Despre noi

Să aduci pe lume un copil este un dar, o minune, dar și o mare responsabilitate pe care părinții și-o asumă cu dragă inimă.

Qbebe este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame, taților și bunicilor care înțeleg această uriașă responsabilitate.

Scopul nostru a devenit unul cu cel al părinților încă din 2009 și împreună cu voi, dragi părinți, pentru copiii voștri, am crescut mari și informați.

Qbebe nu este un site, nu este un portal, este o revistă complexă și completă, care oferă femeilor însărcinate, tinerilor părinți, mamelor și taților, informații utile, practice, interesante și bine documentate. Articolele Qbebe sunt menite să informeze corect, fiecare dintre ele fiind redactate cu determinarea de a oferi soluții, răspunsuri, idei, trucuri și de ajuta și ușura responsabilitatea uriașă a unui părinte.

Știți cine sunteți voi, dragi părinți? Cei care creșteți nemurirea. Și o astfel de activitate are nevoie de un suport cu adevărat magnific. Copiii voștri au nevoie de la voi de toată atenția și responsabilitatea de care puteți da dovadă. Așa că te invităm, zi de zi, dragă mami, dragă tati, dragă bunică sau bunic, mătușă sau unchi, să călătorim împreună în lumea parentingului. Să descoperim odiseea frumoasă a sarcinii, cu picioare umflate, cu grețuri, dar și cu bucuriile mișcărilor de piciorușe și a ecografiilor înduioșătoare. Să ne obișnuim apoi cu schimbarea totală a vieții când apare bebelușul și aduce nopți nedormite, colici, plânsete dar și momente de neuitat când este alăptat, când gustă primul aliment solid, când spune primul său cuvânt sau când face primii pași. Parentingul este o călătorie plină de premiere în care discutăm și despre prima zi de grădiniță sau de școală, de prima răceală, de prima căzătură sau prima vizită la medic. Apoi poposim în lumea tantrumurilor, a mofturilor, a emoțiilor și a dezvoltării cognitive, facem și o vizită în orașul activităților pentru copii, ne informăm bine la ghișeul de sănătate și servim masa cu poftă cu cele mai interesante rețete culinare. Dar nu uităm nici de tine, dragă părinte, și discutăm și despre diete, alimentație sănătoasă, despre casă și grădină, despre haine și modă, despre vedete care ne inspiră și care jonglează ca tine cu viața de părinte. Mai mult, te invităm în secțiunea Contributors, unde chiar tu poți publica articole care să inspire ceilalți părinți.

Scopul Qbebe este să depășească linia aceea superficială și modestă a unui site care oferă informații de dragul traficului, scopul Qbebe este să sondeze informația și să o modeleze la perfecțiune, prin întrebări adresate specialiștilor – medici, psihologi, formatori, oameni de știință, oameni ai legii, mame cu experiență – astfel încât fiecare părinte să fie sigur că își crește copilul corect și sănătos și că nu îi afectează dezvoltarea cu informații eronate.

Intră în comunitatea părinților informați și responsabili!

© 2024 Qbebe