swipe
↓ citeste mai jos ↓
Fotografii rare cu gemenii lui Beyonce. Ce mari au crescut! Fotografii rare cu gemenii lui Beyonce. Ce mari au crescut!
1 / 7
Blue Ivy a crescut sub lumina reflectoarelor Blue Ivy a crescut sub lumina reflectoarelor
2 / 7
O viață glamourous O viață glamourous
3 / 7
Fiica lui Beyonce a câștigat primul premiu Grammy la 9 ani! Fiica lui Beyonce a câștigat primul premiu Grammy la 9 ani!
4 / 7
Brown Skin Girl, cântecul care i-a adus nominalizarea Brown Skin Girl, cântecul care i-a adus nominalizarea
5 / 7
O carieră de succes O carieră de succes
6 / 7
Scandal în presă Scandal în presă
7 / 7

Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

Fotografii rare cu gemenii lui Beyonce. Ce mari au crescut!

Dacă fiica ei este deja vedetă și câștigă premii Grammy, gemenii care vor face 4 ani pe 12 iunie anul acesta, sunt ținuți de mama lor departe de ochii publicului. S-a făcut mai bine de 1 an de când gemenii lui Beyonce, Sir și Rumy, un băiat și o fată, nu au mai apărut pe conturile de Social Media ale divei. Micuții nu mai sunt atât de micuți. Au crescut într-un an câți alții în zece, cum ar spune Petre Ispirescu dacă ar scrie un basm inspirat de fabuloasa viață a lui Beyonce. Putem observa în una dintre fotografiile postate de Queen Bee că băiatul îi vine deja până la jumătatea brațului. Încă un an și îi ajunge până la umăr.  

Beyonce a întâmpinat mari dificultăți la nașterea gemenilor: "Corpul meu a trecut prin mai multe decât credeam că poate duce. Aveam 100 de kilograme când am născut. Am avut o sarcină extrem de dificilă, cu hipertensiune. Am dezvoltat toxemie, preeclampsie și în camera de nașteri unuia dintre bebeluși i s-au întrerupt de câteva ori bătăile inimii așa că a trebuie să fac cezariană de urgență”.

 

Surse foto: instagram.com/beyonce

Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

Blue Ivy a crescut sub lumina reflectoarelor

Fetița cea mare a lui Beyonce, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012 la spitalul Lenox Hill din New York. Din acel moment, micuța a crescut sub lumina reflectoarelor, devenind la momentul nașterii cel mai faimos bebeluș din lume. Părinții ei s-au asigurat că numele ei este un brand asigurat, cumpărând drepturile de autor. În anul nașterii ei orașul Hvar din Croația a numit-o cetățean de onoare, deoarece părinții ei au vizitat orașul înainte de nașterea ei și acolo i-au ales și numele. 

Citește și: Părinți amuzanți în fotografii care o imită pe Beyonce

Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

O viață glamourous

Dacă gemenii încă nu au ieșit la propriu în public, Blue Ivy are parte la 10 ani de o viață de divă. Înainte de pandemie era în primul rând la prezentările de modă ale celor mai faimoși designeri alături de părinții ei sau pe covorul roșu la gale spectaculoase. Când averea părinților ei depășește 120 de milioane de dolari, atunci nu este deloc greu să te obișnuiești cu haine de designer de mii de euro, sau cu petreceri la ziua ta de naștere unde numai aranjamente florale costă 95 de mii de euro și tortul doar 2500 de dolari.

Ca și exemplu, Blue Ivy a primit la ziua ei de naștere când a împlinit 4 ani o păpusă Barbie, ca orice fetiță, numai că a ei valorează 80 de mii de dolari pentru că este  ... încrustată cu diamante.  Mai mult, să fii unul dintre copiii lui Beyonce îți oferă privilegii mai neobișnuite, precum posibilitatea de a admira celebrul tablou Monalisa de aproape. La o vizită la Louvre a familiei, Blue Ivy și părinții ei au primit un tur privat. Deci, tot muzeul s-a închis pentru ei. 

 

Citește și: Ce cadou i-a trimis Beyonce lui Katy Perry după ce a născut

Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

Fiica lui Beyonce a câștigat primul premiu Grammy la 9 ani!

Așa mamă, așa fiică! Blue Ivy Carter face istorie și câștigă primul său premiu Grammy la doar 9 ani! Cea mică a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun videoclip” pentru clipul „Brown Skin Girl”, alături de Beyonce. Astfel, Blue Ivy devine cel mai tânăr câștigător al unui premiu Grammy, doborând recordul deținut de Leah Peasall, care a luat acest trofeu în 2001, când avea doar 8 ani.

Blue Ivy este listată ca și compozitor al piesei „Brown Skin Girl”, care este dedicată femeilor de culoare, iar în videoclip apar și Kelly Rowland, Lupita Nyong’o și Naomi Campbell. Fiica lui Beyonce deschide și închide melodia care, de când a fost lansată, i-a adus și alte premii precum „Soul Train Music Awards”, „BET Award” și un „NAACP Image Award”.

Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

Brown Skin Girl, cântecul care i-a adus nominalizarea

Blue Ivy a participat alături de mama ei, Beyoncé, la realizarea hitului Brown Skin Girl, cel care i-a adus nominalizarea la premiile Grammy. Blue Ivy devine, astfel, cel mai tânăr artist din istorie nominalizat la premiile Grammy. Micuța artistă a mai narat și versiunea audio pentru copii a unei cărți numită Hair Love într-un film scurt care a câștigat un premiu Oscar în 2020. Blue a câștigat și un premiu BET pentru Brown Skin Girl. 

 

Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

O carieră de succes

Este de la sine înțeles că Blue Ivy va avea o carieră de succes, ținând cont că este suținută de cei mai faimoși părinți din lume. La 2 ani, Blue a urcat pe scenă alături de tatăl ei pentru a oferi mamei ei premiul Michael Jackson Video Vanguard de la MTV Video Music Awards. A participat la toate evenimentele de gen, șocând la cel din 2016, când a purtat o ținută care valora nu mai puțin de 11 mii de euro. 

Citește și: Beyonce a dezvăluit că a fost în stare critică la nașterea gemenilor. Nimeni nu a știut

Când mama ta este Beyonce: ce înseamnă să fii unul dintre copiii unei dive

Scandal în presă

În ianuarie 2020 un mare scandal a erupt în presă, după ce doi jurnaliști au atacat aspectul fizic al micuței artiste. ”Am sentimentul că genele feței lui Jay-Z o vor izbi puternic pe Blue Ivy și mi-e tare milă de ea”, scria K. Austin Collins, autor la Vanity Fair. Editorul web de la Harper S Bazaar, Violeta Lucca a completat ”Nu s-a întâmplat asta deja? Sau va face operații estetice la 16 ani ca și Kylie Jenner și ne vom preface toți că așa a arătat dintotdeauna. Nu pot să îmi permti să îmi fie prea milă de cei incredibil de bogați.” Comentariile celor doi au iscat un adevărat scandal și au ajuns să își ceară iertare pentru ele și să șteargă postările.

Citește și: Ca de la mamă la mamă: ce i-a spus Beyonce lui Meghan Markle când s-au întâlnit prima oară