swipe
↓ citeste mai jos ↓
Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano
1 / 6
Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor săi Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor săi
2 / 6
Maya, fiica cea mare a Antoniei, încă locuiește în Italia, cu familia lui Vincenzo Maya, fiica cea mare a Antoniei, încă locuiește în Italia, cu familia lui Vincenzo
3 / 6
Antonia: „A fost cel mai greu an pentru că nu am putut fi aproape de Maya” Antonia: „A fost cel mai greu an pentru că nu am putut fi aproape de Maya”
4 / 6
Cum se înțelege Alex Velea cu Maya Cum se înțelege Alex Velea cu Maya
5 / 6
Urmează nunta cu Alex Velea? Ce spune Antonia Urmează nunta cu Alex Velea? Ce spune Antonia
6 / 6

Antonia a divorțat! Ce schimbări vor avea loc de acum înainte în viața artistei

Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano

Înainte de a avea o relație cu Alex Velea, Antonia a fost căsătorită timp de 2 ani cu italianul Vincenzo Castellano. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2011, când Antonia avea doar 21 de ani și au împreună o fetiță pe nume Maya, care locuiește în Italia împreună cu familia lui Vincenzo.

După șapte ani în care s-au razboit prin tribunale pentru custodia Mayei, dar și pentru recunoașterea paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți, Akim și Dominic, Antonia și Vincenzo au finalizat divorțul.

Foto: facebook.com

Antonia a divorțat! Ce schimbări vor avea loc de acum înainte în viața artistei

Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor săi

Anul trecut, instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor săi, Akim și Dominic. Până atunci, în certificatele de naștere ale celor doi băieți apărea, în dreptul tatălui, numele lui Vincenzo Castellano, asta pentru că atunci când a născut, Antonia încă era căsătorită cu acesta.

După multe procese, pe 24 aprilie 2019 instanța a hotărât că Dominic și Akim vor purta și în acte numele tatălui lor.

Antonia a divorțat! Ce schimbări vor avea loc de acum înainte în viața artistei

Maya, fiica cea mare a Antoniei, încă locuiește în Italia, cu familia lui Vincenzo

Maya, fiica cea mare a Antoniei, locuiește în prezent în Italia, cu familia lui Vincenzo. Artista suferă enorm că nu poate fi alături de cea mică și se bucură din plin de fiecare clipă petrecută alături de ea, atunci când se revăd.

Antonia a divorțat! Ce schimbări vor avea loc de acum înainte în viața artistei

Antonia: „A fost cel mai greu an pentru că nu am putut fi aproape de Maya”

Antonia recunoaște că anul 2020 a fost unul foarte greu pentru ea, fiindcă a fost nevoită să stea departe de Maya luni de zile, din cauza pandemiei de coronavirus.

„A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne mută în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a dezvăluit Antonia pentru Click!.

Antonia a divorțat! Ce schimbări vor avea loc de acum înainte în viața artistei

Cum se înțelege Alex Velea cu Maya

Alex Velea are o relație foarte frumoasă cu Maya, însăși Antonia povestind, în urmă cu ceva timp, pentru VIVA!, că cei doi se înțeleg de minune: „Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost că și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”.

Antonia a divorțat! Ce schimbări vor avea loc de acum înainte în viața artistei

Urmează nunta cu Alex Velea? Ce spune Antonia

Așadar, în prezent, Antonia este o femeie liberă și își poate face, în sfârșit, planuri pentru nuntă cu Alex Velea, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nuntă, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat de Antonia, pentru click.ro.