swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cabral Cabral
1 / 37
Cristina Ich Cristina Ich
2 / 37
Gina Pistol Gina Pistol
3 / 37
Laura Cosoi Laura Cosoi
4 / 37
Nicoleta Luciu Nicoleta Luciu
5 / 37
Bianca Drăgușanu Bianca Drăgușanu
6 / 37
Andreea Antonescu Andreea Antonescu
7 / 37
Oana Roman Oana Roman
8 / 37
Adela Popescu Adela Popescu
9 / 37
Andreea Marin Andreea Marin
10 / 37
Speak Speak
11 / 37
Nicole Cherry Nicole Cherry
12 / 37
Alina Eremia Alina Eremia
13 / 37
Valentina Pelinel Valentina Pelinel
14 / 37
Delia Matache Delia Matache
15 / 37
Corina Corina
16 / 37
Elena Gheorghe Elena Gheorghe
17 / 37
Inna Inna
18 / 37
Smiley Smiley
19 / 37
Sore Sore
20 / 37
Lora Lora
21 / 37
Alex Velea Alex Velea
22 / 37
Antonia Antonia
23 / 37
Andi Moisescu Andi Moisescu
24 / 37
Andreea Esca Andreea Esca
25 / 37
Andreea Marin Andreea Marin
26 / 37
Cătălin Măruță Cătălin Măruță
27 / 37
Catrinel Menghia Catrinel Menghia
28 / 37
Dorian Popa Dorian Popa
29 / 37
Liviu Teodorescu Liviu Teodorescu
30 / 37
Loredana Loredana
31 / 37
Marius Moga Marius Moga
32 / 37
Mihai Bendeac Mihai Bendeac
33 / 37
Paula Seling Paula Seling
34 / 37
Pepe Pepe
35 / 37
Simona Gherghe Simona Gherghe
36 / 37
Dan Negru Dan Negru
37 / 37

Poze din copilărie cu vedete din România

Cabral

Numele său complet este Cabral Neculai Ibacka, s-a născut și a copilărit în București. Puțini știu însă că el a început să practice kickboxing și Muai Thai încă de la vârsta de 6 ani, iar până la vârsta de 23 de ani a câștigat mai multe titluri în cadrul acestor sporturi.

Cabral a dezvăluit că tatăl său natural este de origine congoleză, venit în România pentru a studia medicina. La un moment dat, acesta a plecat în țara natală și a revenit pe când Cabral avea vârsta de 13 ani. Despre tatăl lui biologic, Cabral a făcut următoarele afirmații: „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate (…), s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo (…). Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar. Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea”.

Cabral mai are o soră mai mică, Artemis, despre care spune următoarele: Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea”. De asemenea, el a menționat că mai are mai mulți frați și în Africa, după tatăl său. Însă, Cabral a atras atenția de curând cu o fotografie rară cu el la 3 ani în brațele mamei sale, care a adunat mii de like-uri de la fanii săi. „În poză plângeam că făcea un vecin mici și nu mi-a dat decât 47… poftă păstrată și peste ani”, a scris, glumind, prezentatorul de la PRO TV în Social Media. Comentariile nu au întârziat să apară, insistând pe faptul că varianta lui de la 3 ani seamănă perfect cu fetița sa, Namiko. 

 

Poze din copilărie cu vedete din România

Cristina Ich

De o frumusețe incredibilă, Cristina Ich din copilărie fascina cu trăsăturile ei, părul ondulat și ochii albaștri. Apreciată și pentru efervescența și sinceritatea ei, Cristina nu ezită să recunoască de unde a pornit. S-a născut în 25 noiembrie 1986 în Republica Moldova. Tatăl ei a plecat pe când ea avea doar doi ani, iar mama ei s-a recăsătorit când Cristina avea 12 ani. 

„Mi-am amintit de toată copilăria mea și de la țară la mine și de cum am evoluat, pentru că pentru mine este o evoluție, mai ales pentru că știu cum am crescut, bineînțeles că am crescut frumos, dar n-am uitat și acolo o să rămână o parte din sufletul meu tot timpul care o să-mi lipsească, pentru că sunt un om foarte simplu, indiferent de cum pare pe online. Indiferent de cum par pe online, arogantă, țărancă, obosită, eu sunt un om foarte simplu și o să păstrez simplitatea cât o să pot eu, indiferent de glumele mele, ce mai spun eu câteodată. Eu am crescut lângă mama și bunicii mei. Mai târziu, mama s-a căsătorit cu cel pe care îl numesc astăzi tatăl meu. Foarte puțină lume știe lucrul ăsta. Mama s-a căsătorit când aveam eu 12 ani. Dar am crescut alături de mama.”, dezvăluie Cristina.

Surse foto: instagram.com/christina_ich/

Poze din copilărie cu vedete din România

Gina Pistol

Gina Pistol tocmai ce a devenit mamă de fetiță, având o relație frumoasă și stabilă cu Smiley. Cei doi au primit în brațele lor o fetiță într-o lume stabilă financiar, unde nu îi va lipsi nimic. Copilăria Ginei însă nu a fost deloc ușoară. Prezentatoarea s-a născut pe 9 decembrie 1980 în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Are un frate mai mic pe nume Paul. Părinții Ginei au divorțat pe când aceasta avea numai 6 ani. Gina a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, a lucrat ca vânzătoare apoi a ajuns în București unde a deveni fotomodel, a pozat în Playboy și a fost numită cea mai sexy femeie din România. 

