swipe
↓ citeste mai jos ↓
Oana Roman și Marius Elisei Oana Roman și Marius Elisei
1 / 6
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.
2 / 6
Keo și Misty Keo și Misty
3 / 6
Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru
4 / 6
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea
5 / 6
Andra și Catalin Măruță Andra și Catalin Măruță
6 / 6

Ce sume cheltuiesc vedetele noastre pentru educația copiilor lor

Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman pune mare preț pe educația fiicei sale, Isabela Maria. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere că fiica lui Petre Roman a absolvit cursurile universității Sorbona din Paris, Franța! În urmă cu doi ani, Oana recunoaștea că și-a înscris fiica la o școală de stat fiindcă i se pare că taxele pe care școlile private le percep sunt extrem de mari.

„Isabela este elevă la o școală de stat foarte bună. Nu am înscris-o la o școală privată din două motive: O dată pentru că mi se pare că ea trebuie să învețe și cum este într-un sistem clasic, fiindcă a fost înscrisă la o grădiniță privată. Oricum va merge la afterschool tot aici, unde a fost la grădiniță, deci tot la privat. În al doilea rând, mie mi se pare că în România taxele la școlile private sunt enorme, mult mai mari față de multe alte școli private din alte țări. Eu nu îmi permit deocamdată, cel puțin pentru clasele primare, să plătesc aproape 1000 de euro pe lună dacă doresc să o las la program prelungit”, mărturisea Oana în urmă cu doi ani, la Antena Stars.

Potrivit substanțial.ro, fiica lui Petre Roman și soțul acesteia, Marius Elisei cheltuie lunar peste 500 de euro pentru Isabela.

Ce sume cheltuiesc vedetele noastre pentru educația copiilor lor

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Violeta Maria, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., are 14 ani și este elevă la International School of Bucharest, care oferă o educație de tip britanic copiilor cu vârste cuprinse între doi ani și jumătate și 19 ani.

„Nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță că părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu”, a explicat Andreea Marin în urmă cu câteva săptămâni pe Instagram, după ce a primit numeroase critici despre faptul că și-a înscris fiica la un liceu privat.

Potrivit a1.ro, Andreea Marin ar fi scos din buzunare o taxa de înscriere de 1000 de euro, iar pentru cinci ani de educație, ar plăti un total de 11.125 de euro plus 800 de euro pentru masă.

Ce sume cheltuiesc vedetele noastre pentru educația copiilor lor

Keo și Misty

Keo și Misty au o fetiță de patru ani și jumătate, pe nume Arya, pe care au înscris-o la o grădiniță privată din Voluntari. Misty mărturisea recent pentru Ego.ro că acolo cea mică face tot felul de activități, chiar și în weekend, și poate fi lăsată să doarmă și seară în respectivul loc.

„Da, este o grădiniță privată, sunt și vecinii noștri, aproape de casa noastră (...) Au și tot felul de tabere, poți să o duci de luni și să o iei duminică (...) îmi place foarte mult ce se întâmplă acolo. Este minunat pentru copii. De luni până vineri este sistem de creșă și grădiniță, iar în weekend-uri se fac tot felul de chestii frumoase și au și petreceri, au piese de teatru, în care sunt și ei incluși. Pe perioada verii este școala de vară și taberele acestea. Da, părinții pot lăsa copiii acolo dacă vor într-o seară să iasă și vor să îl lase să doarmă. Pe urmă, îl iei dormind și îl duci acasă și îl pui în pătuț”, explica Misty.

Potrivit substanțial.ro, Keo și Misty scot din buzunar câteva mii de euro pentru educația micuței Arya.

Ce sume cheltuiesc vedetele noastre pentru educația copiilor lor

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Zora, fiica cea mare a cuplului Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, era înscrisă, până de curând, în sistemul educațional privat, iar cei doi achitau pe an în jur de 12.000 de euro pentru taxe. În vara acestui an, însă, actorul din serialul „Clanul” a dezvăluit că a mutat-o pe cea mică la o altă grădiniță după un eveniment neplăcut:

„Am schimbat grădinița pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut ”taxă de Moș Crăciun”! Fiind o grădiniță privată… Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea taxă de Moș Crăciun!”, mărturisea Vladimir, potrivit ciao.ro

Ce sume cheltuiesc vedetele noastre pentru educația copiilor lor

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Micuța Zenaida este înscrisă la una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ private din București, potrivit substanțial.ro. Aceeași sursă dezvăluie că, pentru a acoperi taxele școlare aferente, Adelina și soțul ei, Virgil Șteblea, investesc anual în jur de 10.000 de euro.

Adelina a vorbit în repetate rânduri despre educația fiicei sale, mărturisind că își dorește ca aceasta să aibă parte de cele mai bune condiții de studiu.

Ce sume cheltuiesc vedetele noastre pentru educația copiilor lor

Andra și Catalin Măruță

Potrivit Libertatea, David și Eva Măruță sunt elevi la Cambrige School of Bucharest, iar pentru anul academic 2021-2022, părinții lor au achitat câte o taxă de înscriere de câte 1.150 de euro. Taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro până la 12.500 de euro pe an.

Cărțile, uniformele, transportul și cateringul (acolo unde este cazul) nu sunt incluse în taxele de mai sus, achitându-se separat.