță!”, a glumit Shakira.

Tu știi cum arată copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué? Uite ce mari sunt!

Sasha a creat ilustrația pentru unul dintre single-urile Shakirei

Anul trecut, Shakira lansa piesa „Monotonia”, alături de Ozuna. Ea a explicat, atunci, că Sasha a fost cel care a creat ilustrația pentru acest single fiindcă artistei nu i-a plăcut varianta creata de graficieni. „Artwork-ul pentru „Monotonia” a fost realizat de Sasha pe iPad-ul său. Nu mi-a plăcut ce creaseră designerii de la Sony și l-am întrebat pe Sasha ce părere are despre asta. El a spus „Nu mami, lasă-mă pe mine să o fac” și a început să o facă pe iPad-ul său, mi-a trimis-o și eu am trimis-o oamenilor de la Sony. Cred că copiii au o sensibilitate specială și eu îi ascult”, a conchis ea.

Cum arată fiica lui Kurt Cobain și ce a făcut cu averea moștenită de la tatăl ei