Funnyby

7 zodii care vor să domine mereu în relația de cuplu

7 zodii care vor să domine mereu în relația de cuplu

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Menținerea unui echilibru în viața de cuplu, astfel încât fiecare dintre parteneri să se simtă în largul său, necesită contribuție din partea amândurora. În anumite situații însă, partenerii pot fi foarte diferiți în ceea ce privește dorința de a domina relația respectivă. O asemenea tendință este legată mai mult decât crezi de zodiile din care fac parte aceștia. Descoperă cum astrele își spun cuvântul și din acest punct de vedere!

Berbecul

Acest semn de foc face parte dintre zodiile care vor să domine mereu în relația de cuplu din mai multe motive. Pe de o parte, odată ce se îndrăgostește cu adevărat, un Berbec va avea în atenție doar persoana respectivă, va încerca să o facă să se simtă centrul Universului. Va aștepta însă la fel din partea acesteia, își va dori să simtă că are încredere în ea. Cu cât este mai îndrăgostit, cu atât Berbecul va deveni mai posesiv și va ține să dețină controlul în relație.

Pe de altă parte, va fi dornic să obțină mereu ceea ce vrea. Pentru a se asigura că totul va fi așa cum va dori, va face el toate eforturile și tot ceea ce este posibil în acest scop.

Nu în ultimul rând, Berbecul nu fuge de luarea deciziilor, iar relațiile sale romantice nu fac excepție. Își dorește să fie el cel care va avea inițiative, care își va asuma rolul de lider și nu se ferește să spună cu voce tare ceea ce ar vrea să se întâmple la un moment dat. 

reprezentare-luminoasa-a-semnului-zodiacal-Berbec-si-a-unei-constelatii

Taurul

Având o personalitate puternică, Taurul este și el unul dintre zodiile care vor să domine mereu în relația de cuplu. Unul dintre principalele motive pentru care are această preferință este dorința sa de stabilitate, de confort. Ca să fie sigur că va avea parte de ele, va pune toate eforturile în joc pentru atingerea acestui obiectiv.

De asemenea, Taurul este posesiv prin natura sa. Se poate observa că este posesiv cu bunurile sale, dar și cu persoanele apropiate din viața sa. Practic, tinde să fie posesiv și gelos și în relația de cuplu, va reuși să controleze și să-i spună persoanei iubite cum ar trebui să trăiască. Astfel de tendințe vor deveni și mai vizibile când un Taur este furios, când consideră că nu are parte de suficientă loialitate. 

Racul

În ciuda faptului că un Rac nu obișnuiește să se lupte pentru a deține controlul precum alte zodii, își are locul și el printre acelea care vor să domine mereu în relația de cuplu. Această dorință de a domina își are originea, pe de o parte, în nevoia sa permanentă de a ști că este protejat, iubit și că are pe cine să bazeze. În cazul în care un Rac se va simți neglijat, va încerca să-și testeze partenerul pentru a vedea cât de iubit este. Odată ce se întâmplă așa, va începe să domine, va fi permanent cu ochii pe celălalt membru al cuplului, va manipula, ceea ce va alimenta însă tensiunile și nu va fi benefic pentru relație.

Pe de altă parte, un Rac devine cu ușurință posesiv într-o relație întrucât ține mult ca și celălalt să-i arate la fel de multă atenție, să nu-i neglizeze nicicând nevoile, așa cum face el. De altfel, Racul este una dintre zodiile cele mai preocupate de fericirea, de starea de bine a celor apropiați, dorindu-i să vadă cât mai mulțumiți. 

Leul

Principalul motiv pentru care Leul face parte dintre zodiile care vor să domine mereu în relația de cuplu este că își dorește să fie mereu în centrul atenției. Din pricina acestei dorințe, se vor implica în acele demersuri care să îi permită să-și realizeze această dorință, preluând controlul asupra relației. Ca să se asigure că va obține satisfacția dorită, un Leu va face tot posibilul să domine și în relațiile intime, dorind mult să mențină pasiunea.

În același timp, Leul obișnuiește să-și domine relația de cuplu întrucât este un lider prin natura sa. Adorând să fie mereu în acțiune, să ia decizii, va fi ceva normal pentru el să se comporte astfel și în relația de cuplu. Va fi cel mai fericit când va observa că este ascultat și că se vor întreprinde acele acțiuni care îl vor aduce din ce în ce mai aproape de atingerea scopurilor sale.  

reprezentare-luminoasa-a-semnului-zodiacal-Leu-si-a-constelatiei-corespunzatoare

Scorpionul

Această zodie de apă este și ea printre cele care vor să domine mereu în relația de cuplu. Pe de o parte, un Scorpion este deosebit de pasional, știe cum să dea totul într-o relație și are pretenția ca și ființa iubită să se comporte la fel. Când nu va sesiza că se întâmplă așa, va fi foarte afectat și nu o va ierta. Chiar dacă inițial spune că iartă, în final un Scorpion va găsi o cale să se răzbune, când celălalt nici nu s-ar mai aștepta.

Faptul că reprezentanții acestei zodii sunt dominanți în relația de cuplu are însă legătură și cu firea lor suspicioasă, cu gelozia și cu tendința de a fi posesivi. Spre exemplu, un Scorpion va fi deranjat dacă partenera sa se va îmbrăca mai deosebit într-o anumită zi, fiind tentat să creadă că un asemenea demers are legătura, de fapt, cu dorința acesteia de a atrage atenția unui alt bărbat. Ca să se asigure că nu s-ar întâmpla așa ceva, Scorpionul va face tot posibilul pentru a controla. 

