Funnyby

5 semne din zodiac care reprezintă cei mai buni tați

5 semne din zodiac care reprezintă cei mai buni tați

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Când vine vorba despre calitățile unui tată bun, părerile sunt împărțite. Pentru a ne face mai multe idei în acest sens, articolul de mai jos ne invită să urmărim 5 semne zodiacale, despre nativii cărora se spune adesea că ar putea fi cei mai buni tați.

Tatăl din zodia Taur

 Când devin tați, nativii acestei zodii sunt extrem de mândri și consideră că și-au îndeplinit unul dintre principalele scopuri ale vieții.
Un tată-Taur va fi mereu foarte grijuliu față de copii și față de întreaga sa familie, le va fi alături în toate momentele și va face tot posibilul să îi ferească de evenimente neplăcute. Din acest punct de vedere, își dorește ca și aceștia să vadă aceste lucruri și să aibă încredere în capacitățile sale de a-i ajuta.
Tații din această zodie pot fi considerați unii dintre cei mai buni tați din zodiac și pentru faptul că sunt afectuoși și se străduiesc să-și ajute copiii să se transforme în persoane loiale, cinstite și harnice. Datorită lor, copiii vor învăța să fie adulți care cred în valorile morale.
În același timp, tații-Taur se remarcă prin disponibilitatea de a petrece foarte mult timp alături de copiii lor și de a-i încuraja să îndrăgească natura și activitățile în aer liber. Unul dintre motivele pentru care procedează așa este și pentru că țin foarte mult ca membrii familiei lor să fie sănătoși.
Un tată-Taur nu va ezita niciodată să-și arate compasiunea față de copiii săi și va fi, în general, răbdător cu ei.
Câteodată însă, în cazul în care observă că ai săi copii nu se conformează prea bine cerințelor lui, poate deveni inflexibil, încăpățânat și va rămâne așa până când simte că micuții au început să se „întoarcă” pe „drumul" indicat de el.

Citește și: Top 5 calitati necesare unui barbat pentru a fi un tata bun

Tatăl din zodia Leu

Întrucât zodia Leului este guvernată de către Soare, nativii din Leu sunt tați prin excelență.
În primul rând, tatăl-Leu este fericit încă de când i se naște copilul, îi este recunoscător partenerei pentru că i l-a dăruit și va încerca întotdeauna să-l protejeze și să-i ofere toată dragostea sa.
În al doilea rând, chiar și când are mai mulți copii, tatăl din această zodie nu va ezita să se implice în viața lor și să stea cât mai mult cu fiecare dintre ei. Va fi bucuros să le facă toată poftele dar, din acest punct de vedere, este nevoie ca un tată-Leu să fie prudent, în condițiile în care poate avea tendința de a exagera (fapt care le va dăuna copiilor din perspectiva disciplinei).
Totodată, tații-Leu au mari așteptări de la copiii lor și îi va susține foarte mult și în viața de elevi, întrucât își dorește foarte mult ca ei să aibă succes în viața de adulți.
Nu în ultimul rând, un tată ce aparține zodiei Leu le va oferi mereu copiilor un model de loialitate, corectitudine, încredere și forță.
Tații-Leu vor fi dornici să stea cu copiii în timpul liber și vor încerca să le ofere momente minunate, dar și să-i învețe tot felul de lucruri pe care le consideră utile. Uneori însă, pot să-și dezvăluie și o mică parte din latura lor mai „feroce", dar pentru foarte scurt timp, în condițiile în care sunt foarte afectuoși.
Dacă va reuși și să fie ceva mai indulgent în privința așteptărilor pe care le are de la copiii săi în privința rezultatelor lor școlare sau succeselor profesionale din viața de adult, atunci nativul din Leu poate fi considerat unul dintre cele mai bune semne din zodiac pentru a fi tată. În unele cazuri, standardele prea ridicate pe care le impune copiilor pot duce la mici tensiuni, dar, așa cum s-a menționat și mai sus, afecțiunea și generozitatea unui tată Leu nu vor lăsa lucrurile să se agraveze.

