swipe
↓ citeste mai jos ↓
Pentru Berbec Pentru Berbec
1 / 12
Pentru Taur Pentru Taur
2 / 12
Pentru Gemeni Pentru Gemeni
3 / 12
Pentru Rac Pentru Rac
4 / 12
Pentru Leu Pentru Leu
5 / 12
Pentru Fecioară Pentru Fecioară
6 / 12
Pentru Balanță Pentru Balanță
7 / 12
Pentru Scorpion Pentru Scorpion
8 / 12
Pentru Săgetător Pentru Săgetător
9 / 12
Pentru Capricorn Pentru Capricorn
10 / 12
Pentru Vărsător Pentru Vărsător
11 / 12
Pentru Pești Pentru Pești
12 / 12

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Berbec

Dacă faci parte din această zodie, înseamnă că îngerul tău păzitor este Ariel. Acesta este îngerul apei și al pământului, fiind cunoscut ca un înger cu puteri vindecătoare. Nu numai că te va încuraja să ocrotești natura, dar te va ajuta și să faci curățenie în toate aspectele vieții. În aceste condiții, vei reuși să dobândești mai multă energie, să privești lumea cu încântare, ca prin ochii unui copil. 

Apelează la Ariel mai ales în cazul în care ai vrea să-ți construiești o carieră în domeniul protecției mediului sau pur și simplu dacă îți dorești să te faci mai bine auzită în privința ocrotirii naturii, în condițiile în care acest înger păzitor înlesnește și curajul de a te manifesta liber. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Taur

Taurii se află sub ocrotirea îngerului Chamuel. Scopul principal al acestuia este să asigure protecție, dar și să stimuleze compasiunea și dragostea în lume. De asemenea, este binevenit pentru a te ajuta să-ți regăsești liniștea interioară, cu precădere în situațiile în care te confrunți cu încăpățânarea, cu tensiunea, cu teama de schimbare, caracteristice unui Taur. Datorită lui, ai șanse mai mari să ajungi mai aproape de ceea ce îți aduce ție pace (spre exemplu, un loc de muncă nou, noi prieteni, o activitate care îți face plăcere etc.).

Va conta să fii atentă la semnele pe care Chamuel ți le trimite în acest scop, care pot fi oriunde, dar care, dacă vei putea să le descifrezi, te vor duce tot mai aproape de împlinirea dorințelor, de posibilitatea de a pune capăt unei căutări. 

Adresându-te lui Chamuel, îți va fi mai la îndemână să te liniștești în cazul în care te confrunți cu stări de anxietate

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Gemeni

Îngerul tău păzitor este Zadkiel, care este legat de ideea de compasiune, de amintire și de iertare. Cu ajutorul său, poți să-ți amintești orice, inclusiv că ai o latură divină, dar poți și să devii mai bună, mai iertătoare, dăruind mai multă dragoste celor din jur. 

Alegând să-l invoci pe acest înger, nu te vei mai raporta la amintiri dureroase, ci mai ales la cele pozitive. Îți vei aduce aminte, până în cele mai mici detalii, chiar și evenimente petrecute într-un trecut îndepărtat, putând să găsești orice ai considerat că ai pierdut.

Energia pozitivă oferă de Zadkiel este și mai necesară când ai de trecut o probă, un test, dar și când îți dorești să te raportezi mai mult la ceea ce înseamnă spiritualitate.

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Rac

Arhanghelul Gabriel este cel mai cunoscut înger, numele său traducându-se prin „Dumnezeu este puterea mea”. El reprezintă forța feminină, creația, nașterea și maternitatea, de aceea este recomandat să îi soliciți ajutorul în situații precum: naștere, grija pentru un copil mic, adopția, dorința de a găsi cea mai bună bonă posibilă pentru copilul tău etc.

Gabriel este îngerul care îi poate susține pe nativii din Rac dacă vor să exceleze în domenii cum ar fi publicitatea (partea creativă mai ales), comunicarea, predarea, vorbitul în public. Ori de câte ori vrei să-ți aduci în prim-plan cauza, să ai parte de un nou început, acest înger păzitor poate fi alături de tine. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Leu

Nativii din Leu sunt norocoși să-l aibă drept înger păzitor pe Raziel, întrucât acesta are acces la secretele cunoașterii universale, fiind un real sprijin pe drumul iluminării în plan spiritual. Prin prezența lui poți să descifrezi diverse mistere, să descoperi adevăratul sens al simbolurilor, al doctrinelor. 

Raziel îți va trimite semne, vizibile prin întâmplări din viața de zi cu zi, pe care, dacă le vei pune laolaltă, vei putea să-ți redescoperi scopul și să progresezi pe calea pe care o ai de urmat. 

Folosește-te de înțelepciunea acestui înger păzitor și dacă ești pasionată de astrologie, de metafizică, de numerologie, de interpretarea viselor sau dacă vrei să cunoști mai în profunzime aspectele ce țin de dezvoltarea psihică. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Fecioară

Dacă aparții acestei zodii, te vei bucura să auzi că îngerul tău păzitor, Metatron, te definește din mai multe puncte de vedere. Spre exemplu, el îți poate fi ghid în munca ta, dându-ți energie, în special dacă aceasta se leagă de domenii precum matematica sau fizica. Grație puterii sale, vei reuși să-ți evidențiezi cu mai multă ușurință darurile spirituale. 