„Mama era ocupată cu munca și lipsa oarecum de-acasă, trebuia să ne ocupăm noi de casă, mai găteam și pentru fratele meu și nu plecam în tabere și excursii cum plecau toți colegii mei...Poate că oamenii, atunci când mă văd, au impresia că eu am obținut lucrurile mult mai ușor sau că am fost crescută în puf sau că nu a trebuit să depun niciun efort pentru ceea ce am eu acum. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare...L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta. (…)”, povestește Gina.

”Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv.. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten.”, se confesează Gina.

Citește și: Gina Pistol a avut o copilărie grea: „Oamenii au impresia că am obținut totul ușor. N-am fost crescută în puf”

Surse foto: intagram.com/ginapistol

Poze din copilărie cu vedete din România

Laura Cosoi

Deși s-a născut la Iași, Laura Cosoi își amintește că vacanțele din copilărie și le petrecea în Ardeal, la Brașov, Coslariu și la Bazna, afirmând că adesea i se face dor de aceste locuri. În același timp, în mai multe vacanțe a stat în Vatra Dornei, la bunica ei, cel mai mult bucurându-se de tradițiile de sărbători de acolo.

Laura Cosoi a vorbit despre pasiunea care i-a marcat copilăria și adolescența: dansul sportiv: „Cu mare drag îmi amintesc de copilărie si mai ales de clipele când dansul era viața mea... Am participat la foarte multe concursuri de dans sportiv atât în țară cât și peste hotare, am fost în cantonamente, festivaluri. Chiar și primii bani i-am câștigat tot din dans. Obișnuiam să fac demonstrații la evenimente speciale (nunți, balurile bobocilor etc.)"

Laura a dezvăluit și că mama sa i-a fost antrenoare, iar datorită dansului a putut să devină omul care este în prezent: „.Disciplina, responsabilitatea, rigurozitatea, pasiunea și dragostea ne fac cu adevărat oameni “mari”, nu?”

Poze din copilărie cu vedete din România

Nicoleta Luciu

S-a născut și și-a petrecut anii copilăriei în București, alături de sora ei mai mică, Iuliana și de celălalt frate al ei, care în prezent locuiește în străinătate. Ea își aduce aminte că pe atunci era geloasă pe sora sa: „Eram geloasă pentru că Iuliana era prea frumoasă, avea genele foarte lungi, că toata lumea o iubea pe ea pentru că era mezina”.

În schimb, sora ei, Iuliana, a venit cu aceste precizări: „Nicoletei îi plăcea mereu să mă pună să dorm și uram lucrul ăsta, cred că pentru orice copil somnul de după-amiază era un chin, toata copilăria m-a chinuit cu asta și cu zarzavatul din ciorbă”.

Nicoleta Luciu a mai povestit că era foarte atrasă de telenovele când era mică, iar la vârsta de 15 ani a început să lucreze ca model pentru a-și ajuta părinții și frații.

Poze din copilărie cu vedete din România

Bianca Drăgușanu

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi nu s-a ferit să recunoască faptul că nu a avut o copilărie ușoară. Iată ce a spus despre primii ani ai copilăriei petrecută în orașul ei natal, Petroșani: „În copilărie, am simţit aceste lipsuri pe care le simt şi ei. În prima parte a copilăriei mele am fost săracă. Nu aveam casă şi locuiam într-o singură cameră, în incinta Stadionului Jiul Petroşani, cu tatăl meu. Mâncam ceea ce el îmi gătea pe reşou… Aveam o singură pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rând şi care s-au dezlipit la un moment dat...”

Bianca Drăgușanu a povestit că ea și sora ei au fost crescute mai mult de tatăl lor, întrucât părinții lor s-au despărțit în anul 1995, iar cele două fete au vrut să rămână alături de acesta.

Tatăl Biancăi a relatat cum fiica sa era pasionată de design, de croitorie și cum tăia totul de prin casă pentru a putea să le facă păpușilor rochițe și accesorii.

Poze din copilărie cu vedete din România

Andreea Antonescu

Pe numele complet, Andreea Georgiana Antonescu, vedeta care a ajuns pe culmile faimei când era doar o adolescentă cu trupa Andre, s-a născut pe 7 septembrie 1982 în Galați. Mama ei, învățătoare i-a susținut dorința de activa în domeniul artistic, pe când tatăl ei, inginer de profesie s-a împotrivit la început. 

Când aveam trei ani aveam un pick-up cu viniluri şi ascultam Angela Similea şi Mirabela Dauer şi eram absolut înnebunită după muzică. Deci, era o chestie a mea, nu eram copilul împins de părinţi. Ulterior, am participat în festivaluri în jurii şi am putut face diferenţa între un copil care îşi doreşte să fie acolo şi un copil care practic încearcă să ducă la capăt visul părintelui căruia nu i s-a împlinit vreodată visul de a deveni artist. Eu mi-am dorit să ajung aici, nu vedeam altceva în afară de muzică.

Cu toate că am avut piedici din partea tatălui meu în prima fază, el fiind inginer nu ne înţelegea pe mine şi mama, care mama fiind învăţătoare mă ‘fura’ de la şcoală, de la doamna învăţătoare, şi mergeam la concerte, totul fără să ştie tata, până în momentul în care şi tata a fost convins de acest talent al meu, de toată această îndârjire a mea şi a mamei de a încerca o carieră în muzică. Bineînţeles, că la început nu s-a gândit nimeni că se va ajunge aici, dar eu, ca şi copil, am sperat de mică să-mi transform acest vis în realitate şi cred că am reuşit„, afirmă Andreea Antonescu.

