swipe
↓ citeste mai jos ↓
Irina Deaconescu este vloggeriță Irina Deaconescu este vloggeriță
1 / 6
Irina Deaconescu formează un cuplu alături de fotbalistul Cristi Manea Irina Deaconescu formează un cuplu alături de fotbalistul Cristi Manea
2 / 6
Irina Deaconescu a anunțat luna trecută că va deveni mamă Irina Deaconescu a anunțat luna trecută că va deveni mamă
3 / 6
Irina Deaconescu a mărturisit că are o sarcină cu probleme Irina Deaconescu a mărturisit că are o sarcină cu probleme
4 / 6
Ce este scolioza Ce este scolioza
5 / 6
Cum influențează scolioza sarcina Cum influențează scolioza sarcina
6 / 6

Vloggerița Irina Deaconescu are probleme cu sarcina: „Bebelușul meu deja se chinuie”

Irina Deaconescu este vloggeriță

Într-unul dintre interviurile acordate, Irina Deaconescu a povestit că înainte de a deveni vlogger a făcut videochat, în perioada liceului, întrucât avea nevoie de bani.

În prezent, este una dintre cele mai apreciate vloggerițe de la noi, având mii de urmăritori pe YouTube, numărându-se printre vloggerii ce au prezentat gala „E! People's Choice Awards 2019” (de la Los Angeles).

Vloggerița Irina Deaconescu are probleme cu sarcina: „Bebelușul meu deja se chinuie”

Irina Deaconescu formează un cuplu alături de fotbalistul Cristi Manea

Irina Deaconescu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe fotbalistul de la CFR Cluj: „Ne-am cunoscut în vacanță și a fost totul natural. A intrat în grupul nostru ca și cum ne-am fi cunoscut dintotdeauna. N-a făcut nimic special să mă cucerească. E un om foarte bun, calm. E diferit față de toti oamenii pe care i-am cunoscut. Chiar așa e. E un om pur”.

Recent, Cristi Manea a fost diagnosticat cu Covid-19.

Vloggerița Irina Deaconescu are probleme cu sarcina: „Bebelușul meu deja se chinuie”

Irina Deaconescu a anunțat luna trecută că va deveni mamă

Vedeta a anunțat luna trecută că ea și Cristi Manea vor deveni părinți. Irina Deaconescu se afla în luna a șaptea de sarcină când a făcut anunțul că va deveni mamă.

Ea a povestit cum a aflat vestea cea mare: „Este o poveste destul de amuzantă, zic eu, legată de momentul în care am aflat că sunt însărcinată. Tot vedeam că au loc schimbări în corpul meu și i-am spus în glumă iubitului meu că s-ar putea să fim părinți.
Am ieșit să facem niște cumpărături și am zis să cumpărăm și un test, dacă tot suntem în oraș. Am mers la baie să fac testul, l-am lăsat pe suportul pentru hârtie și, în timpul în care testul se colora, mă gândeam la cum o să ies din toaletă și o să îi fac o «glumiță» iubitului meu, spunându-i că sunt însărcinată.
Am ridicat ochii și am văzut cele doua liniuțe. Joke’s on you, Irina… M-au lăsat picioarele și m-am blocat. Am ieșit și i-am spus prietenului meu că sunt două liniuțe pe test. S-a uitat la mine și i-a apărut un zâmbet imens pe buze. Mi-a spus «O să ne descurcăm, o să fie minunat. Suntem împreună în asta»

Vloggerița Irina Deaconescu are probleme cu sarcina: „Bebelușul meu deja se chinuie”

Irina Deaconescu a mărturisit că are o sarcină cu probleme

Irina Deaconescu a relatat că s-a simțit foarte rău mai ales în primul trimestru de sarcină, ajungând să se simtă mai bine pe măsură ce sarcina a avansat.

De curând a menționat că una dintre cele mai mari probleme pe care le are în momentul de față este scolioza. A spus că ar trebui să stea într-o anumită poziție pentru ca bebelușul să se simtă bine, dar că nu poate să realizeze acest demers, cel mai probabil tot din cauza afecțiunii cu care se confruntă.

Irina Deaconescu a precizat, în timp ce se afla în mașină: „Am aflat că bebelușut meu nu stă bine în burtă aici, pentru că eu am scolioză. Și stau ușor așa...si pentru a sta confortabil bebelușul ar trebui să stau așa...să aibă loc și eu nu stau așa. Bebelușul meu deja se chinuie”.

Vloggerița Irina Deaconescu are probleme cu sarcina: „Bebelușul meu deja se chinuie”

Ce este scolioza

Scolioza se referă la prezența a una sau mai multe curburi anormale la nivelul coloanei. În cazul în care aceasta este privită în profil, este normal să se sesizeze anumite curburi, dar când este privită în anterior, ar trebui să fie dreaptă, ceea ce nu se întâmplă în cazul prezenței scoliozei.

Vloggerița Irina Deaconescu are probleme cu sarcina: „Bebelușul meu deja se chinuie”

Cum influențează scolioza sarcina

Scolioza are un impact negativ în sarcină dacă este mai severă, avertizează medicii. De exemplu, în această situație, când curbura coloanei este accentuată, pot surveni manifestări neplăcute precum: dureri de șolduri, de pelvis, de umeri, de spate, probleme în respirație sau dificultăți în a suporta creșterea în greutate în fazele avansate ale sarcinii.

Pentru ca durerile de spate să fie suportate mai ușor, se recomandă masajele ușoare, adoptarea unei poziții cât mai confortabile în somn (preferabil să se apeleze la un sprijin suplimentar pentru spate), băi călduțe.

De asemenea, solicitarea sprijinului unui fizioterapeut este o alegere potrivită pentru ca scolioza să fie cât mai bine gestionată și pe parcursul sarcinii.