swipe
↓ citeste mai jos ↓
Alexandra Dinu, o mamă model Alexandra Dinu, o mamă model
1 / 6
Alexandra Dinu: vârsta este doar un număr Alexandra Dinu: vârsta este doar un număr
2 / 6
Mario Mutu seamănă și cu mama și cu tata Mario Mutu seamănă și cu mama și cu tata
3 / 6
Mario face 19 ani anul acesta Mario face 19 ani anul acesta
4 / 6
Alexandra Dinu: iubitul ei și familia lui Adrian Mutu Alexandra Dinu: iubitul ei și familia lui Adrian Mutu
5 / 6
Alexandra Dinu: Instagram și carieră Alexandra Dinu: Instagram și carieră
6 / 6

Îți vine să crezi că are un băiat de 18 ani? Alexandra Dinu este o mamă model, și la propriu și la figurat

Alexandra Dinu, o mamă model

Alexandra Dinu l-a crescut pe fiul ei, Mario, singură. Deși fostul soț, Adrian Mutu, tatăl copilului s-a implicat cât a putut de mult, actrița a fost cea care a luat toate deciziile. Alexandra a declarat pentru Viva că nu i-a fost deloc ușor, că responsabilitatea fiului ei a fost apăsătoare și că în perioada adolescenței au avut dificultăți. Dar totul a fost bine. 

Avem o legătură puternică. Vreau ca el să se simtă în siguranță și încrezător. Vreau să știe că voi fi întotdeauna lângă el și că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a-l susține în tot ceea ce face. L-am crescut singură pe Mario, deci legătura noastră este foarte profundă. Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16-17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește. Vreau să îi încurajez eforturile de independență și să îi ofer libertate. Nu este ușor să crești un copil singură, nu e ușor nici în doi, deci singur e cu atât mai dificil. Este o responsabilitate uriașă și, totodată, o experiență unică, frumoasă, care merită cu adevărat trăită. Evident că ideal este ca un copil să crească alături de ambii părinți, însă nu este un capăt de țară să crești singură un copil – cu multă iubire, voință și credință se poate.”, povestește Alexandra Dinu. 

Îți vine să crezi că are un băiat de 18 ani? Alexandra Dinu este o mamă model, și la propriu și la figurat

Alexandra Dinu: vârsta este doar un număr

Alexandra Dinu este considerată una dintre cele mai frumoase românce, mai ales că pentru ea pare ca timpul s-a oprit în loc și arată la fel de bine ca la 20 de ani. Mulți au speculat că aceasta a apelat la operații estetice, însă nici în presa românească, nici în cea din Italia, unde a stat timp de 16 ani, nu apare vreo informație în acest sens. Actrița spune că datorează aspectul fizic unui metabolism rapid, unui regim echilibrat dar și faptului că de câteva ori pe an face cure de detoxifiere. 

Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm'', a declarat vedeta.

Îți vine să crezi că are un băiat de 18 ani? Alexandra Dinu este o mamă model, și la propriu și la figurat

Mario Mutu seamănă și cu mama și cu tata

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au împreună un băiat, pe Mario, care a venit pe lume în luna septembrie 2002. Adolescentul în vârstă de 18 ani este un băiat extrem de frumos, care îi seamănă leit mamei sale, dar a preluat și din trăsăturile tatălui. Ambii părinți îl iubesc la nebunie, iar Mario se poate considera un copil norocos.  

Tatăl său i-a transmis unul dintre cele mai emoționante mesaje de ziua lui: “La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!”, a declarat Adrian Mutu.

Îți vine să crezi că are un băiat de 18 ani? Alexandra Dinu este o mamă model, și la propriu și la figurat

Mario face 19 ani anul acesta

Mario Mutu locuiește împreună cu mama sa în Statele Unite, iar pentru o scurtă perioadă de timp, pentru că mama lui este jurat la Românii au talent, va sta în România. Moment foarte bun pentru a relua legătura cu tatăl său. Mario nu este prezent în spațul public, însă este activ pe Instagram unde dezvăluie că este îndrăgostit, că este prieten cu unul dintre fii lui Cristi Borcea, dar și că are un tatuaj pe mâna dreaptă care reprezintă cuvântul ”blessed” (binecuvântat). 

Îți vine să crezi că are un băiat de 18 ani? Alexandra Dinu este o mamă model, și la propriu și la figurat

Alexandra Dinu: iubitul ei și familia lui Adrian Mutu

Mario poate spune că are o familie extinsă foarte apropiată. Acesta se înțelege foarte bine cu fratele său vitreg, Tiago. Adrian Mutu are patru copii cu trei femei diferite. Dacă Mario, fiul cel mai mare, este rodul iubirii dintre fotbalist şi Alexandra Dinu, Tiago este mezinul, care este făcut cu actuala soție a fotbalistului, Sandra. Adrian Mutu mai are două fetițe, Adriana și Maya Vega, care sunt rezultatul iubirii cu frumoasa Consuelo Matos. 

Alexandra Dinu, mama lui Mario, are o relație de lungă durată cu Jeffrey Greenstein, un producător celebru de la Hollywood, care s-a ocupat de distribuirea a peste 50 de filme celebre. Inteligent și șarmant, Jeffrey a cucerit-o pe Alexandra, dar nu ezită să își declare public iubirea pentru ea pe contul său de Instagram: ”Nu voi uita niciodată seara când ne-am cunoscut. Atunci am pus ochii pe un înger, îngerul meu. Sunt atât de binecuvântat să o am în viața mea, să îi spun jumătatea mea mai bună, prințesa mea, dragostea mea. Ești minunată. Ca femeie - elegantă și rafinată. Ca mamă - afectuoasă și experimentată, nerăbdătoare să împarți înțelepciunea ta cu fiul tău. Mario este norocos să te aibă ca mamă.”.

 

 

Îți vine să crezi că are un băiat de 18 ani? Alexandra Dinu este o mamă model, și la propriu și la figurat

Alexandra Dinu: Instagram și carieră

Alexandra Dinu s-a căsătorit cu Adrian Mutu în 2001, pe când avea numai 20 de ani, iar doi ani mai târziu cei doi își separau drumurile. Actrița a plecat în Italia unde a stat timp de 16 ani, apoi a cunoscut un producător de la Hollywood și s-a mutat în Statele Unite. Contul ei de Instagram nu este nici pe departe la fel de activ precum ale altor vedete din România, însă actrița are 147 de mii de urmăritori. 

Prima ei apariție televizată a fost în 1999 la emisiunea TrupaDP2, alături de nume celebre acum, precum Cătălin Măruță, Mădălin Ionescu, Adriana Titieni, Kitty Cepreaga, Dinu Maxer.

A jucat în filme precum Second-Hand (2005), Garcea și oltenii (2001) și Examen (2003), În 2017 a apărut în Bullet Head alături de Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich. În 2018 a jucat-o pe Tatiana, o teroristă, în Final Score, alături de Dave Batista și Pierce Brosnan. Tot în 2018 a jucat alături de Nicolas Cage în 211.