swipe
↓ citeste mai jos ↓
A făcut anunțul pe Instagram! A făcut anunțul pe Instagram!
1 / 6
Cine este Jena Frumes, iubita artistului și mama copilului Cine este Jena Frumes, iubita artistului și mama copilului
2 / 6
Cum s-au cunoscut cei doi Cum s-au cunoscut cei doi
3 / 6
Jason Derulo are 11 discuri de platină Jason Derulo are 11 discuri de platină
4 / 6
Este primul artist prezent în Billboard Hot 100 în 3 decade diferite Este primul artist prezent în Billboard Hot 100 în 3 decade diferite
5 / 6
A ajuns din nou în atenția publicului în pandemie, prin TikTok A ajuns din nou în atenția publicului în pandemie, prin TikTok
6 / 6

Jason Derulo va deveni tătic! Iată cine va fi mama copilului

A făcut anunțul pe Instagram!

Artistul în vârstă de 31 de ani i-a luat prin surprindere pe fanii săi în momentul în care a anunțat că va deveni tătic. Jason a făcut anunțul pe Instagram, unde a postat un filmuleț emoționant în care sărută și mângâie burtica iubitei sale, Jena Frumes.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jason Derulo (@jasonderulo)

Jason Derulo va deveni tătic! Iată cine va fi mama copilului

Cine este Jena Frumes, iubita artistului și mama copilului

Vestea că Jason Derulo și Jena Frumes vor devenit părinți i-au luat prin surprindere pe fanii artistului. Motivul? Cei doi nu formează un cuplu de foarte mult timp. Artistul a cunoscut-o pe Jenna în martie 2020, chiar înainte să se declare pandemie globală.

Jena are 26 de ani, este din New Jersey și este actrița și model. Pe Instagram are peste 4 milioane de followeri, număr care a crescut semnificativ în perioada pandemiei, din momentul în care a început să posteze clipuri în care apare alături de Jason Derulo.

Jason Derulo va deveni tătic! Iată cine va fi mama copilului

Cum s-au cunoscut cei doi

Pasiunea pentru sport i-a adus împreună pe Jason Derulo și Jena Frumes, care s-au cunoscut în martie 2020, într-o sală de fitness.

„Ne-am cunoscut la sală. Amândoi avem aceeași pasiune pentru sport și obișnuim să ne antrenăm destul de des. Mi-a atras atenția încă din prima clipă când am văzut-o. Am intrat în vorba cu ea, iar restul e istorie”, a mărturisit Jason Derulo în urmă cu puțin timp, într-un interviu.

Citește și: Vestea momentului! Dani Oțil va deveni tătic!

Jason Derulo va deveni tătic! Iată cine va fi mama copilului

Jason Derulo are 11 discuri de platină

Jason Derulo este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului. A devenit celebru în anul 2009 cu piesă „Whatcha Say” și de atunci este prezent pe primele poziții în topurile muzicale din întreagă lume.

De-a lungul carierei sale a vândut peste 30 de milioane de albume și a obținut 11 discuri de platină pentru hiturile „Wiggle”, „Talk dirty”, „Want to want me”, „Trumpets”, „It Girl”, „În my head”, „Ridin solo” și „Whatcha say”.

Jason Derulo va deveni tătic! Iată cine va fi mama copilului

Este primul artist prezent în Billboard Hot 100 în 3 decade diferite

Jason Derulo este primul artist pop din istorie prezent în Billboard Hot 100 în 3 decade diferite, consecutive (în anii 2000, 2010 și 2020).

Prima piesă care a ajuns în topul respectiv a fost „Whatcha say” în anul 2009. În perioada 2010-2019 au urmat „În my head”, care a rămas 2 săptămâni la rând în Billboard Hot 100, „Talk dirty” și „Want to want me”, în 2014 și 2015. În 2020 Jason a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 cu piesa „Savage Love”.

Jason Derulo va deveni tătic! Iată cine va fi mama copilului

A ajuns din nou în atenția publicului în pandemie, prin TikTok

Pandemia de coronavirus a venit ca o binecuvântare pentru Jason Derulo, care a reușit să iasă din conul de umbră în care intrase până să lanseze hitul „Savage Love”.

În martie 2020 tot TikTok-ul dansa pe piesa „Siren Beat”, devenită virală pe platforma respectivă. Jason Derulo a preluat acest sound și l-a inclus în piesa „Savage Love”, care s-a bucurat de un succes imens la nivel mondial și l-a readus pe artist în atenția publicului.