swipe
↓ citeste mai jos ↓
A dezvăluit imagini cu tatăl copilului ei A dezvăluit imagini cu tatăl copilului ei
1 / 6
Mai demult a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Fabio Cali Mai demult a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Fabio Cali
2 / 6
A dat detalii despre planurile ei din viitorul apropiat A dat detalii despre planurile ei din viitorul apropiat
3 / 6
Este o mamă fericită Este o mamă fericită
4 / 6
A explicat de ce a ales să fie discretă în privința relației cu tatăl copilului ei A explicat de ce a ales să fie discretă în privința relației cu tatăl copilului ei
5 / 6
În primăvara anului trecut a făcut dezvăluiri legate de perioada de izolare În primăvara anului trecut a făcut dezvăluiri legate de perioada de izolare
6 / 6

Cum arată bărbatul cu care Ramona Bădescu a făcut un copil

A dezvăluit imagini cu tatăl copilului ei

În cadrul unui interviu acordat de 8 Martie unui cunoscut post de televiziune de la noi, Ramona Bădescu l-a prezentat pe tatăl băiețelului ei. Numele bărbatului este Fabio Cali, este sicilian, este bancher și este născut în zodia Săgetător.

Potrivit „Click”, vedeta a ținut să precizeze cât de mult seamănă fiul ei, Ignazio Salvo, cu tatăl lui: „Ignazio este foarte pedant, dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioara. Încerc să vorbesc cu el și în italiană, dar și în limba română, în engleză...Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș...”

A menționat că botezul lui Ignazio nu a avut încă loc din cauza contextului creat de pandemie: „Încă nu am făcut botezul! Nu am reușit din cauza situației în care ne aflăm să facem un botez așa cum mi-aș fi dorit să îl facem, cu tradiția de familie a tatălui său, dar sper ca în primăvara aceasta să ne iasă și să reușim să sărbătorim cu toate persoanele pe care ni le dorim alături.”

Sursă poză: captură youtube.com

Cum arată bărbatul cu care Ramona Bădescu a făcut un copil

Mai demult a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Fabio Cali

Într-un interviu pentru „Ok!”, a explicat că prima întâlnire cu cel ce avea să devină tatăl copilului ei nu a decurs așa cum s-ar  fi așteptat: „Prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină vorbind cu o prietenă de-a mea la telefon după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă.”

Sursă poză: captură youtube.com

Cum arată bărbatul cu care Ramona Bădescu a făcut un copil

A dat detalii despre planurile ei din viitorul apropiat

Tot pentru „Click”, a spus că intenționează să-și ducă la creșă fiul : „Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac, chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper că peste 2-3 luni să poată merge la creșă. Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim...”.

Alte planuri menționate au fost cele legate de viața profesională: „Anul acesta mă voi reîntoarce la viața mea profesională. E normal că acum datoria de mamă e pe primul loc, dar femeia trebuie să se gândească și la realizările ei ca soție, ca femeie, din toate punctele de vedere. În acest moment artiștii au fost cei mai afectați din punctul de vedere al spectacolelor și al activității în sine. Cred că mai durează puțin până când totul se va relua și viața va reîncepe să fie ca înainte de pandemie... Poate pe viitor o să îmi lansez un blog de cooking internațional, româno-italian. Mă gândesc serios la acest lucru.”

Sursă poză: captură youtube.com

Cum arată bărbatul cu care Ramona Bădescu a făcut un copil

Este o mamă fericită

Fiul ei a venit pe lume în octombrie 2019, prin cezariană, la o clinică privată din Roma. La câteva luni după naștere, într-un interviu pentru „Click”, frumoasa vedetă a vorbit cu bucurie despre cum se simte de când a cunoscut bucuria maternității: „...Chiar dacă aveam ajutor, am vrut din primul moment să îmi cresc eu copilul și să simt ce înseamnă să fii cu adevărat mămică...Viața mea s-a schimbat total de când sunt mamă! Clipele mele, momentele mele le trăiesc prin intermediul programului băiatului meu, pentru că orice făceam eu înainte, momentele mele de relax, de sală de sport, de întâlniri, de shopping, s-au cam rărit și s-au transformat într-o totală dedicație pentru fiul meu.”

Sursă poză: captură youtube.com

Cum arată bărbatul cu care Ramona Bădescu a făcut un copil

A explicat de ce a ales să fie discretă în privința relației cu tatăl copilului ei

În luna martie a anului trecut, a acordat un interviu pentru „Click”, venind cu explicații legate de faptul că a decis să fie discretă în privința relației cu tatăl fiului ei: „Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre. Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales...”

Sursă poză: instagram.com/_ramonabadescu/

Cum arată bărbatul cu care Ramona Bădescu a făcut un copil

În primăvara anului trecut a făcut dezvăluiri legate de perioada de izolare

Într-o intervenție din luna aprilie a anului trecut pentru o emisiune de la noi, Ramona Bădescu a precizat că, de când a început izolarea din Italia, s-a retras alături de soțul și de fiul ei la Cortina d'Ampezzo. Atunci nu s-a ferit să recunoască faptul că îi era teamă să iasă din casă pentru a nu-i îmbolnăvi pe cei dragi: „Sunt 6 săptămâni de când sunt în casă. Nu ies. Am o persoană de încredere care îmi aduce lucruri, îmi aduce ceea ce am nevoie, dar eu nu ies. În primul rând, nu e o frică pentru mine, cât pentru copilul meu, pentru soţul meu. Mi-ar fi frică pentru oamenii dragi să ies şi să-i îmbolnăvesc.”

Sursă poză: instagram.com/_ramonabadescu/