swipe
↓ citeste mai jos ↓
Motivul pentru care Antonia nu mai poate face copii Motivul pentru care Antonia nu mai poate face copii
1 / 6
Alex Velea și Antonia au doi copii. Artista mai are o fiică din prima căsnicie Alex Velea și Antonia au doi copii. Artista mai are o fiică din prima căsnicie
2 / 6
Maya locuiește în Italia, cu familia lui Vincenzo Maya locuiește în Italia, cu familia lui Vincenzo
3 / 6
Antonia a fost căsătorită până anul trecut cu Vincenzo Castellano Antonia a fost căsătorită până anul trecut cu Vincenzo Castellano
4 / 6
Antonia și Alex Velea vor să facă nuntă și botez anul acesta Antonia și Alex Velea vor să facă nuntă și botez anul acesta
5 / 6
Motivul pentru care cei doi nu și-au botezat încă băieții Motivul pentru care cei doi nu și-au botezat încă băieții
6 / 6

De ce Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirile lui Alex Velea

Motivul pentru care Antonia nu mai poate face copii

Alex Velea a dezvăluit, într-un interviu recent, faptul că Antonia a suferit o intervenție chirurgicală ce o împiedică să mai rămână însărcinată. „Nu mai fac copii, nu se mai poate. Nevastă-mea a suferit o invervenție să nu mai putem rămâne gravizi”, a recunoscut artistul.

Acesta și-a adus aminte de o farsă pe care i-a făcut-o Antonia în urmă cu câteva luni, când a postat pe Instagram un emoticon de femeie însărcinată. Colegii săi de la Golden Boy Society au venit să îl felicite și deși el știa că Antonia nu mai poate rămâne însărcinată, recunoaște că o secundă i-a stat inima în loc și că s-a bucurat la aflarea veștii.

De ce Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirile lui Alex Velea

Alex Velea și Antonia au doi copii. Artista mai are o fiică din prima căsnicie

Alex și Antonia au împreună doi copii, Akim (4 ani) și Dominic (6 ani). Artista mai are o fetiță de 10 ani, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano, care se află în custodia acestuia. Antonia postează destul de des pe rețelele de socializare imagini adorabile cu fiica ei, care se înțelege extrem de bine cu cei doi frățiori ai săi, dar și cu Alex Velea.

De ce Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirile lui Alex Velea

Maya locuiește în Italia, cu familia lui Vincenzo

Antonia recunoaște că anul 2020 a fost unul foarte greu pentru ea, fiindcă a fost nevoită să stea departe de Maya luni de zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Fata locuiește în prezent în Italia, cu familia lui Vincenzo, iar artista suferă enorm că nu poate fi alături de cea mică și se bucură din plin de fiecare clipă petrecută alături de ea, atunci când se revăd.

„A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne mută în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a dezvăluit Antonia anul trecut, pentru Click!.

Citește și: Fiica Antoniei a împlinit 10 ani! E la fel de frumoasă ca mama ei!

De ce Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirile lui Alex Velea

Antonia a fost căsătorită până anul trecut cu Vincenzo Castellano

Anul trecut Antonia a încheiat, în sfârșit, războiul cu Vincenzo Castellano, tatăl Mayei. Divorțul celor doi s-a finalizat în 2020, după mai bine de 7 ani de când au hotărât să pună punct mariajului lor.

Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor săi, Akim și Dominic, iar acum se pare că urmează ceea ce probabil va fi nunta anului 2021.

De ce Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirile lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea vor să facă nuntă și botez anul acesta

Antonia și Alex Velea ar vrea să se căsătorească în vara acestui an, iar în cadrul evenimentului să îi boteze și pe cei doi fii ai lor. Ar fi vrut să facă acest pas încă de anul trecut, însă pandemia de coronavirus și restricțiile impuse de autorități le-au cam dat planurile peste cap.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nuntă, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, mărturisea Antonia anul trecut, pentru click.ro.

Citește și: Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă și botez!

De ce Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirile lui Alex Velea

Motivul pentru care cei doi nu și-au botezat încă băieții

Cu Alex Velea, cântăreața are doi băieți, care încă nu au fost creștinați. Se pare că motivul pentru care cuplul a tot amânat acest eveniment ar fi fost faptul că, în acte, Antonia încă mai figura că fiind soția lui Vincenzo Castellano, iar cei doi băieți apăreau ca fiind copiii italianului.

Chiar Velea a mărturisit, anul trecut, ceva timp că nunta și botezul vor avea loc doar după divorțul Antoniei: „Botezul lui Dominic va avea loc doar după divorţul Antoniei de Vincenzo, atunci ne vom şi căsători. Este un pas firesc. Lucrurile vor intra într-o normalitate pe care ne-o dorim. Aşa a fost destinul nostru. Oricum, nunta nu va avea loc anul acesta şi nici botezul. Aş vrea ca nunta să aibă loc într-un loc frumos, cu soare, pe o plajă”, potrivit click.ro.