La şcoală, dacă scădeam spre nota 8 ni se anulau concertele şi atunci, şi eu şi Andreea, ştiam foarte clar că totul la noi se rezumă la şcoală, pentru că trebuia, nu înţelegeam neapărat de ce, dar trebuia, şi atunci am luat-o aşa şi nu am mai stat să analizăm de ce, şi muzica de care noi eram pasionate şi era ceea ce noi voiam să facem. Era practic un preţ pe care noi îl plăteam pentru a ne mulţumi părinţii şi pentru a ne continua noi visul„, a rememorat ea acele vremuri.

Citește și: Andreea Bălan despre Andreea Antonescu: tatăl ei o bătea cu furtunul

Poze din copilărie cu vedete din România

Oana Roman

Oana Roman nu a avut cea mai ușoară copilărie, după cum ea însăși a declarat acum ceva timp, într-o emisiune TV. Ea a povestit că era deseori pedepsită de tatăl ei, Petre Roman, însă cu toate acestea nu s-a simțit nicio clipă neiubită, chiar dacă părinții ei nu și-au arătat afecțiunea așa cum și-ar fi dorit ea. În prezent, Oana Roman mărturisește că relația dintre ea și tatăl ei s-a răcit extrem de mult în ultimii ani și că acesta s-a îndepărtat treptat de familie. Chiar și așa, ea își amintește cu drag de copilărie și a și postat recent o imagine pe Instagram din acea perioadă. În fotografie o vedem pe Oana la 10 ani, în 1986, împreună cu părinții ei, Petre și Mioara Roman, la masa de Revelion.

„Am stat aseară să sortez poze. Și am găsit această amintire minunată. Eu cu părinții mei de Revelion în 1986. Aveam 10 ani, eram la munte la Predeal și eram fericiți. Îmi place mult cum îi țîn pe ai mei de umeri și câtă seninătate aveam”, a scris Oana Roman în descriera fotografiei apreciată deja de peste 5.500 de persoane pe Instagram.

De curând, Oana a fost invitată lui Mihai Morar la podcastul „Fain și simplu”, unde a vorbit despre câteva dintre amintirile din copilăria și adolescența ei. Ea a recunoscut că unul dintre avantajele pe care le-a avut datorită familiei în care s-a născut a fost anturajul. Oana a povestit că avut oportunitatea să cunoască diferite personalități marcante, precum Andrei Pleșu, care i-au permis să își îmbogățească cunoștințele.

Cât despre relația cu Petre Roman, Oana a recunoaște că și-ar dori că tatăl ei să fie mai aproape de ea și că îi povestește deseori fiicei sale, Isabela, despre acesta.

Poze din copilărie cu vedete din România

Adela Popescu

Nu s-a ferit nicicând să recunoască faptul că s-a născut și și-a petrecut copilăria la țară, în satul Șușani (din județul Vâlcea).

Despre copilărie, Adela Popescu a spus în numeroase rânduri că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei: „Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii şi îi simt „parfumul”. Nu ştiu cum ar fi fost viaţa mea şi a fraţilor mei dacă părinţii noştri şi-ar fi luat visele într-o geantă şi ar fi venit la oraş. Nu ştiu dacă cireşul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pituluşul, caii lui tataie, Paştele la Uşurei, Crăciunul pe uliţă, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisăliţa, arşiţa, sania şi câte şi mai câte, nu ştiu dacă ar mai fi existat şi odată cu ele şi universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită”.

Adela Popescu nu este singură la părinți, ea mai are doi frați mai mari: Călin (este om de afaceri) și Bogdan (este cadru militar).

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Poze din copilărie cu vedete din România

Andreea Marin

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman. Fiica lui Dan și a Violetei Marin, Andreea mai are o soră, Cristina și un frate vitreg, ambii mai mici decât ea. Mama Andreei a pierit într-un accident rutier pe când aceasta avea numai 9 ani.

„În ceea ce mă privește eu am avut o copilărie atipică și se împarte în două etape mari. Până la 9 ani, vârsta fetiței mele de astăzi, am avut cea mai fericită copilărie, cu tot ce puteam să îmi doresc, cu doi părinți tineri, frumoși, erau ingineri, călătoreau mult, citeau mult, trăiam ca într-o poveste. La 9 ani am avut acea dramă, acel accident, mama la vârsta de 36 de ani s-a pierdut în acel accident, a murit în brațele mele pâna la spital. Din acel moment lucrurile s-au schimbta cu totul, m-am maturizat brusc, necazurile au fost mari. Eu am simțit responsabilitatea de a fi un fel de mamă a familiei, nu știam prea multe. Eu sunt matură de la 9 ani', a povestit cu lacrimi în ochi Andreea Marin în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Ea mai spune că întreaga ei copilărie a fost marcată de comunism și de lipsurile din acele vremuri. ”Stăteam la lumina lumânărilor, fiind curentul se lua repede şi venea greu înapoi şi ne imaginam că suntem într-o lume aparte, una menită să ne facă doar pe noi personaje de basm”.