Tatal din zodia Leu se va implica inclusiv in activitatea scolara a copilului sau

Tatal din zodia Rac este considerat unul dintre cei mai buni tati din zodiac pentru ca le este alaturi copiilor in toate momenteleTatăl din zodia Rac

La fel ca și mama ce face parte din această zodie, tatăl-Rac se va strădui să-și concentreze întreaga viață asupra familiei. De aceea, se spune că este unul dintre cei mai buni tați din zodiac.
Este foarte mândru că este părinte și nu va ezita să petreacă mult timp alături de copiii săi. El le va fi alături acestora în toate momentele, fie bune, fie rele și le va arăta întotdeauna afecțiune.
Un tată- Rac va fi gata oricând să renunțe la timp petrecut alături de prieteni pentru a sta cu copiii săi și pentru a-i ajuta la orice au nevoie, fără a simți însă că face un sacrificiu. Din contră, el preferă adesea să stea în familie și să se ocupe de ei, alături de mama lor. Nu de puține ori, se poate întâmpla să intre într-un fel de competiție cu aceasta în legătură cu copiii, declanșându-se unele tensiuni între ei.
În cazul în care are mai mulți copii, tatăl-Rac nu va avea preferințe pentru unul dintre ei, ci le va arăta afecțiune tuturor, ajutându-i în îndeplinirea oricăror sarcini.
Ceea ce i s-ar putea reproșa tatălui din această zodie este că are tendința de a nu fi prea ferm cu copiii, lucru ce le-ar putea dăuna acestora din perspectiva  disciplinei.
Scopul unui tată-Rac este să se implice cât mai mult în viața copiilor săi, astfel încât aceștia să se transforme în adulți realizați din toate punctele de vedere.

Tatăl din zodia Pești

Și despre nativii acestei zodii se spune adesea că sunt printre cei mai buni tați din zodiac.
Pe de o parte, încă de când află că vor deveni părinți, tații din zodia Peștilor vor fi foarte încântați și vor începe îndată să-și imagineze cum va fi viața alături de copilul/ copiii lor, cum îi/le va putea oferi cel mai confortabil mediu cu putință.
Pe de altă parte, un tată din zodia Pești va înțelege nevoile și aspirațiile copilului său și va adora să fie cât mai mult în preajma sa și să descopere împreună lucruri noi. De altfel, tații din această zodie îi vor încuraja pe cei mici să-și dezvolte imaginația și să-și urmeze visurile. Cu toate acestea, este necesar să știe când să se oprească, în sensul în care ar putea să-i determine pe aceștia să nu mai fie „ancorați" în realitate. Tații din această zodie se vor juca adesea cu copiii lor și îi vor ajuta să-și descopere talente ascunse, fiind o companie plăcută pentru aceștia. Întotdeauna vor veni cu idei noi pentru a le împărtăși copiilor diverse cunoștințe și nu le va impune acestora ce să facă.
Tocmai din această ultimă perspectivă un tată din zodia Pești ar trebui să fie atent ca, din prea multă dragoste și atenție față de copil, să nu cumva să-i dea prea multă libertate, să nu-i corecteze greșelile și să-l lase să facă tot ce vrea. Dacă nu va ține cont de acest sfat, tatăl nu va face altceva decât să nu-și disciplineze copilul și îl va învăța  să fie prea liber, ceea ce-i poate fi dăunător când se va face mare.

Tatal din zodia Pesti este unul dintre cei mai buni din zodiac si va adora sa se joace cu copilul sau

Tatăl din zodia Fecioară

Și tații din această zodie sunt loiali și dedicați familiei lor. Când vine vorba despre copii, ei sunt foarte preocupați de bunăstarea acestora și vor face tot ce pot pentru a le asigura acestora un viitor frumos, inclusiv din punct de vedere financiar.
O caracteristică semnificativă a taților născuți sub zodia Fecioară este că vor fi atenți la comportamentul și acțiunile copiilor lor. De aceea, dacă se întâmplă să observe un indiciu de lipsă a disciplinei din partea acestora, tatăl-Fecioară va fi ferm cu aceștia.
Un tată-Fecioară îi va pretinde copilului său să fie meticulos și să realizeze cu acuratețe chiar și cele mai mărunte activități, fiind foarte preocupat ca acesta să exceleze în toate. Cu toate acestea, este suficient de răbdător să intervină și să facă orice treabă pentru copil, când s-ar impune acest lucru.
O altă caracteristică importantă a unui tată-Fecioară este că poate avea așteptări prea înalte de la copiii săi și le cere să aibă un regim de viață mai riguros. Uneori se poate întâmpla ca aceștia să fie iritați de aceste cerințe și să aibă impresia că niciodată nu își vor putea mulțumi pe deplin tatăl.
Nu în ultimul rând, tații din această zodie sunt foarte raționali când vine vorba despre cheltuieli și economii și de aceea nu este exclus să cadă în extrema cealaltă, și anume să controleze prea mult cheltuielile legate de copii.

