swipe
↓ citeste mai jos ↓
Sărbătoare mare! Lia împlinește astăzi 2 anișori Sărbătoare mare! Lia împlinește astăzi 2 anișori
1 / 13
Dana Rogoz, declarație sinceră despre diferența dintre a crește o fetiță față de a crește un băiat Dana Rogoz, declarație sinceră despre diferența dintre a crește o fetiță față de a crește un băiat
2 / 13
Dana Rogoz, panică în miez de noapte: ce a făcut fetița ei Dana Rogoz, panică în miez de noapte: ce a făcut fetița ei
3 / 13
Decizie dificilă pentru Dana Rogoz: de ce a decis să își retragă fetița de la creșă Decizie dificilă pentru Dana Rogoz: de ce a decis să își retragă fetița de la creșă
4 / 13
Dana Rogoz și-a dus fetița la creșa de la vârsta de 1 an și 4 luni. Cum s-a acomodat micuța Dana Rogoz și-a dus fetița la creșa de la vârsta de 1 an și 4 luni. Cum s-a acomodat micuța
5 / 13
Prima zi de creșă Prima zi de creșă
6 / 13
Când mă uit la ea văd IUBIRE Când mă uit la ea văd IUBIRE
7 / 13
E minunat! E minunat!
8 / 13
Pe 29 august au făcut BOTEZUL Pe 29 august au făcut BOTEZUL
9 / 13
O mamă relaxată, o fetiță relaxată O mamă relaxată, o fetiță relaxată
10 / 13
Mici probleme de sănătate Mici probleme de sănătate
11 / 13
9 luni de fericire 9 luni de fericire
12 / 13
Deja Lia are o relație specială cu mama ei Deja Lia are o relație specială cu mama ei
13 / 13

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Sărbătoare mare! Lia împlinește astăzi 2 anișori

Familia Danei Rogoz este pusă pe petrecere astăzi, 20 mai, motivul fiind aniversarea micuței #Liabucuria! Fetița împlinește 2 ani de când a venit pe lume, prilej cu care celebra sa mamă a postat un mesaj extrem de emoționant pe conturile de socializare. 

"La multi ani, fetita noastra minunata! La 8:46, acum 2 ani, in plin debut si haos al pandemiei, ai venit pe lumea asta sa o faci mai frumoasa si mai buna! Am plans in hohote cand te-am tinut prima oara in brate. Te-am aratat tatalui si fratelui de la fereastra maternitatii, ca dupa alte cateva zile marea intalnire, marea reuniune a familiei, sa se petreaca la iesirea din spital, in cortul de triaj. Ai adus atat de multa iubire si veselie in vietile parintilor si fratilor tai, ca stam si ne minunam uneori de noi, de felul in care am devenit, alaturi de tine, in acesti doi ani. Esti o minune, o papusa de portelan, o perluta, o margica a Universului, o mogaldeata gingasa, parca desprinsa din povesti. Sa fii fericita si sanatoasa la trup, la minte si la suflet! Noi vom fi mereu aproape!
#LiaBucuria #azieziuata #2ani #iubireinfinita", a fost mesajul care a însoțit o serie de imagini recente cu mezina familiei. 

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Dana Rogoz, declarație sinceră despre diferența dintre a crește o fetiță față de a crește un băiat

Majoritatea părinților au această întrebare: oare este mai ușor să crești un băiat sau o fată? Părinții care au și fată și băiat reușesc să răspună acestei întrebări. Și Dana Rogoz, mama unei fetițe delicioase de aproape 2 ani, Lia, și a unui băiețel de 8 ani, Vlad, a expus părerea ei despre acest subiect pe conturile ei de Social Media, recunoscând că fetița ei este mult mai liniștită decât era fiul ei la vârsta surorii lui.

Ieri am încercat să îmi aduc aminte mai bine cum era Vlad la vârsta Liei. Și sunt destul de sigura că nu puteam avea luxul de a-l lasă 5 minute pe terasa casei, fără să fim în spatele lui la o distanță mai mică de 1 metru. Am fi riscat ca în aceste 5 minute să scoată un copac din jardinieră cu mâinile goale, să tapeteze cu pământ podeaua, iar apoi să se suie învingător cu pomul în brațe pe frontispiciul casei. Ori Lia, ieri, ne-a cerut să îi mutăm scaunul ei afară, așa cum am făcut-o de ziua lui Radu, și cât noi eram agitați prin mansarda cu școală online și altele, ea și-a băut relaxată cana cu lapte acolo, singură, uitându-se când la noi, când la plantele din jurul ei. Mă relaxam pur și simplu privind-o, de la o distanță de mai mulți metri, pe care evident și-o dorea. Să fie asta diferență dintre fetițe și băieți?”, scrie Dana Rogoz. 

