swipe
↓ citeste mai jos ↓
Radu calcă pe urmele tatălui său Radu calcă pe urmele tatălui său
1 / 6
Radu a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală Radu a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală
2 / 6
Debutul în televiziune Debutul în televiziune
3 / 6
Ce spune despre mama lui Ce spune despre mama lui
4 / 6
Care este cel mai important sfat primit de la tatăl său Care este cel mai important sfat primit de la tatăl său
5 / 6
Are o relație apropiată și cu sora sa, fiica Andreei Marin Are o relație apropiată și cu sora sa, fiica Andreei Marin
6 / 6

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, calcă pe urmele tatălui său

Radu calcă pe urmele tatălui său

Cu zeci de videoclipuri muzicale, 15 albume, peste 30 de roluri în filme și piese de teatru și nenumărate premii și distincții, Ștefan Bănică Jr. a devenit un brand în showbiz-ul românesc, fiind apreciat atât de părinți și bunici, cât și de copii și tineri. Pe lângă cariera de succes, însă, Ștefan Bănică Jr. se poate declara împlinit și pe plan personal, mai ales că fiul lui cel mare, Radu, a fost admis la UNATC - secția Actorie! și că este foarte talentat, călcând cu succes pe urmele tatălui său.

 

Sursă Foto: Daniel Robert Dinu | facebook.com/stefanbanicaofficial

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, calcă pe urmele tatălui său

Radu a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală

”Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, a scris marele artist pe Facebook, alături de o fotografie cu Radu.

Radu Ștefan Bănică a fost dintotdeauna atras de actorie și a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală în piesă „Totul în grădină”. Băiatul a apărut și în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată anul trecut de Ștefan. Radu joacă rolul tatălui său în adolescență, cu care seamănă foarte bine.

Sursă foto: facebook.com/StefanBanicaOfficial

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, calcă pe urmele tatălui său

Debutul în televiziune

Debutul în televiziune a avut loc chiar anul acesta la emisiunea Te cunosc de undeva unde Radu Ștefan Bănică a demonstrat că poate să ajungă la nivelul tatălui său, fiind un actor și un solist cu un talent aparte. 

Sursă foto: facebook.com/radustefan.banica

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, calcă pe urmele tatălui său

Ce spune despre mama lui

Mama lui Radu este Camelia Constantinescu, o persoană care stă departe de ochii publicului și nu apare niciodată în fotografii alături de fiul ei. Într-un interviu pentru Libertatea pentru femei Radu spune că nu îi mai cere voie mamei sale pentru nimic și că relația lor este foarte frumoasă: ”Avem o relație foarte frumoasă și sunt la vârsta la care mama are încredere în mine. Sincer, nu-mi amintesc când i-am cerut permisiunea mamei pentru ceva.

Sursă foto: www.instagram.com/radustefanbanica

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, calcă pe urmele tatălui său

Care este cel mai important sfat primit de la tatăl său

În noiembrie 2006, Ștefan Bănică Jr. se despărțea de Camelia, mama lui Radu. radu avea atunci 4 ani, iat tatălui lui a solicitat ca mama să semneze un act prin care se obligă să nu plece din țară cu copilul lor. Inițial aceasta nu a acceptat, apoi a semnat actul contra unei pensii alimentare lunare de 1.500 de euro, plus mașina şi casă. Radu a fost crescut de mamă, însă cu implicarea constantă și a tatălui său. Întrebat cât de important este sprijinul tatălui său pentru cariera sa într-un interviu pentru Libertatea pentru Femei, Radu a precizat că acesta este mereu binevenit, dar că preferă să se perfecționeze singur. 

Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să mă perfecționez singur, înainte să mă consult cu el. Cel mai important sfat de la el este să nu fiu o formă fără conținut. Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată că sunt fiul lui. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume.”, declară Radu.

 

Sursă foto: www.instagram.com/radustefanbanica

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, calcă pe urmele tatălui său

Are o relație apropiată și cu sora sa, fiica Andreei Marin

Radu și Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. cu Andreea Marin au o relație foarte strânsă și sunt văzuți de multe ori împreună. Cei doi au fost crescuți de mamele lor, tatăl lor fiind implicat în educație, dar într-un plan secundar. Relația dintre cei doi frați a fost mereu apropiată, deși apar rar în public împreună. Violeta a postat mai multe emoticoane cu inimioare și a subliniat suținerea ei pentru fratele ei la emisiunea Te cunosc de undeva

Întrebată despre fotografia în care apare la Gala UCIN alături de Violeta, fiica sa şi Radu, Andreea Marin a spus că acesta a fost un moment de „normalitate.” „Fireşte că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul şi filmul amândoi, iar Ştefan este proaspăt student la actorie.” a spus Andreea, susţinând şi că cei doi copii „se iubesc tare mult şi se sprijină reciproc”, având „o legătură foarte strânsă”.

Sursa: adev.ro/qijojg