swipe
↓ citeste mai jos ↓
Serban Copoț, un soț iubitor și tată mândru de 3 copii Serban Copoț, un soț iubitor și tată mândru de 3 copii
1 / 6
Șerban Copoț și Roxana sunt împreuna de 18 ani, dar s-au căsătorit în secret în urmă cu 8 ani Șerban Copoț și Roxana sunt împreuna de 18 ani, dar s-au căsătorit în secret în urmă cu 8 ani
2 / 6
Șerban și Roxana se iubesc mai mult ca oricând Șerban și Roxana se iubesc mai mult ca oricând
3 / 6
Ce apreciază cel mai mult la soția lui Ce apreciază cel mai mult la soția lui
4 / 6
Șerban Copoț, criticat pentru faptul că are „atât de mulți” copii Șerban Copoț, criticat pentru faptul că are „atât de mulți” copii
5 / 6
Cum se descrie Șerban Copoț ca tătic Cum se descrie Șerban Copoț ca tătic
6 / 6

Un tată devotat și un soț veșnic îndrăgostit. Șerban Copoț este un exemplu pentru multe generații

Serban Copoț, un soț iubitor și tată mândru de 3 copii

Serban Copoț este un tată devotat și un soț veșnic îndrăgostit! Prezentatorul tv formează un cuplu cu soția lui, Roxana, de mai bine de 18 ani și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cei doi au împreună și trei copii adorabili, Teddy (9 ani) și Alex (5 ani) și o fetiță care a venit pe lume în noiembrie 2020, în educația cărora încearcă să se implice cât mai mult.

Un tată devotat și un soț veșnic îndrăgostit. Șerban Copoț este un exemplu pentru multe generații

Șerban Copoț și Roxana sunt împreuna de 18 ani, dar s-au căsătorit în secret în urmă cu 8 ani

Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 18 ani, Roxana și Șerban Copot s-au căsătorit, în secret, abia în urmă cu 8 ani. Familiile lor au aflat abia ulterior despre marele pas, iar prezenți la marele eveniment nu au fost decât băieţelul lor cel mare, Tudor şi doi prieteni pe post de martori.

Un tată devotat și un soț veșnic îndrăgostit. Șerban Copoț este un exemplu pentru multe generații

Șerban și Roxana se iubesc mai mult ca oricând

După mai bine de 18 ani de relație, dragostea dintre Șerban Copoț și soția lui este la fel, poate chiar mai puternică! Recent, prezentatorul tv i-a transmis Roxanei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„La multi ani, puiule! În mod normal nu sunt genul care să îşi arate sentimentele în public, însă, când e vorba de tine, nu mai am nici o ruşine. Am aşa, din când în când, câte un sentiment de bucurie când mă gandesc cât de norocos sunt că te am. Mă apucă aşa din senin şi îmi aruncă pe față un zâmbet hoț, de parcă aş avea toți sacii în căruță. Şi te am pentru tot restul vieții, nu doar până la următoarea criză de vârstă. Pentru că... am fost făcuți unul pentru celălalt. Pentru că... dragostea nu durează doar 3 ani. Pentru că... îmi ştii toate defectele şi cu toate astea nu ai fugit. Pentru că... mi-ai dăruit o familie pe care o creştem şi o ocrotim împreună dar mai ales pentru că eşti jumătatea mea. Jumătatea aia bună. La mulți ani jumătatea mea cea bună”.

Un tată devotat și un soț veșnic îndrăgostit. Șerban Copoț este un exemplu pentru multe generații

Ce apreciază cel mai mult la soția lui

Într-un interviu acordat pentru libertateapentrufemei.ro, Șerban Copoț a vorbit despre calitatile sotiei sale, mentionand ca cel mai mult aperciaza la aceasta „răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”

Un tată devotat și un soț veșnic îndrăgostit. Șerban Copoț este un exemplu pentru multe generații

Șerban Copoț, criticat pentru faptul că are „atât de mulți” copii

În urmă cu ceva timp, într-o postare pe rețelele de socializare, Șerban Copoț a povestit că de multe ori a fost întrebat, uneori și criticat, de ce a făcut atât de mulți copii.

„Hai să vă mai plictisesc cu un text de-al meu pe revoltă. Aud din ce în ce mai des pe lângă mine: „Copii? De ce ai făcut, mă, copii? Hai, zi, nu-i aşa că e greu? Şi tu când te mai distrezi? Ce?!? Nu mai faci ce vrei? What? Da’ eu vreau să văd lumea, frate! Să fiu liber!”

Ok, omule! Dar dacă eşti aşa fericit cu alegerile tale, de ce mă priveşti pieziş? Noi ăştia cu copii mai mulți, şi, culmea, toți la aceeaşi adresă, suntem puşi sub o lupă aparte, de old-school, de ăia cu puradei. Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar când mă uit la viața părinților mei, parcă nu mai sunt eu ciudatul. De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte? Este normal să evoluezi, să vrei mai mult de la tine, dar asta presupune în primul rând să evoluezi spiritual, intelectual, să îmbrățişezi lucrurile pe care adolescența ți le desena ân culori bizare.

Pentru că asta înseamnă maturizare în mintea mea. Poate înseamnă şi alte lucruri, în mod evident, dar nu cred că înseamnă promiscuitate, superioritate, operații estetice după filtrele Instagram sau satisfacție din umilirea cuiva. Tac de prea mult timp, şi în tot acest timp, copiii îmi cresc într-un oraş bolnav”, a scris prezentatorul tv.

Un tată devotat și un soț veșnic îndrăgostit. Șerban Copoț este un exemplu pentru multe generații

Cum se descrie Șerban Copoț ca tătic

Șerban Copoț face tot posibilul pentru a-și pune amprenta asupra educației copiilor săi. În urmă cu câțiva ani, când fetița lui încă nu venise pe lume, prezentatorul tv spunea că își dorește să crească gentlemeni.

„Îmi este greu să mă descriu, dar pot să spun ce încerc să fac. Încerc să fiu alături de familia mea și cu gândul și cu fapta. Vreau ca băieții mei să fie deschiși la minte, dezinvolți, să aibă o cultură generală cât mai vastă și să aibă maniere. Eu vreau să cresc gentelmeni, nu buruieni. Asta necesită foarte mult timp din partea mea și a Roxanei, dar nu este o problemă pentru noi”, mărturisea Copoț.