Andreea a crescut, a ajuns să prezinte 8 sezoane ale celei mai faimoase emisiuni din România, Surprize, surprize!. A fost prima femeie jurnalist care a urcat pe Kilimanjaro, iar acum este producătoarea și prezentatoarea emisiunii Nu există nu se poate, pe TVR2. Pe plan personal, Andreea a avut 3 căsnicii eșuate, cu Cristian Gheorghiță cu care s-a căsătorit la 21 de ani și a divorțat cinci ani mai târziu, cu Ștefan Bănică Jr., cu care a avut o căsnicie de 8 ani și un copil și cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat de care a divorțat după 2 ani și 9 luni de mariaj. În prezent Andreea Marin are o relație de 4 ani cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat cu 10 ani mai tânăr decât ea. 

Surse foto: facebook.com/AndreeaMarinOfficial/

Poze din copilărie cu vedete din România

Speak

Speak, pe numele său adevărat Ștefan Sprianu, s- a născut în 24 octombrie 1986 în Bacău.  Fost sportiv de perfromanță, acesta recunoaște că, deși e pasionat de bachet, din muzică ies mai mulți bani. Îl știm pentru piese renumite precum „Lasă-mă-mi place', „A lu mamaia', „Gelozia' și pentru participarea alături de iubita lui Ștefania la concursul Asia Express, care le-a adus multă faimp amândurora. De curând Speak a publicat o fotografie de-a lui din copilărie, specificând amuzat că fratele lui mai mare era premiant cu o coroniță pe cap, iar el cu mâna în ghips și cu degetul în gură.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Poze din copilărie cu vedete din România

Nicole Cherry

A intrat în atenția publicului odată cu lansarea piesei „Memories”, care a cucerit topurile muzicale. Ea avea pe atunci 14 ani.

Pe numele ei adevărat Nicoleta Janina Ghinea, aceasta s-a născut și a crescut în București, într-o familie modestă. Mama ei era casnică și se ocupa de creșterea ei și a surorii sale, declarând în mai multe interviuri că tot ce își dorea era ca fiicele ei să aibă ce nu a avut ea. Tatăl lui Nicole Cherry a avut și el o perioadă în care nu a lucrat, dar odată ce Nicole a avut succes, el i-a devenit impresar.

În copilăria ei, Nicole Cherry a luat numeroase lecții de canto și a studiat la Liceul „Dinu Lipatti” din București.

Poze din copilărie cu vedete din România

Alina Eremia

Cântăreața s-a născut la Buftea, fiind copilul mai mare al unei familii cu doi copii. În mai multe interviuri ea a povestit cât de drag îi este să-și amintească de fratele ei, Mircea, cu care are și acum o relație specială. De exemplu, ea povestește cât de bucuroasă a fost când fratele ei fost adus de la maternitate și râde la amintirea momentelor în care încerca să îl costumeze în fetiță.

Intenția Alinei, care și-a început cariera muzicală încă de la vârsta de 5 ani, a fost să-l coopteze pe fratele ei în trupa „LaLa Band”, dar nu a fost posibil întrucât lui Mircea i se schimbase vocea ca urmare a perioadei de pubertate.

Atât Alina Eremia, cât și fratele ei, ne-au reprezentat la concursul „Eurovision Junior”: Alina în anul 2005, iar Mircea în anul 2007. El s-a făcut remarcat însă în anul 2015, când a colaborat cu sora sa pentru piesa „Ilegal”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Valentina Pelinel

S-a născut în București și a copilărit într-un apartament de bloc din cartierul Balta-Albă. Ea a dezvăluit că nu a avut o copilărie lipsită de greutăți materiale, amintindu-și cum se încălzeau cu ajutorul unui reșou, iar micul dejun pentru ea și pentru sora sa constau adesea doar în pâine prăjită cu unt și cu miere/zahăr.

Modelul Valentina Pelinel spune că modelul ei în viață au fost părinții săi, care au muncit din greu pentru a încerca să nu le facă pe ea şi sora sa să simtă din plin greutățile vieții. Ea a ținut să precizeze, în legătură cu viața pe care a avut-o până să devină celebră, următoarele:„Îți e aproape imposibil să uiți de unde ai plecat și cu atât mai uşor să apreciezi ce are viața frumos de oferit și dacă este cazul, să găsești resurse ca să o iei din nou de la zero”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Delia Matache

Vestita cântăreață s-a născut și a crescut în București, într-o familie modestă, având și o soră (pe Oana).

Într-un interviu de anul trecut, Delia a precizat că a avut „o copilărie frumoasă, dar cu lipsuri”. Pentru aceste lipsuri ea a învinovățit contextul social și politic de atunci, mai exact perioada comunistă.

Mama Deliei, Gina Mocanu, își aduce aminte că în copilărie le-a tratat diferit pe cele două fiice ale ei: „Pe ea am bătut-o, dar pe Oana nu. Când era mică făcea multe trăsnăi. A băgat-o şi pe Oana în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic. Dacă ar fi furat bani, nu aş fi bătut-o, dar făcea multe lucruri. Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia nici acum...”

Poze din copilărie cu vedete din România

Corina

Corina a debutat în lumea muzicală cu piesa „Îmi place la tine tot”. Ea s-a născut și a copilărit în Satu Mare, mutându-se în București odată ce a intrat la facultate (a urmat cursurile ASE).

Întrebată despre copilăria sa, Corina a menționat că cel mai bine se simțea când avea ocazia să cânte:„Cele mai frumoase amintiri din copilărie sunt legate de meseria mea, adică de muzică, domeniul în care mă exprim cel mai bine, deoarece eu am debutat la petrecerile în familie. Nu ratam nicio ocazie să-l rog pe tatăl meu să vorbească să cânt alături de bandul care era în localul în care eram şi noi fie la mare, fie la munte”.

