swipe
↓ citeste mai jos ↓
Ei sunt Melvin and Nancy Lubbers, doi porumbei care anul acesta sărbătoresc 70 de ani de căsnicie! Ei sunt Melvin and Nancy Lubbers, doi porumbei care anul acesta sărbătoresc 70 de ani de căsnicie!
1 / 7
Cei doi s-au cunoscut la un patinoar, pe vremea când erau adolescenți Cei doi s-au cunoscut la un patinoar, pe vremea când erau adolescenți
2 / 7
S-au căsătorit la scurt timp, dar nu au putut petrece prea mult timp împreună după nuntă, căci Melvin a trebuit să plece în armată S-au căsătorit la scurt timp, dar nu au putut petrece prea mult timp împreună după nuntă, căci Melvin a trebuit să plece în armată
3 / 7
Începutul Războiului din Coreea a făcut ca cei doi soți să petreacă mai bine de un an despărțiți, scrisorile fiind singurul lor mijloc de comunicare Începutul Războiului din Coreea a făcut ca cei doi soți să petreacă mai bine de un an despărțiți, scrisorile fiind singurul lor mijloc de comunicare
4 / 7
Fotografiile aniversare au fost făcute de nepoata cea mică a cuplului Fotografiile aniversare au fost făcute de nepoata cea mică a cuplului
5 / 7
Ca și cum ar fi fost o mașină a timpului, rochia de mireasă a soției i-a adus mirelui multe amintiri fericite Ca și cum ar fi fost o mașină a timpului, rochia de mireasă a soției i-a adus mirelui multe amintiri fericite
6 / 7
Deci, care este rețeta secretă pentru o căsnicie sănătoasă și puternică? Respectul, dragostea, iertarea și comunicarea, spune Nancy! Deci, care este rețeta secretă pentru o căsnicie sănătoasă și puternică? Respectul, dragostea, iertarea și comunicarea, spune Nancy!
7 / 7

Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

Ei sunt Melvin and Nancy Lubbers, doi porumbei care anul acesta sărbătoresc 70 de ani de căsnicie!

Melvin (91 de ani) și Nancy Lubbers (86 ani) au sărbătorit recent 70 de ani de căsătorie și spun că se iubesc la fel de mult ca la început. Se consideră suflete pereche și amândoi sunt de acord cu faptul că timpul nu a făcut altceva decât să le confirme faptul că sunt făcuți unul pentru altul.

Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

Cei doi s-au cunoscut la un patinoar, pe vremea când erau adolescenți

Cei doi s-au cunoscut la un patinoar local din Mitchell, Dakota de Sud, când erau adolescenți. Nu este clar dacă între cei doi a fost dragoste la prima vedere, dar, după cum a descris Anna, nepoata lor, „cu siguranță s-au îndrăgostit unul de celălalt în acea noapte”.

Ei au decis să își dea o șansă și, la scurt timp după ce privirile lor s-au întalnit pentru prima dată, Melvin a îngenuncheat și a cerut-o în căsătorie pe Nancy pe stadionul de baseball din oraș, unde ea a spus fericită „da!”.

Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

S-au căsătorit la scurt timp, dar nu au putut petrece prea mult timp împreună după nuntă, căci Melvin a trebuit să plece în armată

Pe 6 ianuarie 1952, tinerii îndrăgostiți s-au căsătorit la First Lutheran Church din Mitchell, Dakota de Sud. Au avut o ceremonie simplă, dar frumoasă, urmată de un prânz ușor, tort și înghețată în sala de recepție a bisericii. La vremea respectivă, Nancy a purtat o rochie de mireasă cumpărată de un magazin local pentru 35 de dolari și un voal de 15 dolari.

Din păcate, tinerii căsătoriți nu au putut petrece prea mult timp împreună după nuntă, deoarece numai trei săptămâni mai târziu, Melvin, care era înrolat în armată, a trebuit să urmeze un stagiu de pregătire de bază de patru luni.

