swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cristina Țopescu și-a dorit să fie mamă Cristina Țopescu și-a dorit să fie mamă
1 / 6
Și-a găsit sfârșitul în singurătate Și-a găsit sfârșitul în singurătate
2 / 6
Doar ce devenise consilier în Ministerul Sănătății Doar ce devenise consilier în Ministerul Sănătății
3 / 6
Avea 59 de ani Avea 59 de ani
4 / 6
Voia să se implice mai mult în politică Voia să se implice mai mult în politică
5 / 6
Visa de mică la o viață simplă, la țară Visa de mică la o viață simplă, la țară
6 / 6

Cristina Țopescu a murit, singură în apartamentul ei, înconjurată de câinii pe care îi iubea

Cristina Țopescu și-a dorit să fie mamă

Însă o eroare medicală a distrus-o pe viață, lăsând-o incapabilă să își mai poată îndeplini vreodată această dorință: „Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într-o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, povestea jurnalista, cu durere profundă în suflet.

Cristina Țopescu a murit, singură în apartamentul ei, înconjurată de câinii pe care îi iubea

Și-a găsit sfârșitul în singurătate

Cristina Țopescu a fost de negăsit vreme de trei săptămâni. Cunoscându-i stilul de viață, apropiații au considerat că cel mai probabil Cristina se afla într-o călătorie în afara țării, fiind incapabilă să răspundă la telefon.

„În cursul acestei seri (duminică, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență”, au declarat reprezentanții Poliției Ilfov.

Cristina Țopescu a murit, singură în apartamentul ei, înconjurată de câinii pe care îi iubea

Doar ce devenise consilier în Ministerul Sănătății

Cunoscuta jurnalistă devenise consilier al noului ministru al Sănătății, Victor Costache, la acea vreme. Conform declarațiilor celor din televiziune s-ar părea că și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără însă a reuși să dea de ea. Autopsia a dezvăluit că aceasta a decedat în urma unui infarct miocardic. 

Cristina a fost un om minunat care era trup și suflet pentru presă. Le mulțumesc colegilor de breaslă pentru prezență și gândurile bune. Cenușa ei va fi aruncată undeva în București, dar nu va pot spune unde”, a transmis mama vedetei TV, la câteva zile de la decesul tragic al fetei ei. 

Cristina Țopescu a murit, singură în apartamentul ei, înconjurată de câinii pe care îi iubea

Avea 59 de ani

Cristina Țopescu avea 59 de ani și era fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu. Anii 1970 au reprezentat startul său în lumea televiziunii, când a apărut pentru prima dată în emisiuni pentru copii. Jurnalista a fost absolventă a facultății de Limbi Străine din cadrul Universității București.

Cristina Țopescu a murit, singură în apartamentul ei, înconjurată de câinii pe care îi iubea

Voia să se implice mai mult în politică

Din anul 2013 lucrurile s-au schimbat puțin în viața Cristinei, când a decis că vrea să devină membră a PSD, încetând colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta emisiunea „Focus”.

”Simțeam că nu mai pot face mare lucru din presă și trebuia să îmi duc proiectele la un alt nivel.... Ca om politic, nu voi face decât să continuu să susţin şi să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria şi în care m-am implicat până acum ca jurnalist", declara în urmă cu ceva timp, junalista.

Cristina Țopescu a murit, singură în apartamentul ei, înconjurată de câinii pe care îi iubea

Visa de mică la o viață simplă, la țară

Cristina Țopescu declara pentru OK Magazine: "Visul meu e să am o fermă de animale de toate felurile şi să am grijă toată ziua de ele. Pentru asta ar trebui să fiu rentieră, dar eu trebuie să muncesc ca să mă întreţin. (zâmbeşte) Aş călări, aş sta cu văcuţe, capre, căţei, pisici şi seara aş citi sau m-aş uita la un film bun şi m-aş culca liniştită. Visez la o viaţă simplă de mică, patriarhală, genul ăsta mă relaxează, dar nu prea am parte de ea."