
-
Timp preparare:
- 10-30 de minute
-
Varsta:
- Familie
-
Nivel dificultate:
- usor
-
Prezent in categoriile:
- Aperitive reci, Aperitive, Feluri de mancare, Salate, Supe, Fara foc, Mancaruri usoare, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Mancaruri fara carne, Vara, Legume, Mancaruri, Pranz, Salate de vara, Cina, Salate de legume, Salate reci, Salate usoare, Salate rapide, Gustoase, Simple, Supe rapide

Salată mediteraneană cu fasole
O salată ce debordează de prospeţime şi culoare, fiind totodată foarte consistentă. Pregăteşte-o fără probleme într-o zi caniculară de vară!
Ingrediente pentru 8 porţii:
- 400 g boabe de fasole din conservă
- 400 g năut
- 1 cană roşii cherry
- 2 castraveţi mici
- 1/4 ceapă roşie
- 1/2 cană ardei gras
- 1/2 cană măsline rondele
- 1/2 cană măsline umplute cu ardei iute
- 1/2 cană brânză Feta
- 1/2 cană anghinare marinată
- cam 10 frunze de busuioc tocate mărunt
- Ingrediente pentru dressing:
- 1/4 cană ulei de măsline extravirgin
- 4 linguri oţet balsamic
- 1 linguriţă amestec de oregano, cimbru, rozmarin
- 1 căţel de usturoi
- sare şi piper
Timp de preparare: 20-25 de minute
Mod de preparare:
- Legumele vor fi spălate şi tăiate mărunt
- Vei tăia mărunt şi busuiocul
- Vei pune într-un vas fasolea şi năutul
- Peste ea vei adăuga legumele, brânza şi verdeaţa
- Vei pune laolaltă ingredientele pentru dressing, amestecându-le bine
- Poţi da salata la rece înainte de servire
Surse foto: istockphoto.com
Surse foto: istockphoto.com
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!