O altă amintire prețioasă legată de perioada adolescenței Corinei este când părinții ei au surprins-o în timp ce făcea cafea pentru ea și cel care avea să-i devină soț, Nelu Bud.

Poze din copilărie cu vedete din România

Elena Gheorghe

Cântăreața de origine aromână s-a născut și a crescut în București, tatăl ei fiind preot, iar mama ei cântăreață de muzică populară. A povestit în mai multe rânduri despre copilăria pe care a avut-o alături de cei doi frați ai ei, Ana și Costin.

Deși a afirmat că a avut „o copilărie frumoasă”, ea își amintește că de multe ori trebuia să renunțe la joacă pentru a se duce la orele de canto și la diferite concursuri. În aceste condiții, dar și pentru că era fată de preot, a trebuit „să mă port într-un fel anume, eram fata preotului și nu se cădea să copilărești prea tare, aveam anumite responsabilități și existau anumite limite”.

Ce își mai aduce aminte Elena Gheorghe din copilărie sunt momentele în care a fost pedepsită în locul fraților ei mai mici. De exemplu, una dintre cele mai vii amintiri ale ei este aceasta: „ Am primit și o mamă de bătaie pe care n-am s-o uit niciodată, și totul din cauza fratelui meu, care, la 4 ani, s-a gândit să plece și să se scalde în gârlă, în timp ce eu jucam elasticul cu fetele și credeam că s-a dus până în casă, să-și ia praștia...”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Inna

Numele ei adevărat este Elena Alexandra Apostoleanu. Inna s-a născut la Mangalia și a copilărit în stațiunea Neptun.

Ce ține neapărat să amintească artista în interviurile sale este că de mică a fost pasionată de muzică, fiind o „moștenire de familie”. Iată ce a dezvăluit Inna: „Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică”.

Tot despre bunicul ei poveștește că a fost cel care a avut influența decisivă în alegerea numelui de scenă, întrucât acesta îi spune adesea Ina.

Poze din copilărie cu vedete din România

Smiley

Știm că numele său real este Andrei Tiberiu Maria. El s-a născut și a copilărit la Pitești, având și un frate mai mic, Filip.

Smiley a povestit că era un copil activ și că la vârsta de 10 ani și-a dat seama că cel mai mult își dorea că cânte. În anul 2001, el i s-a alăturat lui CRBL în trupa „Simplu”, după ce inițial încercase să facă parte dintr-o altă trupă, „Akcent”.

Una dintre amintirile din copilărie rămase cele mai vii în mintea artistului este când a fost păcălit de părinții săi:„Ai mei când eram mic, m-au păcălit. Eu nu mâncasem banane, când eram mic. Văzusem banane la televizor, știam cum arată. Mi-au adus un dovleac mai mic, așa… Era tot galben, înțelegi?”

Într-un interviu acordat pentru un post de radio, mama lui Smiley a ținut să precizeze cum era acesta în copilărie: „Era neastaâmpărat și făcea multe trăznăi. Era un copil jucăuș, zburdalnic și foarte vesel”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Sore

Sorina Cătălina Mihalache s-a născut și a copilărit în București. Printre amintirile cele mai dragi ale copilăriei sunt cele legate de Crăciun, ea afirmând de mai multe ori faptul că părinții ei au știut cum să transforme sărbătorile în clipe magice.

Ceea ce a mai dorit să evidențieze Sore despre copilăria ei a fost că a fost un copil bolnăvicios, că părinții ei au fost mereu deschiși și că a comunicat cu ei excelent, dar și că uneori fost victima bullying-ului: „Am avut și eu momente de bullying, în care am fost ironizată pentru dinții mari, îți imaginezi că m-au afectat atunci, dar uite că peste ani, zâmbetul a devenit trademark-ul meu. Părinții au jucat un rol important în felul în care am internalizat lucrurile care mă răneau, mereu am discutat cu ei liber și întotdeauna le-am povestit orice, pentru că m-au învățat că ei îmi sunt prieteni, înainte de a-mi fi părinți. Ei mi-au dat încredere în mine și astfel, nu port cicatrici pe suflet, nu m-a marcat nimic negativ, am transformat totul în experiențe”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Lora

Pe numele ei adevărat Laura Petrescu, aceasta s-a născut la Vaslui, dar a urmat liceul în Galați.

Una dintre amintirile care i-au marcat copilăria, în mod negativ, a fost faptul că pe când avea numai 4 ani tatăl ei a decedat într-un accident.

Cu toate acestea, Lora a ținut să aducă în prim-plan și ceea ce a făcut-o fericită în copilărie: „Copilăria mea a fost foarte frumoasă. Am crescut în orașul Vaslui la bunicii din partea tatălui și în județul Galați, orașul Berești, la cei din partea mamei. Și la Berești, pădurea de salcâmi din spatele casei este un loc pe care îmi doresc foarte tare să îl vizitez acum, îmi e foarte dor să ajung acolo, în locurile acelea”.

Printre cele mai îndrăgite activități din copilărie ale artistei s-au numărat picnicurile pe care le organiza la bunici și, din acest motiv, avea obiceiul să-l lase pe fratele ei să se ocupe de alte treburi pe care ar fi trebuit să le facă ea.

Poze din copilărie cu vedete din România

Alex Velea

Alexandru Ionuț Velea s-a născut la și a copilărit în Craiova.