Citește și: Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Voi mai știți și alte zodii ce dețin calitățile necesare unui tată bun?

Surse:
www.astrology.ygoy.com; www.slideshare.ne; www.sunsigns.org

Articolul urmator
Cei mai sinceri nativi din zodiac. Nu pot ascunde nimic, niciodată
Cei mai sinceri nativi din zodiac. Nu pot ascunde nimic, niciodată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Este printre cei mai buni matematicieni din Europa. Povestea lui Radu, elevul de clasa a VIII-a, care face cinste țării noastre peste hotare
  Este printre cei mai buni matematicieni din Europa. Povestea lui Radu, elevul de clasa a VIII-a, care face cinste țării noastre peste hotare

  Radu-Ionuț Stoleriu, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași, este unul dintre cei mai buni matematicieni din Europa! La finalul lunii...

  Scrisori emoționante pentru Prințesa Diana de la copiii Prințului William: „Buni Diana, lui tati îi este dor de tine”
  Scrisori emoționante pentru Prințesa Diana de la copiii Prințului William: „Buni Diana, lui tati îi este dor de tine”

  Ziua Mamei se sărbătorește în Marea Britanie pe 14 martie, iar copiii prințului William au profitat de această ocazie pentru a-i face lui Kate Middleton diverse surprize. Nu au...

  Prietenia nu ține cont de specie: cum au devenit un câine și un șobolan cei mai buni prieteni
  Prietenia nu ține cont de specie: cum au devenit un câine și un șobolan cei mai buni prieteni

  Se spune că „prietenia este adevărată atunci când două ființe se pot bucura una de compania celeilalte fără să fie nevoie să îşi spună niciun...

  De ce să nu folosești niciodată ulei de măsline dacă vrei cei mai buni cartofi copți
  De ce să nu folosești niciodată ulei de măsline dacă vrei cei mai buni cartofi copți

  Chef Raymond Blanc, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din Marea Britanie și din lume, a împărtășit câteva dintre secretele sale pentru obținerea celor mai reușiți...

  „Tati nu s-a mai trezit și am fost nevoită să-mi cresc singură cei trei copii”. Mărturia cutremurătoare a unei femei rămasă văduvă
  „Tati nu s-a mai trezit și am fost nevoită să-mi cresc singură cei trei copii”. Mărturia cutremurătoare a unei femei rămasă văduvă

  O mamă de peste Ocean povestește cum și-a pierdut soțul și a rămas mamă singură, cu trei copii. Familia a rămas cutremurată în urma tragediei, care s-a petrecut în urma...

  Studiu: copiii care poartă ochelari de vedere sunt mai buni la matematică și citire. Cum se explică acest lucru
  Studiu: copiii care poartă ochelari de vedere sunt mai buni la matematică și citire. Cum se explică acest lucru

  Rezultatele școlare slabe ar putea avea legătură cu boli ale ochilor. Cercetătorii de la Wilmer Eye Institute - Johns Hopkins Medicine au observat că după ce au început să...

  Cele mai puternice fete au tați toxici
  Cele mai puternice fete au tați toxici

  Când ai un tată toxic, înveți de la o vârstă fragedă că nu trebuie să te bazezi niciodată pe un bărbat pentru a-ți aduce liniște, stabilitate și fericire!

  Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?
  Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?

  În 2020 România a înregistrat cea mai mică rată a natalității din istoria sa. Potrivit ultimelor statistici, anul trecut s-au născut puțin peste 170.000 de copii, cel...

  © 2024 Qbebe