swipe
↓ citeste mai jos ↓
Evelin este leită mama ei Evelin este leită mama ei
1 / 6
Are cont de Instagram Are cont de Instagram
2 / 6
Cele două au o relație foarte strânsă Cele două au o relație foarte strânsă
3 / 6
Pleacă în multe vacanțe împreună Pleacă în multe vacanțe împreună
4 / 6
Andei nu i-a fost ușor să stea departe de Evelin, când a participat la „Ferma” Andei nu i-a fost ușor să stea departe de Evelin, când a participat la „Ferma”
5 / 6
Cine este tatăl Evelinei Cine este tatăl Evelinei
6 / 6

Fiica Andei Adam este o mică vedetă pe Instagram! La doar 5 ani este copia fidelă a mamei sale!

Evelin este leită mama ei

Evelin îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale. La doar 5 ani, fetița este o mică vedetă. Iubește muzică și dansul și împarte deja scenă și microfonul cu celebra ei mamă. Acum câțiva ani, Anda Adam și Evelin au cântat împreună la un eveniment pentru copii, unde cea mică a acaparat microfonul și a fredonat una din piesele Andei. Evelin are toate șansele să calce pe urmele mamei sale, căreia îi seamnă leit.

Fiica Andei Adam este o mică vedetă pe Instagram! La doar 5 ani este copia fidelă a mamei sale!

Are cont de Instagram

La doar 5 ani, Evelin are și propriul ei cont de Instagram administrat, bineînțeles, de părinți. Cea mică are deja aproape 20.000 de urmăritori și este nelipsită din vlogurile mamei sale. Practic, Evelin este o mică vedetă și putem spune că este o Anda Adam în miniatură!

Fiica Andei Adam este o mică vedetă pe Instagram! La doar 5 ani este copia fidelă a mamei sale!

Cele două au o relație foarte strânsă

Anda Adam și Evelin au o relație foarte frumoasă și sunt extrem de apropiate. Anda recunoaște că deși și-ar dori că cea mică să îi urmeze pașii în carieră, nu o influențează, deși este ferm convinsă că o să facă muzică.

„Eu nu o influențez, este alegerea ei ce vrea să facă în viață, dar eu, în sufletul meu, 90% cred că o să facă muzică, pentru că îi văd atitudinea, îi văd talentul și văd către ce are ea deschidere și cred că asta îi place extrem de tare. E fascinată de cântat, de dansat. Niciodată nu am să-i spun, dacă ea vrea să devină, de exemplu, IT-ist: «Nu, mami, eu vreau să devii cântăreață!». Este ceva ce vreau să își aleagă singură în viață”, a mărturisit Anda Adam în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea.

Fiica Andei Adam este o mică vedetă pe Instagram! La doar 5 ani este copia fidelă a mamei sale!

Pleacă în multe vacanțe împreună

Evelin este un copil fericit, cu zâmbetul mereu pe buze, după cum rezultă din pozele pe care Anda Adam le postează pe Instagram. Chiar dacă între Anda și soțul ei, Sorin Nicolescu, lucrurile nu par să meargă tocmai bine, cei doi încearcă să o țină departe pe Evelin de orice supărare.

Anda pleacă deseori în vacanțe alături de fetița ei. Ultima dată cele două au mers la munte, unde s-au distrat de minune și unde Evelin a învățat să skieze.

Fiica Andei Adam este o mică vedetă pe Instagram! La doar 5 ani este copia fidelă a mamei sale!

Andei nu i-a fost ușor să stea departe de Evelin, când a participat la „Ferma”

Deși are un program extrem de încărcat, Anda Adam nu o neglijează pe Evelin și petrece cât mai mult timp cu ea. În toamna anului trecut, când a participat la show-ul de televiziune „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, celebra cântăreață a mărturisit în repetate rânduri că îi este extrem de dor de Evelin și că nu este obișnuită să petreacă atât de mult timp departe de ea. Anda a recunoscut că să stea departe de fiica ei a fost cel mai greu lucru, mai ales că conexiunea dintre ele este foarte puternică.

„Când vorbim de Evelin este subiectul unde eu clachez. Acolo este punctul meu sensibil. Am avut o perioadă acolo, spre final, când plângeam în fiecare seară, mi-era deja foarte dor de fetița mea. Când am ajuns acasă, în momentul în care eram în lift, am scos telefonul și l-am pus pe filmare pentru că am fost și eu foarte curioasă să văd cum reacționează Evelin. Și am această filmare pe telefon. Fetița mea, cam de patru-cinci zile, înainte, începuse să plângă în fiecare seară spunând că ea vrea la mami. Am o conexiune puternică cu ea. Mi-a transmis cumva lucrul acesta. Și în ultimele zile am cam pus pe planul doi competiția”, a mărturisit artista, potrivit monden.ro.

Fiica Andei Adam este o mică vedetă pe Instagram! La doar 5 ani este copia fidelă a mamei sale!

Cine este tatăl Evelinei

Evelin este fiica Andei Adam și a lui Sorin Nicolescu, bărbatul care i-a devenit soț acum mai bine de 5 ani. În ultima vreme s-ai făcut o mulțime de speculații cu privire la relația dintre cei doi, zvonindu-se chiar că Sorin ar fi înșelat-o pe Anda Adam cu o femeie pe care ar fi cunoscut-o pe Facebook.

Invitată recent într-o emisiune TV, Anda a ținut să clarifice zvonurile cu privire la o posibilă ruptură între ea și Sorin: „Întotdeauna am fost un om care și-a asumat lucruri și care nu s-a ascuns. Atunci când eu o să pun pe rețelele mele sociale că am făcut asta (n.r. că a divorțat), atunci chiar am făcut-o. Deci, eu când voi pune pe rețelele mele sociale «Noi din momentul ăsta am luat decizia că e mai bine așa și divorțăm», atunci să credeți”, a explicat solista, potrivit Click!.