Își amintește că muzica a fost pasiunea sa încă de mic, în clasele primare participa la diferite concursuri muzicale, iar la vârsta de 13-14 ani era deja membru al unei trupe. Iată ce spune Alex Velea despre acea perioadă din viața sa: „Pe la 13-14 ani eram pe scenă, eram într-o trupă, când lumea a început să-mi strige numele mi-am dat seama că asta vreau să fac”.

O altă pasiune a lui Alex Velea, în anii copilăriei și adolescenței, au fost hainele: „Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat”.

Ajuns la vârsta de 19 ani, Alex era dezamăgit că nu reușise încă să se lanseze, așa că s-a înscris la facultate. În anul 2003  reușise să câștige un concurs de talente, iar câțiva ani mai târziu începe să devină tot mai cunoscut după ce a colaborat și cu Anda Adam.

Poze din copilărie cu vedete din România

Antonia

Face parte dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Ea s-a născut în București, dar pe când avea vârsta de 5 ani părinții ei s-au mutat în SUA. Astfel, Antonia și-a petrecut copilăria și adolescența în UTAH și în Las Vegas.

În anii adolescenței, și-a început cariera de model, iar în anul 2013 și-a lansat propria linie de haine, numită „MOJA”.

Antonia a revenit în România alături de părinții ei când avea vârsta de 18 ani.

Ea nu s-a ferit să dezvăluie că nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, că a fost singură la părinți, spunând: „Mi-am dorit să am un frate sau o soră pentru ca uneori e greu să fii singur la părinți. Este mult mai bine să ai cu cine să te joci, să te cerți, să petreci timpul, dar cred că am compensat oarecum aceasta lipsă prin prieteniile pe care le-am legat de-a lungul timpului”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Andi Moisescu

Jurnalist, prezentator și realizator TV, Andi Moisescu s-a născut în București, dar de la vârsta de 2 săptămâni și până la 7 ani a trăit la Mangalia. El mai are un frate mai mic (Tudor Moisescu).

În cadrul unui interviu, Andi Moisescu a povestit unul dintre cele mai dificile momente din copilăria sa, când tatăl lui a părăsit familia. De atunci nu a reușit să-l mai vadă, în ciuda încercărilor de a-l regăsi.

Andi Moisescu a spus că mama sa a fost „și mamă și tată” pentru el și pentru fratele său: „Am fost iubit, îngrijit, îndrăgit. Practic, nu mi-a lipsit nimic din punctul ăsta de vedere și astea sunt lucrurile care contează”.

Ce își aduce mereu aminte de copilăria sa este că bunicul din partea mamei avusese o carieră în armată și că era pasionat de matematică, insuflându-i această pasiune și lui Andi Moisescu, care a urmat Facultatea de Matematică din cadrul „Universității București”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Andreea Esca

S-a născut și a copilărit în București, dar a relatat de multe ori cum a petrecut vacanțe minunate la rudele din Brașov.

Cele mai valoroase amintiri ale Andreei Esca se leagă de sărbătorile de iarnă petrecute acolo, alături de familie: „trebuie să mărturisesc că nicio vacanță în Maldive nu va reuși să concureze cu Anul Nou petrecut la Brasov cu acești oameni din fotografie, găzduiți bineînțeles de Moșu și Buni... Aveam o singură cameră de dormit și o bucătarie unde se aflau și două paturi. Noi, copiii, dormeam pe jos pe niște plăpumi și ne țineam de mână în somn. Simt și acum aroma pernelor lor.. Ce distracție, ce fericiți eram!”

Andreea Esca a practicat în copilărie înotul de performanță, despre care spune că: „Sunt conștientă că faptul că am facut sport m-a ajutat să fiu hotărâtă, să nu renunț ușor, să fiu atentă la ceea ce se întamplă în jur”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Andreea Marin

Este în prezent una dintre cele mai de succes celebrități de la noi. Andreea Marin s-a născut la Roman, unde a trăit și în perioada copilăriei și adolescenței. Ea mai are o soră, Cristina (este mai mică decât Andreea).
În copilărie, Andreea Marin a trecut printr-o grea încercare, întrucât și-a pierdut mama pe când avea doar 9 ani și jumătate.

Întrebată ce i-a lipsit în copilărie, vedeta a recunoscut că, alături de pierderea mamei, a suferit pentru că nu a avut bunici la țară: „Nu am avut bunici la țară și am suferit din cauza asta”.

Într-un interviu acordat acum câțiva ani, tatăl Andreei Marin (care nu mai este acum în viață), a povestit despre fiicele lui următoarele: „Când era mică, Andreea se juca şi cu păpuşile, dar, în primul rând, era un lider. Dintr-o gaşcă de circa 29 de copii, fete şi băieţi, care se jucau în scara blocului, ea era şefa. Nimeni nu mişca. Îi coordona, îi punea la joacă şi la felurite activităţi. Soră-sa, Cristina, era mai timidă şi-o cam freca Andreea, spre disperarea femeii pe care o aveam în casă pe post de bonă şi menajeră. În fiecare zi primeam reclamaţii de la tanti Nuţa că dimineaţa fetele se băteau şi se scărmănau până oboseau”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Cătălin Măruță

S-a născut la Târgu Jiu, dar o bună parte a copilăriei și-a petrecut-o și la țară, la bunicii săi, la Bălănești. De altfel, de clipele petrecute acolo își amintește cu mare drag, iar despre bunica sa a afirmat că a fost una dintre cele mai importante persoane din viața lui: „De câteva zile, când adorm, merg cu gandul în locul în care am copilărit, la Bălănești. Nu stiu dacă visez sau e pe bune. Am iubit-o enorm pe bunica mea, pe care am pierdut-o. M-a crescut și m-a adorat. Lângă ea mi-am petrecut primii ani din viață, plus toate vacanțele”.