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Dana Rogoz, panică în miez de noapte: ce a făcut fetița ei

Orice mamă care doarme cu copilul ei ar putea trece sau chiar a trecut printr-un incident ca cel prin care Dana Rogoz a trecut cu fetița ei. Micuța Lia a lovit-o în somn pe mama ei din greșeală, lucru care a dus la o inflamație la nivelul nasului actriței, așa cum a scris aceasta pe conturile ei de Social Media:

Uitați-vă bine la nasul meu! Așa arăta înainte să-mi dea Lia azi-noapte un cap în el. Acum râd, dar nu vreți să știți ce dureros a fost. Încă e puțin umflat și sper să nu îmi rămână strâmb. Să nu credeți după că am avut vreo intervenție. Nope, doar o mișcare sigură și în forță a capului ei spre nasul meu, făcută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând. A pârâit!!!! Am urlat atât de tare, încât Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi pună nasul la loc Doamne, mă doare și când râd acum

Confesiunea amuzantă și dureroasă a Danei a fost urmată de mii de comentarii care au demonstrat că majoritatea părinților trec prin astfel de ”incidente”:

  • Ooo, da ! Cred ca majoritatea mamelor ne-am luat " corecții " de la copiii noștri ...
  • Eu am avut ochiul vânăt câteva zile de la un cap în ochi, într-o noapte de trezit pt porția de plâns
  • Da, da, am pățit asta. Mi l-a strâmbat, am așteptat sa crească piticul și apoi mi-am operat nasul și l-am îndreptat. (deviație de sept)
  • Amuzant si nu prea. Am primit și eu un cap în gura de la voinicul meu, fix după ce îmi pusesem aparat dentar. Rezultatul a fost că mi-a indreptat dinții din față dintr-o mișcare, hard way.

Surse foto: instagram.com/danarogoz/

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Decizie dificilă pentru Dana Rogoz: de ce a decis să își retragă fetița de la creșă

Dacă acum o săptămână Dana Rogoz era încântată că micuța Lia a început să se acomodeze la creșă, iată că pandemia o forțează pe artistă să o retragă pe fiica ei din sistemul educațional. 

Schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar macar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandam mâncare acasă, decât să ne oprim la câte un restaurant. Nu pot renunță la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar totuși încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare. Mesajul asta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind. Așa că, închid IG, și iar mă conectez pe Zoom, pentru un meeting pe care mi-ar fi plăcut în alte vremuri să îl am față-n față, la o cafea. Dar macar să trecem de aceasta criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale. Voi cum sunteți?”, scrie Dana Rogoz pe conturile ei de Social Media.

Surse foto: instagram.com/danarogoz/

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Dana Rogoz și-a dus fetița la creșa de la vârsta de 1 an și 4 luni. Cum s-a acomodat micuța

Fetița Danei Rogoz, Lia, a cucerit inimile tuturor internauților. La numai 1 an și 4 luni este o micuță descurcăreață, pentru că, așa cum spune mama ei, după primele două săptămâni de creșă, Lia s-a integrat de minune în noul program. 

Lia are un an și patru luni și este în a doua săptămână de creșă. Mi-am propus încă dinainte de a o avea să meargă la creșă mai repede decât Vlad. Programul e flexibil. Suntem în etapa de acomodare, mai mult eu, cred, decât ea. Am prins schema cea mai bună, Radu trebuie s-o lase. Nu mai plânge, se desparte mult mai ușor din brațele lui. A început să se integreze. Plânge când o iau, mustrător, un fel de «ce mi-ai făcut?». M-am panicat, dar acum chiar cred că am luat cea mai bună decizie. Am senzația că acolo, cu copiii, se dezvoltă, e întotdeauna stimulată. Am plâns în prima zi. Nu am putut să fac nimic în ziua respectivă, am fost distrusă, dar a doua zi nu am mai plâns, a plâns doar ea. Acum începe să nu mai plângă. Pare că și-a creat o conexiune cu una dintre doamne și cu colegii”, a povestit Dana Rogoz în emisiunea „La Măruță”. Se pare că singurul inconvenient al noii experiențe prin care trece ca mamă este faptul că ceilalți părinți au cam exclus-o.

Dana s-a confesat că ea crede că părinții au mai făcut un grup de Whatsapp din care au exclus-o pentru că este foarte exigentă cu privire la măsurile de protecție impuse de pandemie. 

Surse foto: instagram.com/danarogoz/

 

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Prima zi de creșă

Pe 13 septembrie Dana Rogoz a avut o zi de dublă emoție. Și-a dus băiețelul la școală și fetița la creșă. Micuța Lia are de acum 1 an și jumătate și este super-independentă ca și mămica ei. Prima zi de creșă a fost cât se poate de relaxată pentru ea, însă nu și pentru mama ei care a avut mari emoții. 