După ce s-a întors, cei doi au avut la dispoziție doar 10 zile pentru a se bucură unul de compania celuilalt înainte că Melvin să fie trimis în Japonia pentru mai multă pregătire, care s-a transformat apoi în opt luni de lupte în Războiul din Coreea, în Coreea de Nord și Coreea de Sud, asumându-și rolurile de sergent și comandant de tanc.

Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

Începutul Războiului din Coreea a făcut ca cei doi soți să petreacă mai bine de un an despărțiți, scrisorile fiind singurul lor mijloc de comunicare

Nancy și-a amintit de importanța scrisorilor, acesta fiind singurul lor mijloc de comunicare la vremea respectivă, deoarece apelurile telefonice nu erau posibile. Dar despărțirea lor nu avea să mai dureze mult, deoarece Melvin s-a întors din război, viața lor împreună începând în sfârșit în orășelul în care s-au căsătorit.

Cei doi au făcut cinci copii, Melvin a început să lucreze că vânzător și s-a apucat de creșterea oilor ca hobby, în timp ce Nancy a lucrat la o băcănie, având grijă și de copiii lor.

Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

Fotografiile aniversare au fost făcute de nepoata cea mică a cuplului

Fotografiile au fost făcute în grădina familiei de Anna Behning, nepoata mai mică a cuplului, care este și fotograf de nuntă, și au părut să aducă zâmbete tuturor celor implicați. Anna a declarat pentru The Daily Mail că bunicii ei aveau doar câteva fotografii din ziua nunțîi lor, astfel că i-a venit ideea de a face „fotografii cu bunica în rochie, iar apoi mama mea, Melissa, a găsit costumul de armată din războiul coreean al bunicului pentru că el să îl poarte”.

Chiar dacă majoritatea donează, vând sau se debarasează în alt mod de rochiile de mireasă, Nancy s-a gândit că „era ceva special”, spunând: „Nu am vrut să mă gândesc la asta: Mi-a plăcut foarte mult, așa că am păstrat-o”. Părea foarte încântată să o poată purta din nou, potrivindu-i-se la fel de bine că în acea zi specială.

Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

Ca și cum ar fi fost o mașină a timpului, rochia de mireasă a soției i-a adus mirelui multe amintiri fericite

Nancy a declarat că „m-am simțit foarte bine să port [rochia] din nou și ne-am distrat amintindu-ne de ziua nunțîi noastre, iar ședința foto a fost foarte distractivă”. Melvin nu și-a putut lua ochii de la ea, chiar și după 70 de ani, declarând că „Oh, BĂIETE, asta mi-a adus amintiri - au fost amintiri frumoase”.

Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

Deci, care este rețeta secretă pentru o căsnicie sănătoasă și puternică? Respectul, dragostea, iertarea și comunicarea, spune Nancy!

„Să vă respectați întotdeauna unii pe alții, chiar și atunci când nu sunteți de acord în anumite privințe. Arătați multă dragoste și grijă, iertați și uitați. Bucurați-vă cât de mult puteți de viața voastră împreună”, a mărturisit Nancy.

Melvin a adăugat: „Nu veți fi întotdeauna de acord, uneori veți avea păreri și discuțîi contradictorii, dar este important că de fiecare dată când întâmpinați astfel de situații să stați jos și discutați despre ele. Foarte important de reținut - odată ce s-a ajuns la o soluție, nu mai aduceți problema în discuție”.

Chiar și după atâția ani, cei doi încă se mai ceartă în unele zile. Melvin se enervează din cauza modului blând de a vorbi al lui Nancy, pentru că nu o poate auzi cum trebuie, iar Nancy se plânge de faptul că soțului ei îi place să o tachineze până la punctul în care devine agitată.

În prezent, ei își petrec zilele alături de cei 5 copii ai lor, 12 nepoți și 21 de strănepoți. Asta da familie! Sperăm să aibă multe zile însorite în față și să continue să împărtășească dragostea lor cu toți cei din jurul lor.