Tot în legătură cu copilăria petrecută la Bălănești se află o altă amintire dragă a lui Cătălin Măruță: mersul la colindat și mirosul de cozonac din casa bunicii.
Ceea ce a mai mărturisit despre copilărie Cătălin Măruță este că pe atunci visul lui era să devină doctor.

Poze din copilărie cu vedete din România

Catrinel Menghia

În prezent este cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon, fiind model și actriță. Catrinel Menghia s-a născut la Iași și a trăit acolo până la vârsta de 15 ani. Atunci practica atletismul și a început să lucreze ca model, hotărând să se mute în București.

În mai multe interviuri, ea a dat câteva detalii și despre copilăria ei: „Am avut o copilărie foarte faină. Am crescut fără televizor și până la vârsta de 15 ani, când am fost oprită de acel agent, eu trăiam cu ideea că revistele de modă de la noi sunt de fapt traduse după cele din străinătate. Aveam o lume complet a mea, în care sportul era pe primul loc. Mă distram ca orice copil, la școală puneam piedici, mergeam și furam fructe din livadă”.

Catrinel Menghia mai are o soră. În legătură cu aceasta, a povestit la un moment dat ce au pățit când s-au dus să patineze pe un râu înghețat în copilărie: „Iarna mergeam la patinat pe râul Bahlui, unde nu ai voie să faci asta, și țin minte că un coleg de-al meu a căzut și ne-am chinuit să îl scoatem din apă”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Dorian Popa

S-a născut și a copilărit la Constanța. În interviuri a recunoscut că a avut şi are  o legătură specială cu mama sa, în condițiile în care tatăl său i-a părăsit.

Dorian Popa mai are un frate și nu a evitat să recunoască faptul că în copilărie avea diverse complexe legate de anumite trăsături fizice ale sale. De exemplu, nu îi plăcea nasul său, dar nici faptul că pe atunci era slab.
Își amintește faptul că mama sa era exigentă cu el. Iată ce a declarat artistul: „Am chinuit-o puţin aşa. Învăţam şi de frică…dacă pleca de la şedinţă supărată, BANG”.

De cealaltă parte, mama lui Dorian a precizat, într-un interviu acordat anul trecut, că i-a plăcut să fie și mamă și tată pentru băieții ei: „N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol..”

Poze din copilărie cu vedete din România

Liviu Teodorescu

Cunoscut mai întâi grație participării la show-ul „Vocea României” și pentru rolul din serialul „Pariu cu Viața” sau pentru implicarea sa în trupa „LaLa Band”, Liviu Teodorescu a devenit din ce în ce mai apreciat în ultimii ani. În anul 2006, el participase și la „Eurovisionul copiilor”, de care se leagă una dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie: „Țin minte clar data de 1 iunie 2006 când am câștigat selectia națională a Eurovision Junior și am fost ales, împreună cu trupa mea, să reprezentăm România! Cel mai frumos cadou!”

El s-a născut și a copilărit în București, având un frate mai mic, care în prezent este student la „Politehnică”. De mai multe ori, când a avut ocazia, și-a amintit despre clipele minunate pe care le-a petrecut dintotdeauna alături de familia sa, în special cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Poze din copilărie cu vedete din România

Loredana

Una dintre cele mai apreciate vedete de la noi nu s-a sfiit să declare de mai multe ori că se trage dintr-o familie modestă, tatăl ei fiind scriitor de cărți pentru copii, iar mama ei învățătoare.

Loredana s-a născut și a copilărit la Onești. Printre cele mai marcante amintiri legate de copilăria sa este aceea când venise timpul să se pregătească pentru concursul „Steaua Fără Nume”. Avea atunci 14 ani: „La repetiţiile pentru concursul „Steaua fără nume”, erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară...”

Ce mai ține neapărat să povestească Loredana când este întrebată de copilăria ei sunt amintirile de la țară, de la bunici: „Bunicii mei m-au învățat să muncesc de mică, să știu să dau cu sapa, să toc la rațe, sa mulg oile și caprele. Cântam mult. Familia mea e foarte cântăcioasă. Îmi plăcea să meg la câmp cu vacile...”

Poze din copilărie cu vedete din România

Marius Moga

„Micul Mozzart” s-a născut la Alba-Iulia, unde și-a petrecut copilăria. Pe de o parte, își aduce aminte cu mare plăcere despre sărbătorile de iarnă de acolo, când avea succes la colindat.

Pe de altă parte, își amintește cât de pasionat era de muzică încă de atunci. Printre detaliile pe care le-a rememorat în interviuri se numără și următoarele: „Când eram mic desfăceam casete, zgâriam viniluri în speranța că voi auzi muzică și cântam la un pian mic chinezesc, așa că tata m-a luat de mână și m-a dus la ore de pian. Aveam și veleități de toboșar. Pe la 6-7 ani, transformasem oalele mamei din bucătărie în tobe”.

Marius Moga mai are un frate mai mic, Iulian, cei doi având o legătură foarte strânsă. De aceea, Iulian a venit și el în București pentru a studia regia și a ajuns să devină unul dintre cei mai căutați regizori de videoclipuri de la noi.