Doamne, ce zi! Vlad a avut prima zi de școală, clasa 1, iar Lia prima zi de creșă ❤❤❤ Nu pot sa scriu ce emoții am avut toată ziua, cum am plâns în spatele unui gard și cum m-am gândit la ei doi întruna. Dar și cât de fericită sunt acum, cu amândoi veseli lângă mine. Știu, e prea devreme să trag concluzii legate de acest nou început, dar sper din suflet să le fie bine amândurora, să se adapteze ușor și să îmi poată veni practic inima la loc. Dar ce zi!

P.S. Privirea tristă a Liei era atât de la somn, cât și pentru că tocmai plecase Vlad, să intre la ore. Iar zâmbețelul era înainte să intre la creșă.” scrie Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.

Micuța Lia este deja vedetă pe Social Media, postările mamei ei în care apare și ea având un succes nebunesc, depășind mereu zeci de mii de aprecieri și generând sute de comentarii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Când mă uit la ea văd IUBIRE

Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!”, scria fericită Dana Rogoz pe contul ei de Instagram imediat după ce a născut. 

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

E minunat!

Viitoarea mamă a dezvăluit că va avea o fetiță în decembrie anul trecut, în preajma Crăciunului. Alături de mai multe fotografii de pe o rețea de socializare, a postat și acest mesaj: „Da, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Pe 29 august au făcut BOTEZUL

29 august, o zi de vară la fel de frumoasă ca mama și fiica ei, a fost una cu adevărat specială pentru Dana Rogoz. Actrița și-a botezat fetița de doar trei luni, Lia Elena, iar petrecerea a avut loc în aer liber, într-un decor de basm. Petrecerea de botez a avut loc în județul Giurgiu, într-o grădină de poveste, fără fiţe de ballroom, dar cu decoruri vintage, limonadă, beculeţe în copaci şi zâmbete. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind prezenți doar membri familiei și câțiva prieteni apropiați.

Citește și: Dana Rogoz și-a botezat fetița de 3 luni! Imagini de poveste de la fericitul eveniment

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

O mamă relaxată, o fetiță relaxată

De fiecare dată când a fost întrebată ce fel de mamă este, s-a autocaracterizat ca fiind mai degrabă relaxată, reuşind să fie aşa şi pe vremea când devenise mamă pentru prima dată."Aș spune că sunt un părinte relaxat. Adică nu am stat niciodată lângă pătuț când Vlad era bebeluș să verific dacă mai respiră… mamele știu despre ce vorbesc! , a precizat ea pentru andreearaicu.ro.

 

Citește și: 7 sfaturi de parenting de la Dana Rogoz care îţi vor prinde bine

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Mici probleme de sănătate

Dana Rogoz anunța cu ceva vrem în urmă că Lia are probleme dermatologice. Din fericire, starea de sănătate a fetiței s-a ameliorat, așa cum însăși artista a anunțat: „Azi nu i-au mai apărut bubițele, deci suntem bine momentan. Altfel, eu nu m-am putut concentra la treburile mele și am rămas în urmă cu foarte multe lucruri.”, a mărturisit, ușurată, Dana Rogoz, pe Facebook.

Citește și: Dana Rogoz, probleme de sănătate cu fetița ei: „Sper să descoperim cauza. Urmez recomandările pediatrului”

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

9 luni de fericire

Azi a împlinit 9 luni. A adus cu ea infinită bucurie și iubire pe lumea asta. Ne fascinează fiecare sunet nou al tău, fiecare pas, fiecare expresie nouă. Esti prezentă, veselă, exploratoare, iar zâmbetul tău topește inimile tuturor. Te iubim și îți urăm La Multe Luni și Multi Ani fericiți - Familia ta.”, scrie Dana Rogoz pe contul de Instagram publicând poze cu micuța Lia în o ipostază specifică fiecărui bebeluș explorator.

7 fotografii cu fetița Danei Rogoz care te vor topi pe loc

Deja Lia are o relație specială cu mama ei

Curajoasă și energică, mămica Dnaa Rogoz nu a ezitat să se aventureze, în plină pandemie, cu micuța Lia la filmări în alte țări. Pentru că o carieră de actriță presupune și astfel de sacrificii, Dana a reușit cu brio să jongleze cu ușurință cu datoria de mamă și pasiunea pentru actorie. Așa că, plecate numai ele două, Lia și mama ei au format deja o legătură magică, cea pe care numai o mamă și fiică o pot forma și înțelege, nu-i așa?

Citește și: Dana Rogoz şi-a luat fiica şi a plecat, în plină pandemie: "E un pas uriaş pentru noi"