swipe
↓ citeste mai jos ↓
Gina Pistol a căzut! Gina Pistol a căzut!
1 / 6
S-a ales cu mari vânătăi pe corp S-a ales cu mari vânătăi pe corp
2 / 6
Cum se simte acum viitoarea mămică Cum se simte acum viitoarea mămică
3 / 6
Gina Pistol urmează să nască la începutul anului următor Gina Pistol urmează să nască la începutul anului următor
4 / 6
Medicii nu i-au dat mari șanse să rămână însărcinată Medicii nu i-au dat mari șanse să rămână însărcinată
5 / 6
Smiley și Gina sunt împreuna de mai bine de 3 ani Smiley și Gina sunt împreuna de mai bine de 3 ani
6 / 6

Gina Pistol și-a pus sarcina în pericol: „Am căzut rău! Mă doare de mor!”

Gina Pistol a căzut!

Viitoarea mămică a povestit pe Instagram cum a căzut într-o dimineață, când se îndrepta spre mășină. Nu s-a împiedicat de nicio bordură, nu a călcat în nicio groapă, pur și simplu s-a dezechilibrat și a căzut, iar șocul a fost atât de mare încât Gina spune că nu a mai putut să se reechilibreze.

„Cum să cad că o mămăligă? Vedeam totul slow-motion, vedeam cum se apropie asfaltul și nu am putut să mă reechilibrez. A fost nasol momentul”, a povestit Gina, într-o postare pe Instagram.

Gina Pistol și-a pus sarcina în pericol: „Am căzut rău! Mă doare de mor!”

S-a ales cu mari vânătăi pe corp

La câteva ore după ce a povestit ce a pățit, Gina le-a arătat fanilor săi de pe Instagram urmele căzăturii. Viitoarea mămică s-a ales cu vânătăi destul de mari pe coapse și genunchi. „Uitați-va ce minunăție de vânătaie am făcut. Și este și foarte umflată zona”, a spus Gina în timp ce își arăta vânătăile.

Gina Pistol și-a pus sarcina în pericol: „Am căzut rău! Mă doare de mor!”

Cum se simte acum viitoarea mămică

Din fericire, însă, viitoarea mămică nu s-a accidentat grav și nu s-a lovit la burtă. Gina spune că nu i s-a mai întâmplat așa ceva de mai bine de 20 de ani:

„Nu mi s-a mai întâmplat de vreo douăzeci și ceva de ani. Am căzut! Dar am căzut rău! Bine că nu m-am lovit la fund sau la burtă, dar mă dor și genunchiul și șoldul de mor. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, nu m-am împiedicat de bordură, era asflat drept. Trebuie să am mare grijă. Cred că e mai bine pentru mine să stau în casă”, a spus Gina pe InstaStories.

Gina Pistol și-a pus sarcina în pericol: „Am căzut rău! Mă doare de mor!”

Gina Pistol urmează să nască la începutul anului următor

Gina Pistol este însărcinată în cinci luni și urmează să aducă pe o lume o fetiță la începutul anului următor. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit, la finalul lunii septembrie că așteaptă un copil cu iubitul ei, Smiley.

Gina Pistol și-a pus sarcina în pericol: „Am căzut rău! Mă doare de mor!”

Medicii nu i-au dat mari șanse să rămână însărcinată

În clipul în care anunță că așteaptă un copil, Gina a mai povestit că medicii nu i-au dat mari șanse să rămână însărcinată pe cale naturală. Acesta a fost și motivul pentru care ea și Smiley au ascuns sarcina; au vrut să se asigure că totul este în regulă și că sarcina decurge în parametri normali.

Însăși Gina a mărturisit că în momentul în care a aflat că este însărcinată, nici nu a îndrăznit să se bucure și să împărtășească vestea până când nu a auzit cum bate inima bebelușului.

Gina Pistol și-a pus sarcina în pericol: „Am căzut rău! Mă doare de mor!”

Smiley și Gina sunt împreuna de mai bine de 3 ani

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de trei ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc enorm, iar artistul spune că s-au plăcut dintotdeauna: ”Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult”, a mai spus Smiley pentru revista Unica.