Săgetătorul

Zodie cunoscută pentru independența sa, pentru nevoia sa de libertate și pentru dorința ca nimeni să nu-și exercite controlul asupra lui, Săgetătorul se numără totuși printre zodiile care vor să domine mereu în relația de cuplu. Este o tendință vizibilă în special când va simți că ține extrem de mult la o persoană și va avea pretenția ca aceasta să-i răspundă la fel. 

De asemenea, un Săgetător are tendința de a fi dominant în relația de cuplu întrucât ține mult ca lucrurile să iasă așa cum vrea el. Mai mult decât atât, încrederea în forțele proprii îl va determina să ia oricând inițiativa, în special dacă vede că partenerul său nu este prea determinat. Săgetătorul nu va avea răbdare să aștepte, el va fi dominat de dorința ca lucrurile să se întâmple așa cum vrea, când vrea. 

Capricornul

Un Capricorn are calități de lider atât în viața profesională, cât și în cea personală. Iată de ce nu este de mirare că este una dintre zodiile care vor să domine mereu în relația de cuplu. Determinat, ambițios și perfecționist, va face tot ce-i stă în putere pentru a-și atinge obiectivele și în viața personală, prin urmare va prelua el inițiativa. Cu atât mai mult cu cât își va da seama că persoana iubită nu este dornică să aibă și ea inițiativa, va simți că este de datoria lui să preia această responsabilitate.

Fiind atât de disciplinat, Capricornul se va enerva de îndată ce va sesiza că nu își poate realiza planurile. Întrucât ține mult să-și trăiască viața într-un anumit fel, se va încăpățâna tot mai mult și își va exercita dominația asupra celuilalt membru al cuplului. În aceste condiții, nu este exclus să apară și tensiuni.

Surse: astrologik.com, i.thehoroscope.co, medium.com,  msn.com, pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
5 zodii care se vor despărți de partener în 2024
5 zodii care se vor despărți de partener în 2024

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  5 neînțelegeri care îți întăresc relația de cuplu. De ce este bine să te cerți pe anumite subiecte cu jumătatea ta?
  5 neînțelegeri care îți întăresc relația de cuplu. De ce este bine să te cerți pe anumite subiecte cu jumătatea ta?

  Care sunt măsurile pe care le poți lua atunci când ai neînțelegeri cu partenerul de cuplu? Ce decizii vă ajută să depășiți mai ușor problemele care vă apasă și ce...

  7 moduri prin care păstrezi relația de cuplu solidă, atunci când crești un preșcolar
  7 moduri prin care păstrezi relația de cuplu solidă, atunci când crești un preșcolar

  Ca orice altă relație din viața noastră, relația cu partenerul trebuie hrănită și îngrijită, ca cea mai prețioasă floare. Uite 7 moduri prin care poți avea grijă de...

  30 de întrebări de cunoaștere care te vor ajuta să îți întărești relația
  30 de întrebări de cunoaștere care te vor ajuta să îți întărești relația

  Indiferent de durata relației în care te afli, nu poți niciodată să îl cunoști pe celălalt în totalitate. Oamenii se schimbă și evoluează constant, așa că...

  NU orice căsnicie poate fi salvată! Terapia de cuplu nu este mereu soluția minune
  NU orice căsnicie poate fi salvată! Terapia de cuplu nu este mereu soluția minune

  În timp ce unele cupluri apelează la terapia de cuplu ca la o ultimă soluție pentru a-și salva mariajul cu ultimele puteri, sunt și situații în care ședințele de terapie...

  Dormim în pat cu copilul de când avea un 1 an și jumătate și nu ne-a afectat deloc relația de cuplu
  Dormim în pat cu copilul de când avea un 1 an și jumătate și nu ne-a afectat deloc relația de cuplu

  Dacă anumite cupluri nu acceptă ideea de a dormi în același pat cu copiii lor, altele consideră că un asemenea obicei este firesc și nu vor să renunțe la el. Un exemplu...

  DA sau categoric NU - verificăm telefonul partenerului? Uite cum influențează acest obicei relația voastră de cuplu
  DA sau categoric NU - verificăm telefonul partenerului? Uite cum influențează acest obicei relația voastră de cuplu

  În ce condiții este permisă verificarea telefonului partenerului? Cât de nociv este acest obicei pentru relația de cuplu și cum influențează buna funcționare a acesteia?...

  9 lucruri care îți înrăutățesc relația cu al tău copil
  9 lucruri care îți înrăutățesc relația cu al tău copil

  Printre preocupările majore pe care le ai, ca părinte, se regăsește și aceasta: să nu ajungi să-ți strici relația cu copilul tău. De aceea, te preocupi permanent să găsești...

  Ştiinţa a descoperit 4 tipologii de cuplu. Voi din care faceţi parte?
  Ştiinţa a descoperit 4 tipologii de cuplu. Voi din care faceţi parte?

  Un nou studiu a descoperit ca exista 4 categorii de cupluri. Care dintre acestea este predispus sa faca pasul cel mare?

  © 2024 Qbebe