Poze din copilărie cu vedete din România

Mihai Bendeac

Actorul s-a născut și a copilărit în București. În mai multe interviuri spune că încă din perioada copilăriei nu a fost prea avantajat din punct de vedere al trăsăturilor fizice, dar că a fost întotdeuna ajutat de sinceritate: „Subscriu! Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu dar m-am scos cu sinceritatea. (Nu pot să menționez și inteligența... )”.

O amintire amuzantă pe care Mihai Bendeac o are în legătură cu copilăria sa este că a fost îndrăgostit de merdenelele făcute la patiseria la care lucra mama sa: „Mi-aduc aminte că de câte ori mă duceam la şcoală îmi luam merdenele. Dacă în prima săptămână n-am mâncat 150 de merdenele n-am mâncat niciuna”.

Altă mențiune pe care Mihai Bendeac a făcut-o despre copilărie este că își dorea să devină fotbalist.

Poze din copilărie cu vedete din România

Paula Seling

Această cântăreață deosebit de apreciată s-a născut la Baia Mare, dar o bună parte din copilărie și-a petrecut-o la țară, la bunici, alături de fratele ei, Paul.

Printre cele mai scumpe amintiri din copilărie se află cele care țin de momentele în care ea și fratele său se bucurau de activitățile desfășurate la bunici: „La țară aveam foarte mulți iepuri. Eu, fratele meu și cei doi verișori ai mei eram responsabili cu hrănirea lor. În fiecare zi culegeam cum mânuțele noastre iarbă, trifoi, ca să le dăm iepurilor. La un moment dat am zis că este destul de incomod să te duci în fiecare zi să culegi iarbă. Noi aveam mânuța mică, până culegeam noi iarbă pentru 20 de iepuri… Ne-a venit nouă ideea genială să nu luăm iarba să o ducem la iepuri, ci să luăm iepurii să-i ducem la iarbă! Logic! Le-am dat drumul în grădină și din douăzeci de iepuri am rămas cu vreo 8...”.

Tot în perioada copilăriei Paula Seling și-a descoperit dragostea pentru muzică, la 6 ani începând să studieze pianul la Școala de Arte din Baia Mare.

Poze din copilărie cu vedete din România

Pepe

Numele lui real este Ionuț Pascu, s-a născut și a crescut în București.
El a ținut să precizeze că în copilărie şi adolescenţă era preocupat să ia lecții de canto clasic, dar alături de acestea era implicat și în activități precum: „Pe la 12 ani, filmam cu o cameră de luat vederi pe la nunţi, pe la evenimente private… Prin '93, mulţi se duceau în Turcia să cumpere marfă. Eu nici paşaport n-aveam şi, atunci, cu un prieten care avea o maşină, luam marfă de la en-gros şi o vindeam în târg. Pe la 16 ani mi-am cumpărat un chioşc fast food în Piaţa Moghioroş. Şi vindeam cafea, făceam şniţele, grătar, mici”.

Tatăl lui Pepe, Ion Talent, a spus despre fiul său, că în perioada copilăriei era „Ca toți copiii: frumos, bengos, dulce, dar să știi ca nu mi-a facut probleme niciodată. Cânta prin casă...”

Pepe mai are 6 frați, dintre care 3 vitregi.

Poze din copilărie cu vedete din România

Simona Gherghe

Binecunoscuta prezentatoare s-a născut și a copilărit în Iași.
Simona Gherghe a rememorat, într-un interviu, o experiență care a traumatizat-o și a făcut-o să realizeze că nu putea să devină și ea gimnastă, așa cum visa când era copil: „Era prima întâlnire și, ca sa ne verifice aptitudinile, ne-au pus să facem șpagatul. Nu mi-a iesit așa cum ar fi trebuit și m-am așezat, cu picioarele depărtate, într-o imitație stângace de șpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat și m-a lovit cu pumnul in spate. O lovitură atat de puternică, încât o simt și acum, pe șira spinării...Am stiut, atunci, că n-o să fiu niciodată Nadia”. Ca urmare a acestei întâmplări, Simona a povestit că părinții nu au mai lăsat-o la antrenamente.

În alte mărturisiri legate de copilăria sa, Simona Gherghe a vorbit despre vacanțele la bunici: „Cele mai multe amintiri din copilăria mea sunt legate de vacanțele la țară. În lungile seri de iarnă, pe vremea când nu existau tablete sau telefoane inteligente, stăteam în odaia cea mică, lângă sobă, cu urechea la aparatul la care se difuza teatru radiofonic. Ca să treacă timpul mai ușor, mamaie gătea pe plită și, cumva, amintirile astea ale mele sunt pline de aromele și gusturile copilăriei”.

Poze din copilărie cu vedete din România

Dan Negru

Cu o carieră în televiziune de peste 30 de ani, Dan Negru la împlinirea vârstei de 50 de ani a postat pe contul de Facebook o fotografie din copilărie lui. “Îmi privesc fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu...”- George Călinescu-”, scrie vedeta pe contul lui. Fotografia a primit peste 1.600 de reacții și aproape 300 de comentarii de la fanii săi. 

Dan Negru s-a născut în 23 februarie 1971 în Timișoara și a absolvit Liceul Economic din oraș cu o medie de 9,20 la Bacalaureat. După liceu a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Jurnalism.

Speram să ajung şofer de TIR, îmi plăceau la nebunie maşinile mari. Şi acum mi se întâmplă ca în parcări să întâlnesc şoferi care mă lasă să le conduc tirul, să fac o tură cu maşina lor. Am permis de conducere necesar. Îmi plac maşinile mari.”, povestește acesta despre copilăria lui. 

 

Sursă foto: facebook.com/dan.negru.35