Practic, ori de câte ori vrei să cauți să descifrezi misterele Universului sau să ai parte de un adevărat ghid pe drumul evoluției tale spirituale, gândește-te la Metatron. El este și protectorul copiilor înțelepți și al tuturor celor care sunt noi pe calea orientării mai profunde spre viața spirituală. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Balanță

Balanțele se bucură de protecția îngerului Jophiel, care le va fi de folos mai ales din următorul punct de vedere: le va ajuta să se bucure de echilibrul spre care tânjesc, în contextul în care le ajută să fie de mulțumite de ceea ce primesc la un moment dat, fără a vedea doar „partea goală a paharului”. Iată de ce, dacă te simți copleșită de sentimente negative, gândește-te la el pentru a-ți reveni.

O altă „misiune” esențială a acestui înger păzitor este că va avea mereu grijă să-ți înfrumusețeze viața. De pildă, îți va ridica moralul, te va ajuta să-ți înfrumusețezi locuința sau să aduci îmbunătățiri aspectului tău fizic, conferindu-ți totodată mai multă încredere în tine. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Scorpion

Îngerul protector al acestei zodii este Jeremiel. Numele său a fost legat de „mila Lui Dumnezeu”, iar cea mai apreciată virtute pe care o dezvăluie este aceea de a contribui la vindecarea problemelor emoționale. Datorită lui Jeremiel poți să ajungi să-ți înlocuiești vechile tipare mentale, emoționale, cu unele noi, pozitive. Tocmai pentru că vei putea să faci aceste lucruri, îți va fi mai la îndemână să-ți faci planuri pentru viitor, revizuindu-ți aspectele vieții prezente pentru a progresa mai departe. 

În clipele în care simți nevoia de schimbări, dar parcă nu te simți capabilă să le aduci în viața ta, cere-i sprijinul lui Jeremiel. Acesta îți va furniza energia, entuziasmul de care ai nevoie, ajutându-te să devii mai intuitivă. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Săgetător

Cei care aparțin zodiei Săgetător beneficiază de protecția arhanghelului Raguel, despre care se spune că este „Prietenul Lui Dumnezeu”. Iată de ce poate aduce pacea divină în viața ta, recomandându-se să fie amintit în cazul tensiunilor, a conflictelor, a neînțelegerilor. Raguel stimulează dezvoltarea abilităților diplomatice, atât de necesare când este vorba de așa ceva.

Creând armonie în locul haosului, acest înger poate aduce în viața ta prieteni, colegi, cu care să rezonezi, care să-ți împărtășească interesele și astfel va facilita întărirea, vindecarea și îmbunătățirea relațiilor. 

Raguel acționează pozitiv asupra stresului, a haosului și te ajută să te simți iar în largul tău. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Capricorn

Capricornii îl au ca înger păzitor pe Azrael, care îi va însoți în toate etapele vieții, cu precădere în perioadele marcate de schimbare. Însușirea sa principală este că îți va fi alături când ai nevoie să suferi în urma pierderii cuiva, când ai nevoie de adaptare și de acceptare. 

Dacă îl vei invoca în gând, Azrael îți poate ușura tranziția de după moartea cuiva drag, persoanele aflate în doliu simțind protecția lui și revenindu-și mai rapid în urma unei asemenea experiențe. Practic, acest înger îți va oferi consolare, te va determina să mergi mai departe și să te vindeci din punct de vedere emoțional, spiritual. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Vărsător

Cine nu ar vrea să aibă parte de „Iluminarea de la Dumnezeu”? Din acest punct de vedere, cei aflați sub semnul Vărsătorului se bucură de protecția „Luminii lui Dumnezeu”, așa cum mai este numit îngerul păzitor Uriel. Mulțumită lui, vei cunoaște acea „iluminare” pe care o dorești, fiind pusă în fața unor idei neașteptate, care îți vor clarifica nelămuririle și te vor stimula să găsești soluții. De altfel, îngerul Uriel este ocrotitorul celor care studiază, care dau examene sau care cercetează.

Alt beneficiu semnificativ dăruit de acest înger este că te va elibera de sentimentele de vinovăție, de resentimente, promovând iertarea. 

Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Pentru Pești

Nu este o noutate faptul că Peștii fac parte dintre cele mai creative zodii. Din fericire, au alături și un înger păzitor pe măsură: Sandalphon. Acesta îi va stimula să creeze, cu precădere în domeniul artistic, muzical, pretându-se perfect pe latura lor sensibilă. Din acest motiv, dacă ești născută în zodia Pești și vrei să-ți construiești o carieră în domeniul muzical, poți să contezi pe îngerul Sandalphon.

În același timp, datorită lui poți afla răspuns la rugăciunile tale, cu condiția să poți descifra semnele pe care ți le va trimite, ca de exemplu cuvinte sau melodii care îți vin în minte pe neașteptate.